30 / 04 / 2024

Cadde 1453 satış

Cadde 1453 satış

Ağaoğlu Maslak 1453 İstanbul projesinin çekim merkezi olarak hayata geçirdiklerini söyleyen Ali Ağaoğlu, "Yeni trend Cadde 1453 olacak" diye konuştu..

Prime Sierra Cadde konutları satışa çıktı mı? Prime Sierra'da daire fiyatı ne kadar?

Kargın İnşaat ve Dema Konut tarafından Ankara'da hayata geçirilen proje 13.028 metrekare alan üzerinde inşa edilecek. Peki, Prime Sierra Cadde konutları satışa çıktı mı? Prime Sierra'da daire fiyatı ne kadar? İşte detaylar...

Megapol İzmir Cadde Evleri satışta! Yeni proje!

Megapolgroup tarafından hayata geçirilen Megapol İzmir Cadde Evleri satışa sunuldu. Megapol İzmir Cadde Evleri ne zaman teslim edilecek? Megapol İzmir Cadde Evleri nerede? İşte Megapol İzmir Cadde Evleri ayrıntılar...

Vega Cadde Ankara!

Nata Holding'in yeni projesi Vega Cadde Ankara satışa çıktı. Projede ofisler 458 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor.

Vega Cadde Ofis nerede?

Nata Holding imzasıyla Ankara'nın en gözde ilçesi Yenimahalle'de yükselen Vega Cadde Ofis satışa çıktı. Peki Vega Cadde Ofis nerede? Vega Cadde Ofis satılık daire fiyatları ne kadar? İşte projeyle ilgili tüm merak edilenler...

Kameroğlu Metrohome'da fiyatlar 472 bin TL'den başlıyor!

Kameroğlu İnşaat tarafından hayata geçirilen Metrohome Suites-Residence-Cadde projesinde satış fiyatları 472 bin TL'den başlangıç gösteriyor.

3. İstanbul cadde mağazaları ne zaman satışa çıkıyor?

3. İstanbul projesi Asaf İş Adi Ortaklığı tarafından İstanbul Başakşehir'de hayata geçiriliyor.  Peki 3. İstanbul cadde mağazaları ne zaman satışa çıkıyor?

İdealist Cadde'den 2,9 milyonluk satış!

Emlak Konut Gayrimenkul Ortaklığı ile İdealist Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı projelerinden İdealist Cadde projesinde 2018'in 3'ncü çeyreğinde 2 milyon 950 bin 495,05 TL'lik satış yapıldı...

3. İstanbul cadde mağazaları 21 Ekim'de açık artırmayla satışta!

3. İstanbul projesinin cadde mağazaları 21 Ekim'de açık artırma ile satışa çıkıyor. Projede yüzde 10 KDV avantajının yanı sıra yüzde 3 peşinat imkanı sağlanıyor. 

Kuzey Cadde'de 50 dükkan 27 Mayıs'ta açık artırmayla satışta!

Kuzey Cadde projesinde yer alan 50 cadde girişli dükkan açık artırmayla satışa sunuluyor.  İstanbul Başakşehir'de yer alan Kuzey Cadde'deki dükkanların metrekare birim fiyatları 8 bin TL'den başlıyor. 

Sur Cadde satış ofisi!

Sur Cadde satış ofisi iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. Ön satışların başladığı projede teslimlerin 2020 yılının Aralık ayında gerçekleştirilmesi öngörülüyor.

Sur Yapı Antalya'nın Sur Cadde etabı ön satışta!

Sınırlı sayıda konutun satılacağı Sur Yapı Antalya'nın Sur Cadde etabı ön satışa çıktı. Projede minimum fiyat 137 bin TL olarak belirlendi.

Temaşehir Konya 42. Cadde satılıyor!

Emlak Konut GYO güvencesi ve Torkam İnşaat imzası ile hayata geçirilen Temaşehir Konya'nın ticari birimlerinin yer aldığı 42. Cadde satılıyor...

38. Cadde satış ofisinde Gönye Proje imzası!

Türkiye’nin önde gelen markalı konut ve ofis projelerinin iç mekan tasarımlarına imza atan Gönye Proje Tasarım, 38. Cadde projesinin satış ofisini kullanıcıların kendilerini evinde hissedebileceği sadelik ve sıcaklıkta, aynı zamanda da ferah ve şık bir tasarımla biçimlendirdi..

Cadde 1453 satış Haberi

Cadde 1453 satış


Ağaoğlu Maslak 1453 projesinde yer alan 1453 metre uzunluğundaki caddenin her iki tarafında kuleler altında yer alan çeşitli büyüklükte mağazalar, özel butikler, yiyecek içecek mekânları, sanat galerileri ve mağazalar hizmet verecek. Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkan Ali Ağaoğlu: "Maslak 1453 projesi dünyanın en büyük mix projelerinden biri. Maslak 1453 tasarımı, konsepti, inşaat teknolojisiyle farklı bir proje. Maslak 1453 ile alışılagelmiş bir konut projesi değil, biz yepyeni bir konsepte sahip, yeni bir şehir oluşturuyoruz. 1453 metre uzunluğunda dünya markalarını barındıran cadde, alışveriş, çocuk oyun alanları, spor ve yaşam kompleksi, amfi tiyatro ve tiyatro salonları ile kültür sanat şehri inşa ediyoruz" diye konuştu. 


MODERN BİR SEMT 

Modern bir semt hayata geçirdiklerini belirten Ağaoğlu, "Cadde konsepti, alışveriş konsepti, tiyatro salonları ile bir bütün...