02 / 05 / 2024

caferağa moda bostanı yapılacak mı

caferağa moda bostanı yapılacak mı

Kadıköy Belediyesi, Caferağa ve Osmanağa sakinlerinin önerileriyle ortaya çıkan çocuk yuvası, sosyal yaşam evi ve çocuk kütüphanesi taleplerini oylamaya sunuyor. Moda Bostanı olarak da bilinen alana hangi projenin yapılacağına mahalleli tarafından karar verilecek...

Kadıköy Caferağa Mahallesi 1/1000 ölçekli imar planı değişikliği askıda!

İstanbul İli, Kadıköy İlçesi, Caferağa Mahallesi 1017 Ada 112 Parsel 1/5000 ölçekli Nazım ve 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıkarıldı.

Kadıköy Caferağa 1/1000 ölçekli imar planı değişikliği askıda!

İstanbul İli, Kadıköy İlçesi, Caferağa Mahallesi, 1/1000 Ölçekli Dolgu Alanı Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıkarıldı.

Kadıköy Caferağa Mahallesi 1/5000 ölçekli imar planı askıda!

Kadıköy ilçesi, Caferağa Mahallesi, 75 ada, 1 ve 2 parsellere ilişkin 1/5000 ölçekli 26.10.2020 tasdik tarihli plan askıya çıktı.

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret Anonim Şirketi Moda Parkı Şubesi açıldı!

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret Anonim Şirketi Moda Parkı Şubesi bugün Kadıköy'de 5 bin TL sermaye bedeli ile Hatice Sılanur Binici tarafından açıldı.

Caferağa Katılımcı Belediyecilik ile Moda Bostanı kararını verecek!

Kadıköy Belediyesi, Caferağa ve Osmanağa sakinlerinin önerileriyle ortaya çıkan çocuk yuvası, sosyal yaşam evi ve çocuk kütüphanesi taleplerini oylamaya sunuyor. Moda Bostanı olarak da bilinen alana hangi projenin yapılacağına mahalleli tarafından karar verilecek...

Milli Emlak'tan Kadıköy'de 3 milyon TL'ye satılık kargir ev!

Milli Emlak, Kadıköy Caferağa Mahallesi'ndeki bahçeli kargir evi ihale ile satıyor. İhale 6 Haziran'da yapılacak..

Piyalepaşa Bostanı’nı HE Mimarlık rehabilite edecek!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi eski Başkanı Kadir Topbaş’ın altına otopark yapmak istediği Beyoğlu Piyalepaşa Bostanı rehabilite edilecek.

Kadıköy'de 5 milyon TL'ye icradan satılık gayrimenkul!

İstanbul İli, Kadıköy İlçesi, Caferağa Mahallesi'nde yer alan dubleks daire 5 milyon TL bedel ile icradan satılıyor.

Eyüp'teki tarihi eserler restore ediliyor!

Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın'ın girişimleriyle Zal Mahmud Paşa Camii, Sertarikzade, Hatuniye, Emin Baba, Vezir, Şeyhülislam Mustafa Efendi ve Afife Hatun tekkelerinin ardından Arakiyeci Caferağa Camii'nin de restorasyonu tamamlanarak ibadete açıldı.

Eyüp Arakiyeci Caferağa Camii'nin restorasyonu tamamlandı!

Eyüp'teki Sertarikzade, Hatuniye, Emin Baba, Vezir, Şeyhülislam Mustafa Efendi ve Afife Hatun tekkeleri ve restorasyon çalışmasıyla Zal Mahmud Paşa Camii'nin ardından Arakiyeci Caferağa Camii'nin de restorasyonu tamamlanarak ibadete açıldı.

Mezo Moda 20 mağaza açacak!

Mezo Moda ismi ile mağazalar açmaya başladı. İstanbul Kanyon'da kısa süre önce ilk mağazasını açan Garakhanova, İtalya'dan O Bag marka çantaları getiriyor.

Ankara Mamak'a yeni moda merkezi!

Kentsel dönüşümle Başkent'in yükselen yıldızı olan Mamak büyük yatırımcıların gözdesi olmaya devam ediyor. Akbaba Moda Plaza ve Sosyete Pazarı açıldı.

Piyalepaşa Bostanı'na otopark mı yapılacak?

Kasımpaşa Vadisi’ndeki Piyalepaşa Bostanı’nın geçmişi 450 yıla dayanıyor. İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin otopark yapmak istediği 450 yıllık bostan yıkılacak.

caferağa moda bostanı yapılacak mı Haberi

caferağa moda bostanı yapılacak mı

Kadıköy Belediyesi, 2020-2024 Stratejik Plan çalışmaları kapsamında düzenlenen mahalle toplantılarında öne çıkan ve Stratejik Planın ilk yılında gerçekleştirilmesi taahhüt edilen projeleri hayata geçiriyor. Katılımcı belediyecilik anlayışı ile yola çıkan Kadıköy belediyesi, Anlat Kadıköy dijital platformunda ve mahalle toplantılarında Caferağa ve Osmanağa sakinlerinin önerileri ile ortaya çıkan kreş, sosyal yaşam evi, çocuk kütüphanesi talepleri için internet üzerinden oylama gerçekleştiriliyor.

HER ÜÇ PROJEDE DE PERMAKÜLTÜR BAHÇESİ KORUNUYOR

Hemen arkasındaki sokağa Moda Bostanı isminin verilmesinin de nedeni olan ve geçmişte Moda Bostanı olarak bilinen alanda, kent bahçeciliği ve permakültür bahçesi faaliyetlerinin yaşatılması öncelikli hedefler arasında yer alıyor. Bu işlevin mutlaka olması yönündeki mahalleli beklentileri de göz önüne bulundurularak, her üç projede de permakültür bahçesi yer alıyor. Çocukların ve yetişkinlerin toprağa dokunabilecekleri ve tarımı öğrenecekleri...