27 / 04 / 2024

çağdaş inşaat mühendisleri imo istanbul şubesi

çağdaş inşaat mühendisleri imo istanbul şubesi

TMMOB İnşaat Mühendisleri Odası İstanbul Şubesi 44. dönem Genel Kurul ve Seçimleri 15 - 16 Şubat 2014 tarihlerinde gerçekleştirildi. İnşaat Mühendisleri Odası İstanbul Şubesi 44. Dönem Seçimleri'ni Çağdaş İnşaat Mühendisleri kazandı...

İnşaat mühendislerinden maaş isyanı!

İnşaat sektöründeki zam tartışmaları hız kesmeden devam ederken, inşaat mühendislerinden de maaş isyanı geldi. Sosyal medyadan bir paylaşım yapan inşaat mühendisleri "Sokak arası bakkal yada kahve dükkanı işletesim var." ifadelerini kullandı. 

İmar barışı neden yapılmamalı? İnşaat Mühendisleri Odası'ndan flaş açıklama!

İnşaat Mühendisleri Odası Yönetim Kurulu'ndan Nusret Suna, imr affı ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu ve neden karşı çıkılması gerektiğini tek tek sıraladı. 

Sakarya İnşaat Mühendisleri Odası, kıdemli üyelerini plaket verdi

İnşaat Mühendisleri Odası Sakarya Şubesi tarafından gerçekleştirilen ve mesleğinde 25, 40, 50 ve 60’ıncı yılını dolduran üyeler plaket, hizmet ve onur belgesi ile ödüllendirildi. İşte haberin ayrıntıları...

İnşaat mühendislerinden çağrı! Depremin asıl sorumluları ortaya çıkarılsın

6 Şubat depreminin faturası inşaat mühendislerine kesildi. Mühendisler ise asıl suçluların kendileri olmadığını belirterek, gerçek suçluların ortaya çıkarılması çağrısında bulundu.

İnşaat Mühendisleri Odası'ndan yeni kentsel dönüşüm yasasına ilişkin açıklama: Mülkiyet hakkı tedirginliği var! 

TMMOB İnşaat Mühendisleri Odası tarafından Kentsel Dönüşüm Yasası'na ilişkin yapılan açıklamada, kentsel dönüşüm uygulamalarının mülkiyet hakkını gasp etmenin gerekçesi yapılamayacağı vurgulandı. İşte o açıklama...

Depremde yan yana binalardan biri yıkılırken diğeri nasıl yıkılmadı? İnşaat Mühendisleri Odası açıkladı!

İnşaat Mühendisleri Odası, Türkiye’yi sarsan depremlere ilişkin ilk tespitlerini gerçekleştirdi. Depremlerde en yaygın hasarın, verimli tarım arazileri üzerinde yani zayıf zemin koşullarında planlanan illerde olduğu belirlendi. İşte ayrıntılar...

Depremzede inşaat mühendisleri Elazığ ve Malatya'daki konutların inşasında rol aldı!

2020 yılının Ocak ayında yaşanan 6,8 büyüklüğündeki depremi yaşayan genç inşaat mühendisleri, inşa edilen konut projelerinde istihdam edildi.

İnşaat Mühendisleri Odası'ndan Kanal İstanbul raporu!

İnşaat Mühendisleri Odası (İMO), Gölcük depreminin 22. yıl dönümünde açıklama yaptı. Açıklamada, Kanal İstanbul projesi için, “Deprem riski çok yüksek olan bu kentin Avrupa yakasını ikiye bölmenin yaratacağı açmazlar karar vericiler tarafından göz ardı edilmektedir" denildi.

İnşaat mühendislerinden 'Her şef bir şantiyeden sorumlu olsun' talebi!

İnşaat Mühendisleri Odası Adana Şube Başkanı Hasan Aksungur, inşaat şeflerinin 30 bin metrekare alanda 5 farklı inşaatta çalışma izinlerinin değiştirilmesini istedi. Aksungur, konuya ilişkin açıklamalarda bulundu...

Türk firmaları Ukrayna'da inşaat sektöründe aktif!

Ukrayna Ekonomi Bakan Yardımcısı ve Ticaret Temsilcisi Taras Kaçka yaptığı açıklamada, "Türk firmaları Ukrayna'da inşaat sektöründe aktif, ayrıca kamu sağlığı ve ulaşım alanında da Türkiye'nin tecrübesiyle ilgileniyoruz." dedi.

İnşaat Mühendisleri Odası İzmir'deki hasar tespit çalışmalarına dahil edilmedi mi?

İnşaat Mühendisleri Odası(İMO) İzmir'de yaşanan deprem sonrasında hasar tespit çalışmalarına katılmak için başvuruda bulunmuştu. İzmir İl Müdürlüğü, derneğin başvurusunu reddetti.

İnşaat Mühendisleri Odası'ndan İzmir depremi açıklaması!

İzmir’de dün meydana gelen 6.6 şiddetinde birço kbina hasar gördü, çok sayıda bina ise yıkıldı. Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği (TMMOB) İnşaat Mühendisleri Odası, 24 kişinin hayatını kaybettiği depreme ilişkin yazılı açıklamada bulundu. 

Antalya Muratpaşa'da 150 kişilik yeni huzurevi inşaatı!

Antalya Valisi Ersin Yazıcı, Muratpaşa'da inşaatına devam edilen 150 kişilik yeni huzurevinde çalışmaları ziyaret ederek incelemeler gerçekleştirdi. 

çağdaş inşaat mühendisleri imo istanbul şubesi Haberi

çağdaş inşaat mühendisleri imo istanbul şubesi


TMMOB İnşaat Mühendisleri Odası İstanbul Şubesi 44. dönem Genel Kurul ve Seçimleri 15 - 16 Şubat 2014 tarihlerinde gerçekleştirildi. 


İMO İstanbul Şubesi Genel Kurulu 15 Şubat'ta Yıldız Teknik Üniversitesi Oditoryumu'nda gerçekleştirilirken, seçimler ise 16 Şubat 2014 tarihinde yapıldı.


44. Dönem seçimleri Şişli Karagözyan İlköğretim Okulu'nda yapılan İMO İstanbul Şubesi'nden seçim sonrasında şu açıklama geldi:


"İnşaat Mühendisleri Odası İstanbul Şubesi 44. Dönem Seçimleri'ni Çağdaş İnşaat Mühendisleri kazandı. Katılımınız ve katkılarınız için çok teşekkür ederiz."

İMO İstanbul Şube


İMO İstanbul Şubesi 44. Dönem seçim sonuçları!

Seçimleri kazanan Çağdaş İnşaat Mühendisleri'nin sunduğu liste şöyle idi:


ASIL

Cemal Gökçe

Nusret Suna

İsmail Uzunoğlu

Cüneyt Eskimumcu

Doç. Dr. Murat S. Kırçıl

Dr. Baykal Hancıoğlu

Sadık Duman


YEDEK

Caner Zafer

Şadi Karaaslan

Betül Baysal

Evren Korkmazer

Özgün Gündoğdu

İlkay Teltik

Cihan Taşdemir




Nagihan...