02 / 05 / 2024

Büyükhanlı Kardeşler İnşaat  adres

Büyükhanlı Kardeşler İnşaat  adres

Büyükhanlı Kardeşler İnşaat Turizm Ve Ticaret Anonim Şirketi Yolcu Taşıma Hizmetleri Şubesi bugün Ataşehir'de 15 milyon 400 bin TL sermaye bedeli ile Ömer Büyükhanlı tarafından açıldı.

Yurt Seven Kardeşler İnşaat Temizlik Gıda Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Yurt Seven Kardeşler İnşaat Temizlik Gıda Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Yurt Seven Kardeşler İnşaat Temizlik Gıda Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Eyüpsultan'da yapıldı.

Demir fiyatlarına büyük indirim geldi! İnşaat sektörü derin bir nefes aldı! 14 Haziran 2023 demir fiyat listesi

Küresel piyasaların gözü bugün açıklanacak olan ABD Merkez Bankası faiz kararında. Dolar kuru faiz kararı öncesi dolar kurunun düşüşe geçmesi demir fiyatlarını da etkiledi. Demir fiyatlarına büyük indirim geldi, inşaat sektörü derin bir nefes aldı. 14 Haziran 2023 demir fiyat listesi.

Özbey Kardeşler İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özbey Kardeşler İnşaat Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Özcan Özbey tarafından kuruldu.

Köroğlu Kardeşler İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Köroğlu Kardeşler İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Önder Köroğlu tarafından kuruldu.

M Kardeşler İnşaat Mekanik Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

M Kardeşler İnşaat Mekanik Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Esenler'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mehmet Yunus Taşcı tarafından kuruldu.

Ertaş Kardeşler İnşaat Emlak Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ertaş Kardeşler İnşaat Emlak Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 500 bin TL sermaye bedeli ile İlhan Ertaş tarafından kuruldu.

İnşaat sektöründe indirim rüzgarı! Demir fiyatlarına büyük indirim geldi! 15 Kasım 2022 demir fiyat listesi

Demir fiyatlarına 15 Kasım 2022 Salı günü büyük indirim geldi. İnşaat sektöründe indirim rüzgarları eserken, vatandaşlar güncel demir fiyatlarını merak ediyor. Peki güncel demir fiyatları ne kadar oldu? İşte 15 Kasım 2022 demir fiyat listesi.

Eral Kardeşler İnşaat Elektrik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Eral Kardeşler İnşaat Elektrik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenler'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Ali Demir ve Ergün Demir ortaklığında kuruldu.

Şale Kardeşler İnşaat Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Şale Kardeşler İnşaat Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi Bahçelievler'de Bayram Şale tarafından kuruldu.

Erdem Kardeşler İnşaat Yatırım Limited Şirketi kuruldu!

Erdem Kardeşler İnşaat Yatırım Limited Şirketi Arnavutköy'de Erdin Erdem, Erdoğan Erdem ve Hami Erdem ortaklığında kuruldu.

Braca Kardeşler İnşaat Tekstil Ve Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Braca Kardeşler İnşaat Tekstil Ve Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Bayrampaşa'da Şevket Albayrak tarafından kuruldu.

Fsm Kardeşler İnşaat Hafriyat Nakliyat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Fsm Kardeşler İnşaat Hafriyat Nakliyat Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sultanbeyli'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Ferhat Aymak ve Mücahit Aymak ortaklığında kuruldu.

Büyükhanlı Kardeşler İnşaat Turizm Ve Ticaret Anonim Şirketi Yolcu Taşıma Hizmetleri Şubesi açıldı!

Büyükhanlı Kardeşler İnşaat Turizm Ve Ticaret Anonim Şirketi Yolcu Taşıma Hizmetleri Şubesi bugün Ataşehir'de 15 milyon 400 bin TL sermaye bedeli ile Ömer Büyükhanlı tarafından açıldı.

Büyükhanlı Kardeşler İnşaat  adres Haberi

Büyükhanlı Kardeşler İnşaat  adres

Büyükhanlı Kardeşler İnşaat Turizm Ve Ticaret Anonim Şirketi Yolcu Taşıma Hizmetleri Şubesi bugün Ataşehir'de 15 milyon 400 bin TL sermaye bedeli ile Ömer Büyükhanlı tarafından açıldı.

Büyükhanlı Kardeşler İnşaat Turizm Ve Ticaret Anonim Şirketi Yolcu Taşıma Hizmetleri Şubesi konusu:
1.Her türlü gayrimenkul alım ve satımı.2.Şirketin sahip olduğu arsalar üzerine her türlü inşaat yapmak.3.Hisse karşılığı,diğer kişi ve kuruluşların arsalarına inşaat yapmak.15.Her türlü yolcu,personel,talebe taşımacılığı ile yurt içi ve dışında turizme yönelik turlar düzenlemek, seyahat acentaları kurmak kurulmuş acentalıklara ortak olmak. 16.Turizm amaçlı yolcu taşımacılığı yapmak, bu amaçla araç satın almak,satmak,kiraya vermek. 17. Turizm amaçlı yolucu taşımacılığı yapabilmek için acentalarla anlaşma yapmak, bu amaçla yeni acenta kurmak, bu amaçla sürücüsü ile birlikte araç kiralamak,kendi araçlarını turizm amaçlı yolcu taşımacılığı için kiraya vermek.

Adres:...