14 / 05 / 2024

buzağılık köprüsü nerede

buzağılık köprüsü nerede

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi tarafından projelendirilen ve Fen İşleri Daire Başkanlığı'nca yürütülen özverili çalışma sonucu tamamlanan Susurluk ilçesinde, Susurluk Çayı'nın iki yakasını bir araya getiren Buzağılık Köprüsü açıldı.

Çanakkale Köprüsü geçiş ücreti ne kadar? 1915 Çanakkale Köprüsü nerede ve nasıl gidilir?

18 Mart 2022 Çanakkale Zaferi’nin 107’inci yıl dönümünde açılan 1915 Çanakkale Köprüsü’nün geçiş ücreti açıklandı. Peki Çanakkale Köprüsü geçiş ücreti ne kadar? 1915 Çanakkale Köprüsü nerede ve nasıl gidilir? İşte detaylar…

Kömürhan Köprüsü dünya literatüründe!

Elazığ'da inşa edilen Kömürhan Köprüsü'nde  Paris’teki Eyfel Kulesi’ndeki çelik miktarıyla aynı düzeyde, toplamda 7 bin ton çelik kullanıldı. Köprü, dünyanın 4’üncü “Tek ayaklı, gergin eğik askılı köprüsü” olma özelliğine sahip.

Çanakkale Köprüsü, Cumhuriyetin 100. yıl dönümünde açılacak!

Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Arslan, Çanakkale Köprüsü'nün yapımına başladıklarını söyledi. Arslan, Türkiye Cumhuriyeti'nin kuruluşunun 100. yıl dönümünde hizmet vereceğini bildirdi.

Edirne Karaağaç Köprüsü 30 Mart'ta açılıyor!

Türkiye'nin ikinci en büyük viyadüğü olma özelliğini taşıyacak olan Karaağaç Köprüsü 30 Mart Perşembe günü açılıyor. Açılışını Başbakan Binali Yıldırım'ın yapacağı köprü bin 947 metre, yani 2 kilometre olarak inşa edildi.

Ordu Akçaova Köprüsü Nisan'da açılıyor!

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, 2016 yılı Ramazan Bayramı’nda yaşanan sel felaketinden dolayı yıkılan Akçaova Köprüsü’nün Nisan'da açılacağını belirtti.

1915 Çanakkale Köprüsü'nün temeli bugün atılıyor!

Dünyanın en uzun asma köprüsü olacak 1915 Çanakkale Köprüsü'nün temeli bugün saat 11:00'da atılacak. 2023 metre orta uzunluğuna sahip köprünün açılışına Cumhurbaşkanı Recep Tayip Erdoğan ve Başbakan Binali Yıldırım katılacak.

1915 Çanakkale Köprüsü'nün temeli yarın atılıyor!

1915 Çanakkale Köprüsü’nün sözleşmesi imzalandı, yarın temeli atılıyor. Finansman için dünyanın önde gelen bankaları sıraya girdi...

1915 Çanakkale Köprüsü için imzalar bugün atılıyor!

Dünyanın en uzun köprüsü olma ünvanına sahip olacak 1915 Çanakkale Köprüsü'nde imzalar bugün atılıyor. Törene, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakan Binali Yıldırım katılacak.

Çanakkale Köprüsü, 138 yıl önce projelendirilmiş!

1915 Çanakkale Köprüsü’nün aslında 138 yıl önce projelendirildiği ortaya çıktı. Temeli 18 Mart'ta atılacak olan köprünün ihale süreci tamamlandı.

Trabzon Bölümlü Köprüsü hizmete girdi!

Of-Çaykara Karayolu üzerinden Bölümlü Mahallesi, Çataldere Mahallesi, Gürpınar Mahallesi ile Bölümlü-Akköse bağlantısını sağlayan Bölümlü Köprüsü açıldı

Hatay Balıklıdere Köprüsü açılıyor!

Asi Nehri’nin iki yakasında bulunan ve toplamda 12 mahalleyi birbirine bağlayacak olan Balıklıdere Köprüsü 20 Ocak'ta açılıyor.

Erenköy Köprüsü sökülüyor!

İstanbul'u Anadolu’ya bağlayan demiryolunun üzerindeki Erenköy Köprüsü sökülüyor. Kadıköy’ün en önemli iki arteri, Bağdat ve Şemsettin Günaltay (Minibüs) caddelerini bağlayan köprünün kaldırılması nedeniyle Ethem Efendi Caddesi’nin bir bölümü yaya ve araç trafiğine kapatıldı.

Beykoz 15 Temmuz Gaziler Köprüsü, yarın açılıyor!

15 Temmuz Gaziler Köprüsü açılıyor. 15 Temmuz’da vatan uğruna şehit olmayı göze alarak yola çıkan ve gazilik mertebesine erişenlere adanan 15 Temmuz Gaziler Köprüsü, Beykoz’da açılıyor.

buzağılık köprüsü nerede Haberi

buzağılık köprüsü nerede


Balıkesir Büyükşehir Belediyesi tarafından projelendirilen ve Fen İşleri Daire Başkanlığı'nca yürütülen özverili çalışma sonucu tamamlanan Susurluk ilçesinde, Susurluk Çayı'nın iki yakasını bir araya getiren Buzağılık Köprüsü Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur tarafından törenle hizmete açıldı. Son teknoloji ile yapılan otoban görünümündeki modern köprü Susurluk'un karşıyakasındaki 8 kırsal mahalle ile Kepsut içlesine hizmet verecek. 11 ayda tamamlanıp araç ve yaya trafiğine açılan Buzağılık Köprüsü 3 milyon 682 bin liraya mal oldu. Susurluklulara köprülerinin hayırlı olmasını dileyen Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur, “Geleceğin Balıkesir'ini birlikte inşa ediyoruz” dedi.


Buzağılık Köprüsünün açılışı için Susurluk ilçesinde tören düzenlendi. Törene, Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur, Susurluk Kaymakamı Yusuf Özdemir, Susurluk Belediye Başkanı Hüseyin Hızlıoğlu, AK Parti İl Başkanı Dinçer Orkan, AK...