28 / 04 / 2024

Büyükşehir Grup İnşaat Tekstil Otomotiv ve Gıda Ticaret Limited Şirketi

Büyükşehir Grup İnşaat Tekstil Otomotiv ve Gıda Ticaret Limited Şirketi

Büyükşehir Grup İnşaat Tekstil Otomotiv ve Gıda Ticaret Limited Şirketi, Refik Karademir, İlhan Genç tarafından 60 bin TL'lik sermaye bedeli ile 25 Temmuz'da Esentepe'de kuruldu.

Adana Büyükşehir Belediyesi, arsa payı karşılığı inşaat yaptıracak! Yatırımcılar dikkat!

Adana Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Adana Çukurova'da arsa payı karşılığı inşaat yapım işi ihale ediyor. Yatırımcıların radarına giren ihale 25 Mayıs 2022 tarihinde gerçekleştirilecek.

Adana Büyükşehir Belediyesi'nden 37.130 milyon TL'ye arsa karşılığı inşaat işi ihalesi!

Adana Büyükşehir Belediyesi Başkanlığı'nın arsa payı karşılığı inşaat yapılandırmasına ilişkin ihale tarihi netleşti. İşte ihaleye ilişkin tüm detaylar...

Bursa Büyükşehir Belediyesi kat karşılığı inşaat yaptıracak! Yatırımcılar dikkat!

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Bursa Yıldırım'da kat karşılığı inşaat yaptıracak. İşte yatırımcıların yakın markajına giren o ihale ilanı...

İzmir Karşıyaka'nın imar planlarına Büyükşehir vetosu!

İzmir Karşıyaka'da kentsel dönüşüm çalışmalarının merkezi haline gelmesi beklenen Cumhuriyet ve İnönü Mahallelerinin planları İzmir Büyükşehir Belediyesi’nİn gündeminde görüşüldü.

İzmir Büyükşehir Belediye binasını genç mimarlar tasarlayacak!

Mimarlar Odası İzmir Şubesi, depremde hasar alan ve yıkılması planlanan büyükşehir binasının tasarımı için yarışma yapacak. 

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin yeni hizmet binasının yüzde 70'i tamam!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin Kandıra Belediyesi tarafından projelendirilen yeni hizmet binasının inşaatında yüzde 70 oranında ilerleme kaydedildi. 

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi yeni hizmet binasının inşaatında sona gelindi!

Tekirdağ Büyükşehir Belediye binasının yeni hizmet binasının inşaatında çalışmalarında sona gelindi.

Ankara Büyükşehir'den 15.1 milyon TL'ye kat karşılığı inşaat ihalesi!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Çayyolu-1 Mahallesi'nde 5 bin 606 metrekare büyüklüğündeki 18047 Ada 1 No’lu Parsel’de ''Çayyolu Engelsiz Kreş İnşaatı Yapımı İşi” ihalesi 15 milyon 137 bin 827 TL'ye ihale edilecek.

Antalya Büyükşehir esnafın kira talebini reddetti!

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, esnafın işyeri kirasının kamu tarafından ödenmesi çağrısı yaptı. Antalya Büyükşehir Belediyesi bu çağrıya rağmen kiracısı esnafın ‘kira almayın’ talebini reddetti.

Tekirdağ Büyükşehir yeni hizmet binasının inşaatı tamamlanıyor!

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Münür Karaevli Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi yeni hizmet binası inşaatı hakkında bilgi aldı.

Özbekistan Cumhuriyeti İnşaat Bakanlığı'nden Kayseri Büyükşehir'e ziyaret!

Özbekistan Cumhuriyeti İnşaat Bakanlığı Birinci Yardımcısı Şerzod Khidoyatov, Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç’ı ziyaret etti.

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi hizmet binasının 7 katı tamamlandı!

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Yeni Hizmet Binası ile ilgili gerçekleştirilen bilgilendirme toplantısına katılarak binanın inşaatındaki son durum hakkında bilgi aldı.

Şehit Fethi Sekin Külliyesi’nin inşaatını İzmir Büyükşehir Belediyesi tamamlayacak! 

Elazığ'da inşaatı yarım kalan Şehit Fethi Sekin Külliyesi'ni CHP'li İzmir Büyükşehir Belediyesi tamamlayacak. Çalışmalar yasal süreç tamamlandıktan başlayacak. 

Büyükşehir Grup İnşaat Tekstil Otomotiv ve Gıda Ticaret Limited Şirketi Haberi

Büyükşehir Grup İnşaat Tekstil Otomotiv ve Gıda Ticaret Limited Şirketi

Büyükşehir Grup İnşaat Tekstil Otomotiv ve Gıda Ticaret Limited Şirketi, Refik Karademir, İlhan Genç tarafından 60 bin TL'lik sermaye ile 25 Temmuz'da kuruldu. 


Büyükşehir Grup İnşaat Tekstil Otomotiv ve Gıda Ticaret Limited Şirketi iş konusu; İNŞAAT a.)  Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. b.)  Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. c.)  Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel...