16 / 05 / 2024

Cafer Kandemir

Cafer Kandemir

Kökdeniz İnşaat Yapı Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Cafer Kandemir ve Celal Özarslan ortaklığıyla 10 bin TL sermaye ile 13 Ağustos'ta Esenyurt 'ta kuruldu.

Kaçak inşaat yapmıştı: Cafer Mahiroğlu, kaçak bölümü mühendisin habersiz yaptığını söyledi!

Halk Tv patronu Cafer Mahiroğlu'nun İstanbul Boğazı manzaralı Sarıyer'deki 300 metrekarelik villasına 400 metrekare kaçak bölüm ilave etmesine ilişkin yeni açıklaması ortaya çıktı. İşte ayrıntılar...

Kandemir Grup Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kandemir Grup Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Seddar Kandemir tarafından kuruldu.

Bünyamin Kandemir İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bünyamin Kandemir İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 400 bin TL sermaye bedeli ile Bünyamin Kandemir tarafından kuruldu.

TOKİ'den İzmir'e 5 yeni okul!

İzmir İli, Bergama İlçesi, 24 Derslikli Gazi-Kınık İlçesi 24 Derslikli Şehit Cafer Atilla-Foça İlçesi 16 Derslikli Yeni Foça Reha Midilli Ortaokulları ve Menemen İlçesi 16 Derslikli Türkelli İlkokulu İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 14 Ekim 2020 tarihinde saat 10:30'da yapılac

Kovid-19 yatırım tercihlerini arsa ve müstakil evlere yöneltti!

GEMDER Başkanı Necmi Kandemir, konut alacak vatandaşların fiyatların düşmesini beklediğini söyledi ve "Pandemi sürecinin uzayacağını gören yatırımcıların daha çok arsa ve müstakil bahçeli evlere yöneldiğini söyleyebiliriz" dedi...

Kaiser Çatı Ve Yapı Uygulamaları Limited Şirketi kuruldu!

Kaiser Çatı Ve Yapı Uygulamaları Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Ali Cafer Dinler ve Mert Akçiçek ortaklığında kuruldu.

Kütahya'daki Cafer Paşa Darülkurrası restorasyonla ayağa kaldırılacak!

Kütahya'da 440 yıllık Cafer Paşa Darülkurrası'nda restorasyon çalışmaları başladı...

Novatech Global Mühendislik Limited Şirketi kuruldu!

Novatech Global Mühendislik Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Koray Kandemir tarafından kuruldu.

Arte Mimarlık Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Arte Mimarlık Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Eyüpsultan'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Cafer Kızıl, Cansel Kızıl, Cansu Kızıl, Çağla Kızıl ortaklığında kuruldu.

Kıbrıs inşaat sektörüne Kovid-19 etkisi!

KTİMB Başkanı Cafer Gürcafer, koronavirüs sebebiyle yaklaşık 30 bin işçinin ülkeyi terk ettiğini, işçi sayısındaki düşüş sebebiyle piyasada işçi açığı oluştuğunu belirtti...

Kırklareli Demirköy Halk Kütüphanesi inşaatı tamamladı!

Kırklareli Demirköy'de inşaatına geçtiğimiz yıl başlanılan halk kütüphanesi binasının inşaat çalışmalarına başlandı. Demirköy Kaymakamı Cafer Ekinci, yazılı açıklamasında, kütüphanenin koronavirüs salgının önlenmesinden sonra hizmete açılacağını duyurdu.

Koronavirüs Kıbrıs inşaat sektörünü nasıl etkileyecek?

Kıbrıs Türk İnşaat Müteahhitleri Birliği Başkanı Cafer Gürcafer, koronavirüsün Kıbrıs inşaat sektöründe oluşturacağı etkileri açıkladı. Gürcafer, "Ev satışı ve yeni inşaatlar yapılamayacak" dedi...

Pak Kandemir Turizm İnşaat Yemek Gıda Temizlik Pazarlama Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Pak Kandemir Turizm İnşaat Yemek Gıda Temizlik Pazarlama Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Kandemir tarafından kuruldu.

Cafer Kandemir Haberi

Cafer Kandemir

Kökdeniz İnşaat Yapı Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Cafer Kandemir ve Celal Özarslan ortaklığıyla 10 bin TL sermaye ile 13 Ağustos'ta Esenyurt'ta kuruldu.


Kökdeniz İnşaat Yapı Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi iş konusu; a. Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. b. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. c. Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel kurum ve kuruluşları...