06 / 05 / 2024

Büyükkarıştıran Küçük Sanayi Sitesi açılış

Büyükkarıştıran Küçük Sanayi Sitesi açılış

Kırklareli Büyükkarıştıran Belediyesi tarafından 5 bin metrekarelik alanda yaptırılan Büyükkarıştıran Küçük Sanayi Sitesi açıldı. Belediye Başkanı Lütfü Karaman, site ile ilgili açıklama yaptı.

Tüketim harcamalarının azalmasını neden gösteren banka, Türkiye’nin büyüme tahminini düşürdü!

QNB Finansbank, artan tüketim harcamaları, kredi büyümesi ve sıkılaşmaya atıfta bulunarak 2024 Türkiye büyüme tahminini yüzde 4’ten yüzde 3,5’e revize etti.

İSO'dan ikinci 500 Büyük Sanayi Kuruluşu-2022 açıklaması

İstanbul Sanayi Odası (İSO), eylülde belirttiği “İSO Türkiye’nin 500 Büyük Sanayi Kuruluşu-2022” araştırmasından sonra 500 Büyük şirketlerden daha küçük ve orta ölçekli kuruluşları kapsayan "İSO İkinci 500" araştırmasının sonuçlarını bildirdi.

O ilde 25 adet konut imarlı arsa satışa çıkıyor! Arsa alacaklara müjde! 

Lüleburgaz Büyükkarıştıran'da konut imarlı 25 adet arsa satılıyor. Peki Lüleburgaz Büyükkarıştıran'daki arsaların fiyatları ne kadar? İşte ayrıntılar...

Aren Ae İnşaat Taahhüt Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aren Ae İnşaat Taahhüt Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ataköy'de 300 bin TL sermaye bedeli ile TalhaBilal Geniş tarafından kuruldu.

En büyük tehlike: İstanbul için 7.5 şiddetinde deprem senaryosu!

6 Şubat felaketinden sonra, İstanbul'da yaşanan artçı sarsıntılar halkta korku uyandırıyor. Prof. Dr. Şükrü Ersoy'un açıklamasına göre, 7.0 veya daha büyük bir deprem bekleniyor, hatta 7.5 büyüklüğünde en kötü senaryo riski bulunuyor.

Türkiye ekonomisi 2023'ün ilk çeyreğinde yüzde 4 büyüdü! TÜİK rakamları tek tek açıkladı!

Türkiye İstatistik Kurumu tarafından, bu yılın ilk çeyreğine ilişkin Türkiye ekonomisi büyüme rakamı açıklandı. Peki Türkiye ilk çeyrekte yüzde kaç büyüdü? İşte o rakamlar...

Kağıthane ve Sarıyer ilçeleri Büyükdere Caddesi Batı Kısmı imar planı askıda!

Kağıthane-Sarıyer ilçeleri, Büyükdere Caddesi Batı kısmına ilişkin 1/5000 ölçekli 20.09.2022 tasdik tarihli Nazım İmar Planı askıya çıkarıldı.

Firnas Grup İnşaat Reklam Site Yönetimi Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Firnas Grup İnşaat Reklam Site Yönetimi Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kağıthane'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Muhammet Emre Akyüz tarafından kuruldu.

Akaryakıt krizi büyüyor! Satışlara kısıtlama geldi!

Fransa'da yaşanan rafinerilerdeki grevler sebebiyle akaryakıt krizi büyümeye devam ediyor. Benzin istasyonlarında uzun kuyruklar oluşurken, zaman zaman yaralanmayla sonuçlanan kavgalar da çıkıyor.

Teknik Ekip İnşaat Taahhüt Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Teknik Ekip İnşaat Taahhüt Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Pendik'te Hacı Bekir Akyol tarafından kuruldu!

Türkiye’nin İkinci 500 Büyük Sanayi Kuruluşu sonuçları açıklandı

İstanbul Sanayi Odası'nın (İSO), "İSO Türkiye'nin İkinci 500 Büyük Sanayi Kuruluşu-2021" araştırmasına göre, İkinci 500'ün üretimden net satışları, yüzde 77,5 artarak 191,1 milyar TL’den 339,2 milyar TL'ye yükseldi.

Mutfak tüpüne dev indirim müjdesi! Büyük tüp 30 TL birden düştü! Aygaz, İpragaz, Mogaz 2 Temmuz 2022 fiyat listesi!

Bir senede yüzde 147 zamlanan mutfak tüpüne indirim geldi! Rekor kıran büyük tüp fiyatları 30 TL birden düştü! Peki, mutfak tüpü fiyatları ne kadar? Büyük tüp ne kadar oldu? İşte Aygaz, İpragaz, Mogaz ve Milangaz 1 Temmuz 2022 fiyat listesi...

Mutfak tüpü yüzde 147 zamlandı! Büyük tüp fiyatları patladı! Aygaz, İpragaz, Milangaz 20 Haziran 2022 fiyat listesi!

Bir zam bir indirim derken mutfak tüpü fiyatları aldı başını gitti! Rekor üstüne rekor kıran mutfak tüpü fiyatları bir sene içinde yüzde 147 zamlandı! Büyük tüp fiyatları patladı! Peki, mutfak tüpü fiyatları ne kadar oldu? Aygaz, İpragaz, Mogaz ve Milangaz... İşte 20 Haziran 2022 fiyat listesi...

Büyükkarıştıran Küçük Sanayi Sitesi açılış Haberi

Büyükkarıştıran Küçük Sanayi Sitesi açılış

Kırklareli Büyükkarıştıran Belediyesi tarafından inşa edilen Büyükkarıştıran Küçük Sanayi Sitesi açıldı. 35 bin metrekarelik alanda yaptırılan merkez ile ilgili açıklama yapan Belediye Başkanı Lütfü Karaman, bölgenin üretim anlamında hareketleneceğini belirtti. 


Karaman, "İçinde 24 adet 50 metrekare, 116 adet 100 metrekare, iki adet 200 metrekare olmak üzere 142 işyeri bulunuyor. Küçük sanayi sitesinin maliyetinin toplam 10 milyon 620 bin TL olduğu bilgisini veren Karaman, "Toplamda 500 kişiye istihdam sağlanması hedefleniyor" diye konuştu.


Halkalı- Kapıkule Yüksek Hızlı Tren Hattı ile ilgili bilgi veren Karaman, projenin 2019 yılında hizmete gireceğini...