09 / 05 / 2024

büyükşehir yasasında köylülerin hakları nelerdir

büyükşehir yasasında köylülerin hakları nelerdir

Büyükşehir Yasası'nın köylüleri zorlayacağını anlatan Sözen, yasanın köylüleri ilgilendiren yönlerinin iyi bilinmesi gerektiğini söyledi. Büyükşehir Yasası ile birlikte turizm şehrinin 78 köy ve 9 beldesiyle birlikte 'büyük bir aile' olacağını kaydetti...

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'dan metrobüs yolu açıklaması! 2024 yılında tamamlanacak!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu metrobüs yolunda yapımı tamamlanan  birinci ve ikinci etap beyaz yol çalışmalarını inceleyerek, yaklaşık 53 kilometreyi aşan bir kısmını tamamlandığını kalan yolların ise 2024 yılında tamamlanacağını açıkladı.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi ve Bakanlık arasında imar krizi! İstanbul imara mı açılıyor?

İstanbul Büyükşehir Belediyesi ve Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı arasında imar krizi patlak verdi. Peki İstanbul imara mı açılıyor? İşte detaylar...

Eskişehir Büyükşehir Odunpazarı'nda arsa satıyor: 74.6 milyon TL'ye!

Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Eskişehir Odunpazarı'nda yer alan arsayı 74 milyon 592 bin 400 TL bedelle satışa çıkardı.

Bursa Büyükşehir Belediyesi raylı sistem hatlarında çalışmalarını hızlandırdı!

Bursa Büyükşehir Belediyesi, kentte inşası devam eden T2 hattında çalışmalarını hızlandırdı. Şehrin en önemli projelerinden biri olan T2 hattında test sürüşleri Mayıs 2022'de başlayacak.

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi yeni hizmet binasının inşaatında sona gelindi!

Tekirdağ Büyükşehir Belediye binasının yeni hizmet binasının inşaatında çalışmalarında sona gelindi.

Pandemi nedeniyle ülkelerinin vergi gelirinde büyük düşüş yaşanacak!

Ekonomik İşbirliği ve Kalkınma Örgütü (OECD), üye ülkelerde vergi gelirlerinin Kovid-19 salgınından önce düştüğünü hatırlatarak özellikle tüketim vergisi olmak üzere ülkelerin vergi gelirlerinde bu yıl daha büyük düşüşlerin yaşanacağı yönünde uyarıda bulundu.

İzmir Büyükşehir Belediyesi binasında hasar tespit çalışması başladı! 

İzmir'de meydana gelen depremde, İzmir Büyükşehir Belediye binasında sıva çatlağı ve alçı dökülmeleri meydana geldi. Hasar tespit çalışmalarının başladığı binada, 2 bine yakın personelin binaya girişi yasaklandı. 

Ankara Büyükşehir'den Altındağ’ın gençlik merkezine mühür!

Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından Altındağ Belediyesi’nin Karacaören Mahallesi’ndeki Mehmet Akif Ersoy Gençlik Merkezi ile aynı yerde inşa edilen Karacaören Spor ve Etkinlik Alanı mühürlendi. 

CHP'nin Büyükşehir Belediye Başkanları Çalıştayı'nda imar konuşuldu!

CHP'den seçilen büyükşehir belediye başkanları, Sultanahmet Tunuslu Hayrettin Paşa Konağı'nda gerçekleştirilen "Büyükşehir Belediye Başkanları Çalıştayı"nda bir araya geldi 

Konya Büyükşehir, Hayvancılık Tesisi Tip projeleri hazırladı!

Konya Büyükşehir Belediyesi, Yeni Büyükşehir Yasası kapsamında kırsal yerleşim alanlarında ikamet edenlerin faydalanabilmesi için tip konut projelerinin ardından şimdi de “Hayvancılık Tesisi Tip Projeleri” hazırladı.

Büyükşehir Yasası ilçe belediyelerini zor durumda bıraktı!

Germencik Belediye Başkanı Ümmet Akın, Büyükşehir Yasası'nın ilçe belediyelerini mali ve idari anlamda zor durumda bıraktığını savundu.

Mersin Büyükşehir Meclisi Temmuz toplantısında imar konuşuldu!

Mersin Büyükşehir Belediye Meclisi 2016 Yılı Temmuz Ayı Toplantısı’nın İkinci Birleşimi Mersin Büyükşehir Belediyesi Kongre ve Sergi Sarayı’nda gerçekleşti. Meclis Toplantısında 40 komisyon raporu ve 14 tane idari teklif görüşüldü.

Ankara Büyükşehir ile SGK arasında yeni trampa anlaşması!

Büyükşehir Belediye Meclisi, Ulus Tarihi Kent Merkezi Projesi için SGK ile Büyükşehir arasında yeni protokol imzalandı. Protokolde SGK Ulus ve AOÇ’de toplam değeri 203 milyon 509 bin 29 TL olan taşınmazları Büyükşehir’e verecek.

büyükşehir yasasında köylülerin hakları nelerdir Haberi

büyükşehir yasasında köylülerin hakları nelerdir


CHP'li Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, 30 Mart'ta sandıkta ikinci defa yetki almaları halinde 78 köy ve 9 beldeye hizmet götüreceklerini söyledi. Manavgat'ın köylerine bir yıldır hizmet götürdüklerini belirten Sözen, Büyükşehir Yasası ile birlikte turizm şehrinin 78 köy ve 9 beldesiyle birlikte 'büyük bir aile' olacağını kaydetti...


Başkan Sözen, 30 Mart mahalli seçimler kapsamında İlçe Başkanı Ahmet Öztürk ve CHP Seçim Komisyonu Başkanı Asım Bozkurt ile birlikte seçim çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Sözen, eşi Hatice Sözen'le birlikte Karakaya, Odaönü, Yalçıdibi ve Boztepe köylerini ziyaret ederek, 30 Mart'ta ikinci defa seçilmesi halinde yapacağı hizmetlerle ilgili bilgilendirme yaptı.


Sözen, "Köylerimize bir yıldır hizmet götürüyoruz ve hizmete devam etmek istiyorum. Beni bir evladınız, kardeşiniz, bir çocuğunuz olarak kabul edip yetki verirseniz, sizlere olan borcumu ödemek...