27 / 04 / 2024

Çağrı Bozay kimdir

Çağrı Bozay kimdir

Hürriyet Emlak verilerine göre, büyükşehirler kadar Anadolu’daki konut fiyatlarında yükseliş de oldukça dikkat çekiyor...

Şimdi konut alma zamanı!

Hürriyet Emlak Projeland Yönetim Kurulu Üyesi Çağrı Bozay, Ocak ayı TÜİK konut satışlarını değerlendirdi. Bozay, “Şu anda konut alıcıları açısından ciddi fırsatlar sunan projeler mevcut. Ev almak açısından zamanlamanın uygun” diye konuştu.

Yabancıların konut talebi 2019'da da devam edecek!

Türkiye İstatisk Kurumu (TÜİK) 2018 konut satış verilerini açıkladı. Açıklanan verilere göre Türkiye genelinde 2018 yılında 1 milyon 375 bin 398 adet konut satıldı. 

Kredi faizlerindeki indirimin ardından konut talebi canlandı!

Bankaların konut kredisi faiz oranını psikolojik sınır olan yüzde 1’in altına çekmesinin ardından konut talebinin canlandığını belirten Hürriyet Emlak Projeland Yönetim Kurulu Üyesi Çağrı Bozay kredi faizlerindeki indirimi değerlendirdi. 

Yazlık bölgelerde konut projeleri patladı!

İnşaat sektöründe yaşanan durgunluğa rağmen yazlık bölgelerdeki konut projelerinin sayısı hergün artıyor. Yazlık bölgelerde konut projeleri patladı. 

Konut aramaları en çok mobilden yapılıyor!

Doğan Grubu bünyesindeki Hürriyet Emlak ve uluslararası gayrimenkul teknoloji firması Homsters işbirliğiyle çalışmalar yürüten Hürriyet Emlak Projeland, konut projesi arama verilerini açıkladı. 

Ev alırken kadınların sözü geçiyor!

Türkiye’de sıfır konut projelerini tek bir çatı altında birleştiren Hürriyet Emlak Projeland, cinsiyete göre konut arama istatistiklerini açıkladı.

Emlakçılar için yeni bir gelir modeli oluşturuldu!

Hürriyet Emlak kurumsal üyesi olan bir emlak ofisinden kiralama veya satın alma işlemi gerçekleştirecek olan herkesin ücretsiz olarak faydalanabileceği Kazanç Dünyası fırsatları, sektöründe Türkiye’de bir ilk olma özelliğine de sahip. 

Emlak ofisleri dijital platformları kullanıyor!

Hürriyet Emlak Satış Direktörü ve Projeland Yönetim Kurulu Üyesi Çağrı Bozay, sektöre ilişkin açıklamalarda bulundu. Bozay, gayrimenkul sektöründe dijital plaftormun öneminden bahsetti.

Çağlar Göğüş kimdir? Çağlar Göğüş ne iş yapmaktadır?

Çağlar Göğüş kimdir? Çağlar Göğüş'ün eğitim durumu nedir? Çağlar Göğüş'ün  kariyeri ve eğitim durumu nedir? Çağlar Göğüş'ün kim olduğu ve Çağlar Göğüş'ün hangi alanlarda görevler aldığı ve detaylar...

Murat Bahadır Teker kimdir? Hangi üniversitede okudu? Nereli? 

Doğuş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş Başkan - Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi Murat Bahadır Teker kimdir? Kaç yaşında? Murat Bahadır Teker daha önce hangi vazifelerde bulunmuştur? Murat Bahadır Teker'in eğitim hayatı nasıldı?

Çağrı Erhan kimdir? Hangi dilleri biliyor? Kaç yaşında?

Lider Turizm A.Ş. Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi Çağrı Erhan kimdir? Kaç yaşında? Çağrı Erhan daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Çağrı Erhan'ın eğitim hayatı nasıldı? İşte Çağrı Erhan'ın yaşamına dair merak edilenler.

Adil Aşırım kimdir?

Adil Aşırım, 2019 yerel seçimlerinde Ak Parti Iğdır Belediye Başkan Adayı olarak gösterildi. Peki, Adil Aşırım kimdir? Adil Aşırım, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı?

