17 / 05 / 2024

Büyükoba İnşaat Turizm

Büyükoba İnşaat Turizm

Büyükoba İnşaat Turizm Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, İlhami Kasımay, Gökhan Yaman, Şamil Özyürek tarafından 20 bin TL'lik sermaye bedeli ile 13 Ocak'ta kuruldu.

Çimento sektöründeki fırsatçılığa tepki büyüyor!

Çimento fiyatlarındaki yükseliş devam ederken, tepkiler de çığı gibi büyüyor. İnşaat sektörünü krize sürükleyen maliyet artışları, sektörü resmen salladı. Konuyla ilgili sosyal medyandan tepkiler gelmeye devam ediyor. 

Doğu Avrupa’nın en büyük inşaat projelerinden biriydi... İnşaat işçileri grev kararı aldı!

Doğu Avrupa’nın en büyük inşaat projelerinden birini hayata geçirmeye hazırlanan Slovenya’da işçiler grev kararı aldı.

Rusya'da inşaat sektörü yüzde 24 büyüdü!

Rusya'nın inşaat sektörü yüzde 24 büyüdü. İnşaat sektörüne ilişkin konuşan Rusya Başbakan Yardımcısı Marat Husnullin inşaat malzemelerindeki artışa dikkat çekti. 

Hadımköy Yapı İnşaat Turizm İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hadımköy Yapı İnşaat Turizm İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 2 milyon TL sermaye bedeli ile Muhlis Geçen tarafından kuruldu.

Martı GYO portföy büyüklüğünü ikiye katlayarak rekor kar açıkladı!

Martı Otel İşletmeleri’nin bağlı ortaklığı Martı Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı portföy büyüklüğünü ikiye katladı ve rekor kar açıkladı. İşte Martı GYO tarafından yapılan kar açıklaması...

Bıg Constructıon İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bıg Constructıon İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece'de İhsan Büyük tarafından kuruldu.

Büyükkeskin İnşaat Taahhüt Ve Gayrimenkul Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Büyükkeskin İnşaat Taahhüt Ve Gayrimenkul Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Gaziosmanpaşa'da Uğur Büyükkeskin tarafından kuruldu.

Büyükhanlı Kardeşler İnşaat Turizm Ve Ticaret Anonim Şirketi Yolcu Taşıma Hizmetleri Şubesi açıldı!

Büyükhanlı Kardeşler İnşaat Turizm Ve Ticaret Anonim Şirketi Yolcu Taşıma Hizmetleri Şubesi bugün Ataşehir'de 15 milyon 400 bin TL sermaye bedeli ile Ömer Büyükhanlı tarafından açıldı.

Re-Pie Portföy, büyüklüğünü 5 milyar TL'ye çıkaracak!

Re-Pie Portföy Yönetimi, 2020 yılında 464 milyon Türk Lirası olan portföy büyüklüğünü Haziran 2021 itibariyle 3.5 milyar Türk Lirası'na ulaştırdı. Şirketin 12 gayrimenkul, 10 girişim sermayesi yatırım fonu ve bir emeklilik fon bulunuyor. 

İşçiler Yıltaş İnşaat Turizm AŞ’nin iflasını istedi!

Uzun seneler boyunca İstanbul Ticaret Odası’nın başkanlığını gerçekleştiren Mehmet Yıldırım’a ait Yıltaş İnşaat Turizm AŞ’nin iflası talep edildi.

Re-Pie Portföy, portföy büyüklüğünü 4 milyar TL'ye yükseltecek!

Türkiye’nin bankacılık dışı en büyük portföy yönetim şirketi olan Re-Pie Portföy, 2021 yılı içerisinde enerji, gıda ve teknoloji sektörlerinde yapacağı yeni yatırımlarla portföy büyüklüğünü 2.4 milyar TL’den 4 milyar TL seviyesine yükseltmeyi planlıyor. 

Azdan Modern İnşaat Turizm Ve Tohumculuk Ticaret Limited Şirketi Arnavutköy Şubesi açıldı!

Azdan Modern İnşaat Turizm Ve Tohumculuk Ticaret Limited Şirketi Arnavutköy Şubesi bugün Arnavutköy'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile İzzettin Elgün tarafından açıldı.

Onur Yükçü İnşaat Turizm Ticaret Sanayi Anonim Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Onur Yükçü İnşaat Turizm Ticaret Sanayi Anonim Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Onur Yükçü İnşaat Turizm Ticaret Sanayi Anonim Şirketi'nin merkezi Şişli'de yapıldı.

Büyükoba İnşaat Turizm Haberi

Büyükoba İnşaat Turizm


Büyükoba İnşaat Turizm Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, İlhami Kasımay, Gökhan Yaman, Şamil Özyürek tarafından 20 bin TL'lik sermaye ile 13 Ocak'ta kuruldu. 


Büyükoba İnşaat Turizm Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu;    1. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt, montaj işleri müstakil konut, işyeri, ticarethane , fabrika, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek satmak ve kiraya vermek Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde,resmi ve özel kurum ve kuruluşları tarafından kapalı zarf, açık arttırma, eksiltme, teklif alma ve pazarlık usulü ile ihaleye çıkarılacak her türlü küçük ve büyük yapıların her türlü inşaat işlerini anahtar teslimi taahhüt etmek. Kendi hesabına arazi...