17 / 05 / 2024

Cacanska Banka ADyi halkbank mı alacak

Cacanska Banka ADyi halkbank mı alacak

Halkbank, Sırp Cacanska Banka AD' ye talip oldu. Dev bankaların da teklif sunduğu Cacanska ' nın 385 milyon dolar aktif büyüklüğü ve 390 çalışanı var...

İş GYO Ankara ve Antalya'daki banka binalarını satıyor!

İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Ankara Kızılay Banka Hizmet Binası ve Antalya Banka Hizmet Binası'nı toplam 69 milyon TL bedel ile satışa çıkardı.

Konut alıcılarının banka kredisi kullanma oranı azaldı!

Güneş Gazetesi yazarlarından Mehmet Canıtatlı bugünki yazısında konut alıcılarının banka kredisi kullanma oranının azalması sonucu firmaların kampanyalarını değerlendirdi.

Günlük konut kiralamalarında banka zorunluluğu başladı!

Geçtiğimiz Haziran ayında Resmi Gazete'de yayımlanan tebliğ ile günlük konut kiralamalarına gelen banka zorunluluğu bugün başladı..

Günlük konut kiralamalarında banka dönemi yarın başlıyor!

9 Haziran'da Resmi Gazete'de yayımlanan Tebliğ ile günlük konut kiralamalarına banka zorunluluğu gelmişti. Söz konusu uygulama yarın itibariyle yürürlüğe giriyor..

Vatandaş konutta banka kredisini bıraktı senede geçti!

Son 3 yıldan bu yana ortalama 1 milyon üzerinde konut satışı yapan gayrimenkul geliştiricileri 2016 yılında olduğu gibi 2017’de de büyümeye devam etti. Vatandaş konutta banka kredisini bıraktı senede geçti.

Kira banka zorunluluğu tebliği 2017!

Kira banka zorunluluğu 2017 tebliği olan Gelir Vergisi Genel Tebliği (Seri No: 268)’nde Değişiklik Yapılmasına Dair Tebliğ, bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı. İşte tebliğ metni..

Günlük konut kiralamalarına banka zorunluluğu!

Bugünkü Resmi Gazete'de yer alan tebliğ ile günlük konut kiralamalarına banka zorunluluğu geldi. Uygulama 1 Temmuz'da yürürlüğe girecek..

Beylikdüzü Alya Penta'da banka kredili satışlar başladı!

Akkuş Grup'un Beylikdüzü'nde hayata geçirdiği Alya Penta’da banka kredili satışlar başladı, projede 2+1, 3+1, 4+2 ve 5+2 konut tipleri bulunuyor.

Dijital banka Atom Bank konut kredili vermeye başladı!

İngiltere'de kurulu ancak hiç şubesi bulunmayan Atom Bank, kredi vermeye başladı. İngiltere'de hiç şube kurmadan açılan, tamamen dijital banka Atom Bank, dijital mortgage adı verilen konut kredisi de vermeye başladı.

Kiraya banka şartı!

Evini veya işyerini kiralayanlar, kira bedelini banka aracılığıyla tahsil etmek zorunda. Yasaya uymayana ceza var. Kirayı elden veren kiracılar da sürprizle karşılaşabilir. Kira başına en düşük ceza 340 lira

Al-Daar Gayrimenkul Körfez'den banka ile ortaklık yaptı!

Al-Daar Gayrimenkul, körfezden büyük bir banka ile ortaklık gerçekleştirdi. Al-Daar Kurucu Ortağı M.Halit Sönmez ile röportaj gerçekleştirdik...

TOKİ indirim kampanyası banka kredileri 2016!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi'nin (TOKİ) yüzde 20 indirim kampanyasında başvuru dönemi devam ediyor. İşte, TOKİ indirim kampanyası banka kredileri 2016..

1 dolara aldığı banka binasını sanat merkezine çevirdi!

Chicago‘da terk edilmiş bir banka binasının kaderi Theaster Gates adlı adam tarafından değiştirildi. Şehir planlamacısı/sanatçı bu koca binaya baktığında bir harabeden fazlasını gördü. 20.000 metrekarelik binayı City of Chicago’dan sadece 1 dolara adı...

Cacanska Banka ADyi halkbank mı alacak Haberi

Cacanska Banka ADyi halkbank mı alacak


Halkbank Sırbistan'da bankacılık faaliyetinde bulunan Cacanska Banka AD'nin satışa sunulan yüzde 76.76'lık hisselerinin satın alınması için fiyat teklifinde bulundu.


Açıklama dün akşam KAP'a yapıldı. Reuters verilerine göre Cacansa Banka AD'nin 33.8 milyon dolar piyasa değeri...