Lokman Çağrıcı kimdir?

Lokman Çağrıcı'ın 2019 yerel seçimlerinde yeniden AKP'den Bağcılar İlçe Belediye Başkan Adayı olarak açıklanması bekleniyor. Peki, Lokman Çağrıcı kimdir? Lokman Çağrıcı bugüne kadar hangi işlere imza attı?

Çağrı Küçükay kimdir?

Ortağı olduğu Arten DC bünyesinde sürdürmekte olan Mimar Çağrı Küçükay kimdir? Çağrı Küçükay, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte Mimar Çağrı Küçükay..

Çağan Erkan kimdir?

Çağan Erkan, Doğuş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı yeni Genel Müdürü oldu. Peki, Çağan Erkan kimdir? Çağan Erkan, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte Çağan Erkan...

Selahattin Aşçıoğlu kimdir?

Gayrimenkul sektöründe 1967 yılından bu yana faaliyet gösteren Aşçıoğlu'nun kurucusu, Yaşar Aşçıoğlu'nun babası Selahattin Aşçıoğlu vefat etti. Peki, Selahattin Aşçıoğlu kimdir? İşte Selahattin Aşçıoğlu..

Çağlar Çağrı Verkaya kimdir?

Mimar Çağlar Çağrı Verkaya kimdir? Çağlar Çağrı Verkaya, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Çağlar Çağrı Verkaya, bugün hangi mimarlık firmasında çalışmalarına devam ediyor? İşte Mimar Çağlar Çağrı Verkaya..

Ertuğrul Çağrı Korkmaz kimdir?

İç mimar Ertuğrul Çağrı Korkmaz kimdir? Ertuğrul Çağrı Korkmaz, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Ertuğrul Çağrı Korkmaz, ne zamandan beri Ankara İç Mimarlık'ta görev alıyor?

Mevlüt Alp Gürün kimdir?

3S Kale Gayrimenkul Geliştirme ve Yatırım A.Ş.’de yönetim kurulu üyesi ve genel müdür olarak görev yapan ve aynı zamanda İNDER yönetim kurulu üyesi olan Mevlüt Alp Gürün kimdir?

Gaffar Yıldırımer kimdir?

Çizgi Gayrimenkul Değerleme A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Gaffar Yıldırımer kimdir? Gaffar Yıldırımer, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Gaffar Yıldırımer, ne zamandan beri Yönetim Kurulu Başkanı olarak hizmet veriyor?

Faik Açıkalın kimdir?

Yapı Kredi Bankası Genel Müdür ve İcra Kurulu Başkanı Faik Açıkalın kimdir? Faik Açıkalın, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte Faik Açıkalın 'ın biyografisi...

Çağrı Bozay kimdir Haberi

Çağrı Bozay kimdir

Hürriyet Emlak, Türkiye genelindeki verilerden oluşturduğu Mart ayı emlak endeksi verilerini açıkladı. Veriler bir süre stabil bir görünüm sergileyen emlak piyasasındaki hareketlenmeyi gösterdi. Ayrıca hem kiralık hem de satılık konut fiyatlarındaki yükseliş ivmesini de ortaya koydu.

Verilere göre büyükşehirler kadar Anadolu’daki konut fiyatlarındaki yükseliş dikkat çekti.

Yükselişe geçen illerimiz

Satılık emlak piyasasında son bir yılda Kırşehir (yüzde 28) ve Malatya (yüzde 20) yükselişe geçen bir grafik çiziyor. Yüzde 13’le Antalya ve Elazığ da benzer bir eğilim gösterdi. Son üç ayda ise Kahramanmaraş (yüzde 6) ve Mardin (yüzde 5) satılık konut piyasında yükselişe geçen fiyatlarla dikkat çekti.

Verilere göre, satılık emlak piyasasında bir yıllık sürede Kırşehir (yüzde 28) ve Malatya (yüzde 20) yükselişe geçen bir grafik çizdi. Bu illeri yüzde 13’le Antalya ve Elazığ...