06 / 05 / 2024

Büyükdere Kasrı Gıda Turizm

Büyükdere Kasrı Gıda Turizm

Büyükdere Kasrı Gıda Turizm Anonim Şirketi, Aydın Kaya tarafından 50 bin TL'lik sermaye bedeli ile 27 Ağustos 2013 tarihinde Şişli, Meşrutiyet Mahallesi, Ebekızı Sokak'ta kuruldu

1957 yılında Modern Mecidiyeköy Sitesi için Büyükdere Caddesi'ndeki arsalar satılacakmış!

1957 yılında, Mecidiyeköy'de Şişli Büyükdere Caddesi ile Beşiktaş Yıldız arasında Modern Mecidiyeköy Sitesi için imar planı hazırlanmış.

Borsa İstanbul'da küçük ve büyük yatırımcılar arasında uçurum var!

Borsa İstanbul’da yatırımcıların portföy büyüklüklerine göre dağılımları büyük ve küçük yatırımcılar arasında büyük bir uçurum olduğunu ortaya çıkardı.

Önay Büyük Konaklar'da sıfır vadeyle 24 ay taksit fırsatı! Son gün 31 Ekim!

Önay Büyük Konaklar projesi, Önay Grup imzasıyla İstanbul Avrupa Yakası'nda Büyükçekmece'de yükseliyor. Büyükçekmece Gölü'ne yürüme mesafesinde hayata geçirilen projede, göl manzaralı 27 adet villa yer alıyor. 

Demir fiyatlarına büyük zam! İstanbul'da 1 ton ince demirin fiyatı 19 bin 700 TL oldu! 8 Temmuz 2023 demir fiyat listesi

Demir cevheri vadeli fiyatları temmuz ayında en altın çağını yaşıyor. Demir cevheri vadeli fiyatlarında yükselişler görülürken, demir fiyatlarına büyük zam geldi.  İstanbul'da 1 ton ince demirin fiyatı 19 bin 700 TL oldu! 8 Temmuz 2023 demir fiyat listesi.

Yeni 100 Yıl Turizm Gıda İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yeni 100 Yıl Turizm Gıda İnşaat Ticaret Limited Şirketi Şişli'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Sezayir Yüksel tarafından kuruldu.

İngiltere'de yüksek gıda fiyatları tüketici harcamalarındaki büyümeyi baskıladı! 

İngiltere'de tüketici harcamalarındaki büyüme, yüksek seyreden gıda fiyatları sebebiyle bu yılın Mayıs ayında son 6 ayın en düşük seviyeleri gerçekleşti.

Kağıthane ve Sarıyer ilçeleri Büyükdere Caddesi Batı Kısmı imar planı askıda!

Kağıthane-Sarıyer ilçeleri, Büyükdere Caddesi Batı kısmına ilişkin 1/5000 ölçekli 20.09.2022 tasdik tarihli Nazım İmar Planı askıya çıkarıldı.

Akbank’ın bu kampanyası büyük ilgi gördü! Herkese bin TL dağıtıyor! Akbank kesenin ağzını açtı!

Türkiye’nin en büyük özel bankalarından biri olan Akbank tarafından müşterilerini sevindiren bir kampanya duyuruldu. Yapılan açıklamaya göre kampanya kapsamında bin TL hediye edilecek.

Karadan ve havadan akın akın gidiyorlar! Felaket bölgesinden büyük göç!

Yüzyılın en büyük depreminden bu yana geçen 4 günlük süre içinde hayatlarını kaybeden ve yaralananan vatandaşların sayısı da artmaya devam ederken bölgeden büyük bir göç başladı.

Saf Group Otel Ve Mülkiyet Yönetimi Turizm Gıda Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Saf Group Otel Ve Mülkiyet Yönetimi Turizm Gıda Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de 8 milyon TL sermaye bedeli ile Emir Ali ve Saber Shaykhoun ortaklığında kuruldu.

Memurlara 2 bin TL kira yardımının kapısı aralandı! Büyükşehirlerde görev yapan memurlar dikkat! 

Büyükşehirlerde görev yapan kamu çalışanlarına kira yardımı verilmesi için düğmeye basıldı. Memurlara 2 bin TL kira yardımı için kanun teklifi verildi. İşte ayrıntılar...

Sofraların tadını kaçıracak! Kapıdaki büyük tehlike herkesi etkileyecek! Pirinç krizi geliyor…

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, G20 Liderler Zirvesi'nde 'Gıda ve Enerji Güvenliği oturumunda konuştu. Dünyanın önümüzdeki yıl daha büyük bir gıda krizi ile karşı karşıya kalacağını söyleyen Erdoğan, "Buğday, ayçiçek yağı ve mısırdan sonra pirinç krizi çıkabilir" dedi.

Samsung Büyük Tv Günleri başladı! Samsung televizyon alana 2 bin TL hediye çeki! Samsung 25 Eylül 2022 fiyat listesi..

Samsung online mağazalarında 30 Eylül’e kadar sürecek olan kampanya kapsamında, seçili Samsung Akıllı Tv alımlarında 2 bin TL hediye çeki kazanabilirsiniz. Kampanyada OLED Tv’ler, 4K Tv’ler, UHD’ler ve daha birçok ürün yer alıyor. İşte, Samsung Büyük Tv Günleri 25 Eylül 2022 fiyat listesi..

Büyükdere Kasrı Gıda Turizm Haberi

Büyükdere Kasrı Gıda Turizm

Büyükdere Kasrı Gıda Turizm Anonim Şirketi, Aydın Kaya tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 27 Ağustos'ta kuruldu. Büyükdere Kasrı Gıda Turizm Anonim Şirketi Yönetim Kurulu Üyesi Aydın Kaya olarak belirlendi. 


Büyükdere Kasrı Gıda Turizm Anonim Şirketi iş konusu; Yurt içinde ve yurt dışında turistik amaçlı geziler ve turlar düzenlemek ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler.


Büyükdere Kasrı Gıda Turizm Anonim Şirketi adres: Şişli, Meşrutiyet Mahallesi, Ebekızı Sokak,...