29 / 07 / 2024

Büyüksinekli Meydanı yenileme

Büyüksinekli Meydanı yenileme

Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar sürdürdüğü eş zamanlı çalışmalarını, tüzel kişiliği kaldırılarak mahalle olan köylerde de devam ediyor. Büyüksinekli Meydanı’nda gerçekleştirilen düzenleme çalışmaları mahallede modern bir değişim yarattı.

Konya'nın en büyük millet bahçesi ve Meydan Evleri projesi hızla yükseliyor!

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Meram Millet Bahçesi ve Meydan Evleri projesinin inşaat çalışmalarının hızla devam ettiğini açıkladı. 

Ehliyeti olanlar dikkat! Ehliyetini yenilemeyenleri büyük ceza bekliyor...

Ülkemizde ehliyet sahiplerini çok yakından ilgilendiren önemli bir gelişme kaydedildi. Buna göre, aktarılan haber doğrultusunda geçtiğimiz yılın sonunda bitmesi gereken ehliyet yenileme süresi uzamıştı. Fakat bu süreçte 15 TL ödeme yaparak ehliyetini yenilemeyenleri büyük cezaların beklediği açıklan

KİPTAŞ'tan büyük fırsat! 18 taksitle 19 dükkan satacak! 

İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraki KİPTAŞ, yeni dönemde Tuzla’da hayata geçirdiği Meydan Evler ve Aydınlık Evler sosyal konut projelerinde yer alan 19 cadde dükkânı satışa çıkarıyor...

İnşaat sanayisi pandemiye rağmen büyüdü!

Koronavirüs salgınına rağmen inşaat sektörü pazarında daralma yaşanırken bu dönemde inşaat malzemeleri sanayisinde büyüme devam etti. Pandemi döneminde ihracatını değer olarak 21 milyar dolar seviyesinde koruyan sektör, yurt içinde ise ‘yenileme’ talebiyle büyümeye devam etti. 

TMMOB'dan Samsun Büyükşehir'in kentsel dönüşüm planına tepki!

Samsun Büyükşehir Belediyesi’nin Cumhuriyet Meydanı’nda ve Site Cami çevresinde hayata geçireceği kentsel dönüşüm çalışmasına ilişkin mülk sahiplerinden belediyeye itirazlar gelmeye devam ediyor.

Tekirdağ Süleymanpaşa Büyük Meydan Projesi için yıkım başladı!

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, il genelinde tarihi yapıları restore ederek şehre kazandırıyor. Restorasyon çalışmaları kapsamında "Süleymanpaşa Büyük Meydan Projesi" çerçevesinde 3. ve son aşama olan Telekom binasının yıkım çalışmaları tamamlandı.

Türkiye kentsel dönüşümle büyüdü!

Malatya 15 Temmuz Demokrasi Meydanı'nda düzenlenen toplu açılış töreninde vatandaşlara hitap eden Cumhurbaşkanı Erdoğan, kentsel dönüşüm çalışmalarıyla Türkiye'nin büyüdüğünü söyledi...

Bursa'daki çivisiz cami yıllara meydan okuyor! 

Bursa İznik'te çivi kullanılmadan çentik yöntemiyle yapılan ahşap cami, yıllara meydan okuyan ihtişamıyla görenleri hayran bırakıyor.

Bağcılar, İstanbul'un en büyük meydanına kavuşacak!

AK Parti Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı üçün dönem için hazırladığı projelerini anlattı. Çağrıcı, Bağcılar'ın İstanbul'un en büyük meydanına sahip olacağını söyledi.

Büyükçekmece'ye metrobüs müjdesi!

Tepecik Meydanı'nda halka hitap eden AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım, Büyükçekmece'de ulaşım ve trafik sorununu çözeceklerini açıkladı.

Antalya Büyükşehir Meclisi'nde Balbey Yenileme projesi konuşuldu!

Antalya Büyükşehir Belediyesi Şubat ayı Olağan Meclis Toplantısında Balbey Yenileme Projesi konuşuldu.

Antalya Büyükşehir'den Balbey kamulaştırma açıklaması!

Antalya Büyükşehir Belediyesi tarihi Balbey Kentsel Yenileme Projesi ile ilgili bir açıklama yaptı.

Türkiye zor koşullara rağmen büyümede dünyaya meydan okuyor!

ROYA Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Afşin Aykanat, "Türkiye her türlü zor koşullara rağmen büyümede dünyaya meydan okuyor" dedi…

Büyüksinekli Meydanı yenileme Haberi

Büyüksinekli Meydanı yenileme


Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar ilçe genelinde sürdürdüğü eş zamanlı çalışmalarını, tüzel kişiliği kaldırılarak mahalle olan köylerde de devam ediyor. Yaptığı her toplantıda “Silivri merkezi nasılsa, köylerimiz de aynı olacak” diyen Başkan Işıklar, tüm mahallelerde eş zamanlı düzenleme çalışmaları hayata geçirdi. Silivri Belediyesi 2015 yatırım programı kapsamında Büyüksinekli’de, meydan ve tretuvar düzenlemeleri yapıldı. Meydan düzenlemeleri kapsamında toplam 240 metre bordür ve 390 metrekare granit kaldırım imalatı gerçekleştirildi. Mahalle meydanı, yapılan düzenlemeler sonrasında yeni ve modern bir görünüme kavuştu. 


Silivri...