27 / 04 / 2024

Büyükşehir yatırımları

Büyükşehir yatırımları

Büyükşehir Belediyesi 30 Mart yerel seçimlerinin ardından Büyükşehir'e bağlanan ilçeler için yatırımda hız kesmiyor. Her ilçeye yapılacak olan kadın ve gençlik merkezi için ihalesi yapılan ilçe sayısı 10'a yükseldi.

Bursa Büyükşehir Belediyesi ulaşımdan altyapıya her alanda yatırımlarına son gaz devam ediyor!

Bursa Büyükşehir Beldiyesi, Bursa'nın 17 ilçesi ile daha yaşanabilir bir kent haline gelmesi için ilçelerde de ulaşımdan altyapıya, çevreden sosyal tesislere kadar her alanda yatırımlarına devam ediyor.

Ankara’da büyükşehir belediyesi çok sayıda işyeri, depo ve WC ihaleye veriliyor! Bu yatırım fırsatını kaçırmayın!

Ankara Büyükşehir Belediyesi çok sayıda işyeri, depo ve WC’yi ihaleye veriyor. Bu yatırım fırsatını kaçırmayın. İhale 23 Şubat 2023’te saat 14.00 yapılacak. Geçici teminat ise yüzde 3 olarak belirlendi.

Adana Büyükşehir Belediyesi, arsa payı karşılığı inşaat yaptıracak! Yatırımcılar dikkat!

Adana Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Adana Çukurova'da arsa payı karşılığı inşaat yapım işi ihale ediyor. Yatırımcıların radarına giren ihale 25 Mayıs 2022 tarihinde gerçekleştirilecek.

Ankara Büyükşehir, İstanbul'da 2 dükkan ile 1 otel ve otoparkı satıyor! Yatırımcılar dikkat! 

Ankara Büyükşehir Belediyesi Portaş Proje İnşaat Taahhüt Asfalt San ve Tic A.Ş., İstanbul'da 2 dükkan ile 1 otel ve otoparkı satıyor. İşte yatırımcıların merak ettiği o gayrimenkul satışıyla ilgili diğer detaylar ve fiyat bilgisi...

Bursa Büyükşehir Belediyesi kat karşılığı inşaat yaptıracak! Yatırımcılar dikkat!

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Bursa Yıldırım'da kat karşılığı inşaat yaptıracak. İşte yatırımcıların yakın markajına giren o ihale ilanı...

Konya Büyükşehir Belediyesi 36 ay taksitle arsa satıyor! Yatırımcılar dikkat!

Konya Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Konya Karatay'da yer alan sanayi tesis alanı imarlı arsayı 36 ay taksitle satışa çıkardı. Yatırımcıların yakın markaja aldığı ihale 19 Nisan 2022 tarihinde saat 15:30'da gerçekleştirilecek.

Bursa Büyükşehir Belediyesi kentsel dönüşüm yatırımlarını artıracak!

2022 senesi için yapılacak yatırımlarını açıklayan Bursa Büyükşehir Belediyesi, gelecek sene kentsel dönüşümde de yatırımlarını hızlandıracaklarını dile getirdi.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'nden ulaşıma 1.54 milyar TL yatırım! 

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, Kocaeli Kongre Merkezi’nde “Sevdamız Kocaeli” sloganıyla gerçekleşen programda ulaşım için 1,54 milyar TL yatırım yapıldığını dile getirdi. 

ABD'nin en büyük toprak sahibi Bill Gates neden bu kadar arazi aldığını anlattı!

Dünyanın en zenginleri arasında yer alan BillGates, komplo teorilerine de konu olan büyük arazi yatırımlarına ilişkin sessizliğini bozdu; satın almaların iklimle alakalı olmadığını, yatırım grubunun böyle tercih ettiğini belirtti.

Samsun Büyükşehir Belediyesi'nden OSB yatırımcılarına yer tahsisi!

Samsun'da, yatırımcılara vergi indirimi, gümrük vergisi muafiyeti, sigorta primi işveren hissesi, döviz ve dövize endeksli kredi gibi desteklerin verileceği ilçelerde Organize Sanayi Bölgesi (OSB) yatırımcılarına Samsun Büyükşehir Belediyesinin yer tahsis edeceği belirtildi.

Kayseri Büyükşehir'den Mimar Sinan'a yakışır projeler!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç “İki önemli projemiz Mimar Sinan Müzesi ile Sinanlı Kentler Birliği yönelik çalışmalarımız eşsiz dehaya yakışacak şekilde sürdürülüyor” dedi.

Kayseri Büyükşehir 2020 yatırımları masaya yatırıldı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, dört ilçenin belediye başkanları ile yatırım koordinasyon toplantısında buluştu.

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi'nin 2020 yatırımları masaya yatırıldı!

Çalışmalarına devam eden Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Büyükşehir Belediyesi tarafından 2020 yılı devam eden, planlanan ve tamamlanan yatırımlar hakkında bilgi aldı.

Büyükşehir yatırımları Haberi

Büyükşehir yatırımları

Tüm ilçelerin ihtiyaçlarını belirleyen ve yoğun bir proje çalışmasına giren Büyükşehir Belediyesi, projeleri hazırlanan yatırımların ardı ardma ihalesini yapıyor. Her ilçeye yapılacak olan kadın ve gençlik merkezi için ihalesi yapılan ilçe sayısı 10'a yükseldi. 


Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki, ilçeler ve büyük beldelerdeki kadınlar ve gençlerin meslek sahibi olmaları, boş zamanlarını değerlendirebilmeleri ve bir araya gelmeleri için her ilçeye kadın ve gençlik merkezi yapacaklarını belirtmişti. İlçelerin 30 Mart 2014'te Büyükşehir Belediyesine bağlanmalarının ardından diğer tüm alt ve üst yapı hizmetleriyle birlikte kadın ve gençlik merkezi için de yoğun bir şekilde proje çalışmaları başladı. Projelerin birbiri ardına tamamlanmasıyla da ihale safhasına geçildi. 


Önce Yahyalı, Yeşilhisar, Sarıoğlan ve Tomarza ilçelerine yapılacak olan kadın ve gençlik merkezlerinin ihalesi, geçen hafta da Develi, Bünyan, Akkışla...