02 / 05 / 2024

Büyükhanlı Plaza ofis

Büyükhanlı Plaza ofis

Büyükhanlı Plaza Anadolu Yakası'nın 2 ana ulaşım arteri olan E5 ve TEM karayollarının kesişim noktasında Marriott Asia ve Renaissance Hotel ile komşu lokasyonda Kadıköy-Kartal Metro hattı üzerinde bulunuyor...

Tuna Mobilya, gayrimenkul sektöründe büyümeyi hedefliyor!

Ev ve ofis mobilyası alanında faaliyet gösteren Tuna Ofis Mobilyaları, turizm ve gayrimenkulde de büyümeyi hedefliyor. Şirket 2 inşaat projelerinin olduğunu, bunları 2024 yılı sonunda bitireceklerini kaydetti. 

Büyükşehir Belediyesi düğmeye bastı! O ile 1315 adet yeni konut geliyor!

Bursa Büyükşehir Belediyesi kentsel dönüşüm çalışması kapsamında harekete geçti. Belediye, kentsel dönüşüm projesinde 3 etapta depreme dayanıklı toplam 1315 konut, 118 ofis ve 148 ticari alan inşa edecek.

Co-working sektörü her yıl yüzde 21 büyüyor!

Küresel Co-working Büyüme Araştırması, 2024 senesine kadar küresel çapta ortak çalışma alanı sayısının ikiye çıkacağını öngörürken, bir başka araştırmada ortak ofis işleticilerinin bu seneye ve gelecek senelere iyimser baktığı görüldü.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi 3 katlı ofisi kiraya veriyor!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Fatih Ayvansaray'da konumlanan 3 katlı binayı ofis olarak kiraya vereceğini ilan etti. İşte ihale detayları...

Büyükhanlı Kardeşler İnşaat Turizm Ve Ticaret Anonim Şirketi Yolcu Taşıma Hizmetleri Şubesi açıldı!

Büyükhanlı Kardeşler İnşaat Turizm Ve Ticaret Anonim Şirketi Yolcu Taşıma Hizmetleri Şubesi bugün Ataşehir'de 15 milyon 400 bin TL sermaye bedeli ile Ömer Büyükhanlı tarafından açıldı.

Kolektif House 2022'de büyümeye devam edecek!

Ofis sektöründe yeni nesil çözümler sunan Kolektif House, 2021'de pandemiyi fırsata çevirerek büyümesini sürdürdü. Şirket 2022'de yurt dışına açılmayı hedefliyor. 

Trabzon Büyükşehir'den Ortahisar'da 42 milyon TL'ye satılık 40 galerili ofis!

Trabzon Büyükşehir Belediyesi, Trabzon ili, Ortahisar ilçesi, Sanayi Mahalesi, 3779 ada 1 parselde yer alan 40 adet galerili ofisi 42 milyon 10 bin TL'ye satıyor...

İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin Yamanlar arazisi teklifi reddedildi!

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin Grand Plaza şirketi aracılığıyla Yamanlar Dağı’nda sanatoryum olarak kullanılan sonrasında kaderine terkedilen tesis için ihalede verdiği teklif reddedildi. 

Coldwell gayrimenkul sektöründe hedef büyüttü!

Coldwell Banker Masse Gayrimenkul Ofis Brokeri Seyhun Acar; yaptığı açıklamada, son dönemde yeniden canlanmaya başlayan gayrimenkul sektöründe yeni yatırımlarla hedef büyüttüklerini dile getirdi.

Nidapark Küçükyalı Büyükada Multi Evler görücüye çıkıyor!

Nidapark Küçükyalı Büyükada Multi Evler'de ön talep toplanıyor. Projede ev, home ofis ve ofis olarak kullanılabilen multi evler yer alıyor. 

Özak GYO Büyükyalı'nın dekorasyon işleri ÖYZ'ye emanet!

Büyükyalı Projesi'nden Yönetim Kurulu'nun 30 Ocak 2019 tarihli kararı ile şirket tarafından satın alınan C Blok'un ofis dekorasyon işlerini ÖYZ Adi Ortalığı yapacak.

Merkez Ankara, Türkiye'nin tek parselde en büyük karma projesi!

Gayrimenkulde önemli yatırımlar yapılan Ankara'da, AVM, otel, ofis ve konuttan oluşan bir karma proje inşa ediliyor. Pasifik Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Erdoğan, Merkez Ankara'nın, Türkiye'nin tek parselde en büyük karma kullanım projesi olduğunu söylüyor.

İstanbul’da büyüyen ofis stoku rekabeti kızıştırdı!

Yılın üçüncü çeyreğine, dövizle kiralama ve satışı sona erdiren düzenleme damga vurdu. İstanbul’da A sınıfı ofis kiraları ortalama yüzde 7 düşerken, devam eden ofis projeleri, İstanbul’daki ofis stokunun 2021’e kadar büyümeye devam edeceğini gösteriyor. 

Büyükhanlı Plaza ofis Haberi

Büyükhanlı Plaza ofis

İstanbul Anadolu Yakası'nda yükselen Büyükhanlı Plaza 29.754 metrekare kapalı alana sahip. Büyükhanlı Kardeşler İnşaat tarafından hayata geçirilen Büyükhanlı Plaza'nın toplam kiralanabilir alanı 18.000 metrekare.



Ataşehir Büyükhanlı Plaza'da BREEAM Sertifikalı A+ Sınıfı ofisler yer alıyor. Projede yer alan ofislerin kat yüksekliği 3,90 metre. 


Büyükhanlı Plaza'da her kata özel kat bahçeleri yer alıyor. Büyükhanlı Plaza Ataşehir 14 Normal Kat + Zemin Kat + Teknik Kattan oluşuyor. Projede 14 kat kiralanabilir alana sahip. 


Büyükhanlı Plaza'nın sosyal olanakları arasında Marriott Asia Hotel ile ortak kullanılabilir fitness center, havuzlar, restoranlar, toplantı salonları 7/24 güvenlik + CCTV + teknik servisler alıyor. 3 Yolcu + 1 Servis + 2 Otopark asansörü ve 390 adet otopark kapasitesi mevcut. 



Telefon: 0216 340 80 10

Web Adresi: