05 / 05 / 2024

Cafe İtaliano franchise

Cafe İtaliano franchise

İlk şubesini 2003 yılında Bakırköy Carousel Alışveriş Merkezi'nde açan Cafe italiano, bu yıl sonuna kadar 10 yeni şube açmayı hedefliyor... 

Cafe İtaliano 55 yeni şube açacak! 

Türkiye'ye Cafe Bistro konseptini getiren isimlerden Oğuz Şenol, son girişimi mezo-restoran modeli Cafe İtaliano ile büyümeyi hedefliyor. Şenol, sunduğu karlı franchise modeliyle üç yılda 55 şubeye ulaşmayı planladığını belirtti...

Big mamma's bu yıl 15 adet franchise şube açacak!

Yerli pizza markası big mamma's, bu yıl 15 adet franchise şube açacak. Franchise bedeli beş yıl üzerinden hesaplanıyor ve 35 bin dolar alınıyor. Şubeler için aylık en az 300 bin TL ciro hedefleniyor. Franchise kâr marjı ise yüzde 30 olarak öngörülüyor.

RE/MAX Türkiye franchise giriş bedelinde Türk Lirası'na geçti!

Girişimcilere sunduğu fırsatlara bir yenisini daha ekleyen RE/MAX Türkiye, franchise giriş bedelinde Türk Lirası’na geçti...

Makarri Cafe Gıda Turizm İnşaat Otelcilik Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Makarri Cafe Gıda Turizm İnşaat Otelcilik Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 50 bin TL sermaye bedeli ile Ömer Özgüç tarafından kuruldu.

Bedelsiz franchise fırsatları!

Franchise veren markaların girişimcilerden bir defaya mahsus talep ettiği isim hakkı bedeli bazen yatırımcıyı oldukça zorlayan bir gider kalemi olabiliyor.

Modern Cafe Restaurant Ve Turizm İşletmeciliği Limited Şirketi kuruldu!

Modern Cafe Restaurant Ve Turizm İşletmeciliği Limited Şirketi bugün Beyoğlu2nda 15 bin TL sermaye bedeli ile Fatma Gülnaz Özatalay Yenidünya tarafından kuruldu. 

RE/MAX Türkiye’de 2019 hedefi 40 yeni franchise!

2019 yılı franchise sayısı hedeflerini 40 olarak belirlediklerini ifade eden RE/MAX Türkiye Bölge Direktörü Murat Goldştayn, “Yüzde 30 civarında büyüme beklediğimiz 2019’da, en az bin gayrimenkul danışmanının daha ekibimize dahil olmasını planlıyoruz” diye açıklama yaptı. 

19 şirket 2019 sonuna kadar 472 franchise şube açacak!

50 milyar dolara ulaştığı tahmin edilen franchise sektörüne sürekli yeni oyuncular katılıyor. Yeni franchise vermeye başlayan markaların girişimcilere sunduğu fırsatları araştırdık. Buna göre, 19 şirket 2019 sonuna kadar 472 franchise şube açacak.

Bubble Wrap yeni şubeler açmak için franchise verecek!

Klasik waffle tatlarını özel malzemelerle yeniden yorumlayan bir konsepte sahip olan Bubble Wrap İstanbul, Anadolu'nun büyük şehirlerinde yeni şubeler açmak için franchise verecek. Şirketin bir şubesi ortalama 150 bin TL yatırımla açılabiliyor.

Turyap'tan master franchise atağı!

Turyap, Türkiye’de franchise sistemini başlattı. Son iki yılda ABD, İngiltere , Yunanistan, Romanya, Azerbaycan, KKTC, İspanya, Hollanda’ya temsilcilik açan şirket Birleşik Krallık’ta Master Franchise açıyor.

Bigbang Burger, yeni franchise şubeler açacak!

Bigbang Burger, yeni franchise şubeler açacak. Şu an beş şubeyle faaliyet gösteren marka 2019 sonuna kadar 10 şubeye ulaşmayı hedefliyor. 175 bin TL franchise giriş bedeli alınan bu iş modeli için girişimcilere yüzde 15 ile yüzde 20 arasında kâr marjı sunuluyor.

İstişare Turizm Organizasyon Reklam Gıda Cafe Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İstişare Turizm Organizasyon Reklam Gıda Cafe Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Miray Akkoyun tarafından kuruldu. 

Sema Group Gayrimenkul Gıda Cafe İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Sema Group Gayrimenkul Gıda Cafe İthalat İhracat Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 300 bin TL sermaye bedeli ile Amer Salahıeh tarafından kuruldu. 

Cafe İtaliano franchise Haberi

Cafe İtaliano franchise

İlk şubesini 2003 yılında Bakırköy Carousel Alışveriş Merkezi'nde açan Cafe italiano, bu yıl sonuna kadar 10 yeni şube açmayı hedefliyor... 

Ekonomist Dergisi'nde yer alan habere göre; ilk şubesini 2003 yılında Bakırköy Carousel Alışveriş Merkezi'nde açan Cafe italiano, yeni konsepti ile franchise atağına kalkmaya hazırlanıyor. Ocak 2020 itibariyle franchise vermeye başlayan marka, 3 yıl içinde 55 yeni restoran açmayı hedefliyor. Cafe italiano kurucusu Oğuz Şenol, "2020 yılında 10 yeni şube açmayı planlıyoruz. Adana, Ankara, Antalya, Bursa, İstanbul, İzmir, Mersin ve Trabzon hedef kentlerimiz. Yurtdışında ise Avrupa ve Orta Doğu ilgilendiğimiz coğrafyalar" diyor.

Global Restoran Grup bünyesinde 2003 lında açılan Cafe İtaliano, 16 yıldır İstanbul’ 2,5 milyon misafir ağırlayan köklü bir ma kaya dönüştü. Nisan 2019’da Şişli’de yeni bi restoran açan Cafe italiano,...