10 / 05 / 2024

Çağla Gayrimenkul adres

Çağla Gayrimenkul adres

Çağla Gayrimenkul Yatırım İnşaat Eğitim Hizmetleri Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Çağla Gündoğdu Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 1 milyon sermaye ile 4 Haziran'da Maltepe' de kuruldu.

Çağla Şıkel'in 9 odalı lüks villası görenleri hayran bıraktı! 

Başarılı sunucu Çağla Şıkel'in 9 odalı lüks villası sosyal medyada gündem oldu. 800 metrekarelik villa görenleri adeta hayran bıraktı. 

A'la Çamlıca 2'de yüzde 12 indirim fırsatı! Yeni proje!

A'la Çamlıca 2 projesinden konut sahibi olmak isteyenler lansman dönemine özel olarak sunulan yüzde 12 indirimden yararlanabiliyor. Yatay mimarisi ile dikkat çeken A'la Çamlıca 2'nin teslimlerinin 2025 yılının Eylül ayında yapılması planlanıyor...

Konut ve kira fiyatları nereye gidiyor? Gayrimenkul Uzmanı açıkladı!

Konut ve kira fiyatlarının ne olacağını açıklayan Gayrimenkul Değerleme Uzmanı  Ahmet Büyükduman ayrıca konut alımı için cazip bölgeleri de açıkladı.

Ağustos Gayrimenkul Tarım Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Ağustos Gayrimenkul Tarım Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Tuzla'da 13 milyon 760 bin TL sermaye bedeli ile Ali Vural Ak tarafından kuruldu.

SPK Başkanı Gönül açıkladı: Gayrimenkul değerlemesi ile vergi kaybı önlenecek!

Sermaye Piyasası Kurulu (SPK) Başkanı İbrahim Ömer Gönül, tüm tapu işlemleri için gayrimenkul değerlemesinin yapılması, gerek vergi kaybını önlemesine gerekse hem alıcının hem de satıcının değer konusunda daha sağlıklı işlem yapabilmesine imkan vereceğini açıkladı.

Ak Çağlayan Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ak Çağlayan Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 100 bin TL sermaye bedeli ile Özkan Akpınar tarafından kuruldu.

Envoy Gayrimenkul'den Beykoz'a 4 yeni proje! 

5 yıllı aşan gayrimenkul tecrübesiyle dikkatleri çeken Envoy Gayrimenkul'den Beykoz'a 4 yeni proje geliyor. İşte ayrıntılar...

İş Bankası'ndan Türk gayrimenkul devi Çağla Grup'a iflas davası! 

İş Bankası, alacaklı olduğu gayrimenkul devi Çağla Grup Gayrimenkul Yatırım İnşaat AŞ'ye karşı iflas davası açtı. Çağla Grup, Skyland İstanbul projesi ile biliniyor. İşte ayrıntılar... 

Jertıla Gayrimenkul İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Jertıla Gayrimenkul İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Ahmad Alhaj ve Farhat Jertıla ortaklığında kuruldu.

Aıcern Gayrimenkul Pazarlama Danışmanlık İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aıcern Gayrimenkul Pazarlama Danışmanlık İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Kağıthane'de Muaz Aslanoğlu tarafından kuruldu.

Çg Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Çg Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi Ataşehir'de Çağla Güneş tarafından kuruldu.

Çg Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Çg Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi bugün Ataşehir'de Çağla Güneş tarafından kuruldu.

TMSF, Bank Asya'nın İzmir Torbalı Pancar OSB'deki gayrimenkulünü satışa çıkardı!

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu, Asya Katılım Bankası A.Ş.'nin İzmir Torbalı Pancar OSB'de yer alan alan gayrimenkulünü satışa çıkardı. Gayrimenkulün satış bedeli 25 milyon TL olarak belirlendi.

Çağla Gayrimenkul adres Haberi

Çağla Gayrimenkul adres

Çağla Gayrimenkul Yatırım İnşaat Eğitim Hizmetleri Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Çağla Gündoğdu Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 4 Haziran'da Maltepe'de kuruldu.


Çağla Gayrimenkul Yatırım İnşaat Eğitim Hizmetleri Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi iş konusu; 1.Her türlü inşaat taahhüt ve hafriyat işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapabilir. 2.Şirket her türlü arsa ve arazi,bina ve depo olmak üzere buna benzer gayrimenkullerin ve diğer sabit ve gayri maddi hakların satın alınması,kiralanmasını ve kiraladığı mecurların üçüncü şahısalara kiralanması,yönetimini,geliştirilmesini,inşaatını, işletilmesini ve satılmasını ve yukarıda belirtilen bu tür faaliyetlerin yürütülmesine ilişkin her türlü sözleşme yapılması ve sonuçlandırılmasını yapabilir. 3.Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve...