17 / 05 / 2024

Cacanska Banka AD halkbank

Cacanska Banka AD halkbank

Halkbank, Sırp Cacanska Banka AD' ye talip oldu. Dev bankaların da teklif sunduğu Cacanska ' nın 385 milyon dolar aktif büyüklüğü ve 390 çalışanı var...

ABD Merkez Bankası’ndan banka iflaslarına ilişkin kritik açıklama!

ABD Merkez Bankası, (Fed) yaşanan banka iflasları sonrasında atılan adımlar sayesinde finansal piyasaların normale döndüğünü söyledi. Fed, "Fakat büyük mevduat çıkışları yaşayan bazı bankalar stres yaşamayı sürdürdü ve bu, ileriye dönük kredi şartları üzerinde baskı oluşturabilir” dedi.

Kripto para piyasasında yeni gelişme: Bir banka daha Bitcoin alım satım hizmeti sunacak

Kripto para piyasasında yeni bir gelişme yaşandı. Piyasadaki belirsizlik sürerken geleceğe dair adımlar da bir geliyor. Bir banka daha Bitcoin alım satım hizmeti sunacağını duyurdu. İşte detaylar…

Cebinizde bu banka kartı varsa yaşadınız! 3 gün içerisinde 20.000 TL’niz olabilir!

Nakit paraya sıkışanların ilk tercihi banka kredileri olmaktadır. Kredilere dair pek çok banka yepyeni kampanyalar yapıyor. İşte detaylar!

Ziraat Bankası'ndan kuyruk yaratacak flaş adım! Bu kadar parayı karşılıksız verecekler

Kamu bankaları arasında yer alan Ziraat Bankası'ndan müşterileriyle ilgili banka önünde kuyruk yaratacak bir adım geldi. Banka müşterilerine yönelik miktardaki parayı hediye olarak verecek.

Halkbank'tan tatil planı yapanlara nefes gibi haber! Acilen bu para için bu adımları atmak gerek

Halkbank'tan tatil planı yapanları rahatlatacak bir adım geldi. Banka, gerekli adımları atan müşterilerine hediye ödemesi gerçekleştirecek.

Bu banka üyesi olanlar yaşadı! 30 bin liraya varan nakit

Akbank'tan bireysel müşterilerine müjdeli bir haber geldi. Banka, 30 bin liraya kadar nakit kredi veriyor.

Hükümetten kısa zamanda zam adımı! Banka hesaplarına bakılıp adım atılacak

Hükümet piyasada oluşan aşırı artışlar nedeniyle harekete geçti. Toplu Konut İdaresi, Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı ve Adalet Bakanlığı durum değerlendirmesi yaptı. Atılacak adımlarla ilgili yol haritası belli oldu. İşte detaylar..

Sakarya'daki tarihi banka binası restore edilerek müzeye dönüştürülecek!

Sakarya'da 14 Ocak 1913'te Türk İslam Bankası olarak kurulan ve daha sonra adı Türk Ticaret Bankası olarak değiştirilen kurumun tarihi binası, Adapazarı Belediyesi'nin girişimleriyle aslına uygun şekilde restore edilerek müze banka olarak faaliyet gösterecek...

Müteahhit yapamazsa banka yapacak!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Kurum, "Banka ya da sigorta firması müteahhit adına bize diyecek ki 'Bu firma burayı yapabilir, bunu yapabilecek mali kriterleri vardır ben de referans oluyorum, sigorta sağlıyorum.' Yapamazsa eğer banka yapacak, sigorta firması yapacak' zorunda olacak" dedi...

Dijital banka Atom Bank konut kredili vermeye başladı!

İngiltere'de kurulu ancak hiç şubesi bulunmayan Atom Bank, kredi vermeye başladı. İngiltere'de hiç şube kurmadan açılan, tamamen dijital banka Atom Bank, dijital mortgage adı verilen konut kredisi de vermeye başladı.

1 dolara aldığı banka binasını sanat merkezine çevirdi!

Chicago‘da terk edilmiş bir banka binasının kaderi Theaster Gates adlı adam tarafından değiştirildi. Şehir planlamacısı/sanatçı bu koca binaya baktığında bir harabeden fazlasını gördü. 20.000 metrekarelik binayı City of Chicago’dan sadece 1 dolara adı...

Adım İstanbul Rezidans fiyatları!

Adım İstanbul Rezidans fiyatları dairelerin planlarına ve cephelerine göre değişiyor. Firma bünyesinde 24 ay vade farksız taksit yapılan projede banka kredisi de kullanılabiliyor.

Adım İstanbul Kayaşehir satılık ev!

Adım İstanbul Kayaşehir satılık ev teslimlerinin 2018 yılının başında yapılması planlanıyor. Banka kredisi kullanılabilen proje İntaya, EYG ve İntes Ortaklığı imzası ile hayata geçiriliyor.

Cacanska Banka AD halkbank Haberi

Cacanska Banka AD halkbank


Halkbank Sırbistan'da bankacılık faaliyetinde bulunan Cacanska Banka AD'nin satışa sunulan yüzde 76.76'lık hisselerinin satın alınması için fiyat teklifinde bulundu.


Açıklama dün akşam KAP'a yapıldı. Reuters verilerine göre Cacansa Banka AD'nin 33.8 milyon dolar piyasa değeri...