30 / 04 / 2024

Büyükorhan Belediyesi elektrik üretim

Büyükorhan Belediyesi elektrik üretim

Büyükorhan Belediyesi, Bursa’da bir ilki gerçekleştirerek 3 milyon liraya kuracağı güneş enerji santrali ile kendi elektriğini kendisi üretip, kalanını satarak aylık ortalama 100 bin lira gelir elde edecek.

Bursa Büyükorhan'da 54 bin TL'den başlayan fiyatlarla ucuz arsa sahibi olabilirsiniz! 

Bursa Büyükorhan Belediyesi, Bursa Büyükorhan'da yer alan 3 adet arsayı satıyor. Peki Bursa Büyükorhan'daki arsaların fiyatları ne kadar? İşte detaylar ve ihale tarihi...

Bursa'da 23 adet arsa 18 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor! Son dakika Ekim fırsatı! 

Bursa Büyükorhan Belediyesi, Bursa ili, Büyükorhan ilçesi, Kınık, Karalar ve Bayındır mahallelerinde yer alan 23 adet arsayı 18 bin 85 TL'den başlayan fiyatlarla satıyor. İşte  ayrıntılar...

TOKİ Bursa Büyükorhan'a ucuz konut müjdesi! 2 bin 280 TL'den başlayan taksitlerle!

Türkiye’nin merakla beklediği TOKİ Bursa Büyükorhan 2022 sosyal konut projesinin detayları belli oldu. Peki TOKİ Bursa Büyükorhan projesinde toplam kaç konut yapılacak? İşte 12 soruda TOKİ Bursa Büyükorhan 2022 ucuz konut projesi...

Bursa Orhaneli ve Büyükorhan'daki bazı bölgeler kesin korunacak hassas alan ilan edildi!

Bursa İli, Orhaneli ve Büyükorhan ilçeleri sınırları içerisinde yer alan bazı bölgelerin kesin korunacak hassas alan olarak ilan edilmesi hakkında karar bugünkü 31226 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Büyükorhan Devlet Hastanesi'nin inşaatı ne zaman bitecek?

Bursa Büyükorhan Devlet Hastanesi inşaatının ne zaman bitirileceği meclis gündemine taşındı. CHP'li Aydın, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Bursa Büyükorhan ve Orhaneli'de acele kamulaştırma kararı!

Bursa İli, Büyükorhan ve Orhaneli ilçelerinde Doğal Gaz Bağlantı Hattı Projelerinin gerçekleştirilebilmesi için acele kamulaştırma kararı verildi.

Alsancak'taki elektrik fabrikasının Büyükşehir Belediyesi'ne tahsisi TBMM'de!

CHP İzmir Milletvekili Murat Bakan, İzmir Alsancak'ta bulunan tarihi elektrik fabrikasının Büyükşehir Belediyesi'ne tahsisine ilişkin soru önergesi hazırladı..

Bursa Büyükorhan pazar yeri açıldı!

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından inşa edilen Bursa Büyükorhan pazar yeri açıldı.

Bursa Büyükorhan'a modern pazar yeri!

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Büyükorhan Belediye Başkanı Hasan Taş ve Büyükşehir bürokratlarıyla birlikte Büyükorhan'a kazandırılan pazar yeri inşaatında incelemelerde bulundu

TOKİ Büyükorhan'a 192 konut yapacak!

Büyükorhan Belediye Başkanı Hasan Taş, ilçeye Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından alt gelir grubu aileler için konut yapılacağını söyledi.

Bursa Büyükorhan'a kapalı pazar yeri inşa ediliyor!

Bursa Büyükşehir Belediyesi, merkeze yeni bağlanan ilçeleri de daha yaşanabilir hale getirmek amacıyla başlattığı çalışmalar kapsamında Büyükorhan ilçesine de 2 bin metrekare alanlı modern kapalı Pazar yeri kazandırıyor.

Bursa Büyükorhan Merkez Camii açıldı!

Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin desteğiyle yeniden yapılan Büyükorhan Merkez Camii ibadete açıldı. Bin 500 kişilik Merkez Camii, kılınan cuma namazı sonrası ibadete açıldı.

Bursa Büyükorhan'da bu yıl 65 proje hayata geçecek!

Büyükorhan Belediye Başkanı Hasan Taş, yerel seçimlerde vaat ettikleri 63 proje sayısının 65'e çıktığını ve 2015 yılında tamamına başlayacaklarını bildirdi.

Büyükorhan Belediyesi elektrik üretim Haberi

Büyükorhan Belediyesi elektrik üretim

Büyükorhan Belediyesi, Bursa’da bir ilki gerçekleştirerek 3 milyon liraya kuracağı güneş enerji santrali ile kendi elektriğini kendisi üretip, kalanını satarak aylık ortalama 100 bin lira gelir elde edecek. Büyükorhan Belediye Başkanı Hasan Taş, proje ile birlikte 10 kişiye de iş imkanının doğacağını söyledi.

Bursa’nın dağ ilçelerinden Büyükorhan, Almanya’da yapılan protokol ile güneş enerji santrali projesini hayata geçiriyor. Bursa’da ilk olan proje ile Büyükorhan Belediyesi, kendi elektriğini kendisi üretip, fazla gelen elektriği ise TEDAŞ’a satarak aylık 100 bin lira kazanç elde edecek. Büyükorhan Belediye Başkanı Hasan Taş, ilçeye aylık 100 bin lira gelir getirecek proje ile ilgili bilgi verdi. Taş, “Büyükorhan’da Avrupa’da çok önemli olan güneş enerjisiyle santral getirmek için Almanya’ya gittik. Güneş enerjisi santrali ile ilgili görüşmelerimizi yaptıktan sonra anlaşma...