15 / 05 / 2024

Çağrı Uygulama Mimarlık Ve İnşaat iletişim

Çağrı Uygulama Mimarlık Ve İnşaat iletişim

Çağrı Uygulama Mimarlık Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Çağrı Çelikten tarafından kuruldu.

En çok iş ilanı veren sektörler belli oldu! Yapı sektöründe başı mimarlık, inşaat ve şantiye çekti!

2024 yılının ilk çeyreğinde pek çok sektörde iş ilanlarında artış görüldü. En fazla iş ilanı yayınlanan sektörler tek tek açıklanırken, yapı sektöründe başı mimarlık, inşaat ve şantiye çekti...

Konutlara ağır vergi yükleri geliyor...

Yeni vergi olmayacağı sözü veren iktidar, oturduğu ev dışında konut alacaklara ağır vergi yükü getireceğini açıkladı. Buna göre, kredi ile  birden fazla konut alacaklar yüzde 15 oranında Banka ve Sigorta Muameleleri Vergisi (BSMV) ödeyecek.  İşte haberin detayları..

Mimarlık ve inşaat sektöründe yapay zeka devrimi!

Mimarlık ve inşaat sektörü, yapay zeka ile beraber teknolojik gelişmelerin getirdiği değişim rüzgarlarına kapıldı. Sektörün her aşamasında yer alan yapay zeka, projelerin planlanmasından, inşasında kadar büyük rol oynuyor.

Kahramanmaraş depremlerinin ekonomik faturası ağır olacak! 150 milyar dolarlık finansmana ihtiyaç var!

Kahramanmaraş depremlerinin Türkiye ekonomisine faturası ağır olacak. Yıkılan şehirlerin yeniden kurulması, konutların yapımı, depremzedelere sunulacak geçici barınma, iş ve istihdam destekleri nedeniyle 150 milyar dolarlık bir finansmana ihtiyaç duyulacağı tahmin ediliyor.

İnşa Mühendislik Mimarlık Müşavirlik İmar İnşaat Tekstil Turizm Ticaret Ve Sanayi Ltd.Şti. kuruldu!

İnşa Mühendislik Mimarlık Müşavirlik İmar İnşaat Tekstil Turizm Ticaret Ve Sanayi Ltd.Şti. Kağıthane'de 750 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Ekinci tarafından kuruldu.

Çağrı Market’te kısa sürecek olan muhteşem indirimler sizi bekliyor! Çağrı Market 1 Ekim 2022 fiyat listesi..

Sevilen perakende mağazalarıyla Çağrı Market, birçok üründe kısa sürelik indirim başlattı. Pirinçten una, ayçiçeği yağından poşet çaya, ve daha birçok üründe indirimli fiyatlar raflara yansıdı. İşte, Çağrı Market 1 Ekim 2022 fiyat listesi..

Okulların açılmasına son 5 gün kaldı! Çağrı Market kırtasiye ürünlerinde fiyatlar nasıl? 6 Eylül 2022 fiyat listesi..

Çağrı market okul kırtasiye alışveriş kataloğunu yayınladı. Birçok üründe piyasının altındaki rakamlar okul alışverişi için market market gezen velileri sevindirdi. Sevilen perakende markası, 6 Eylülde yayınladığı katalogta, kırtasiye ürünlerine yer verdi. Işte 6 Eylül 2022 fiyat listesi...

Rüyam Mimarlık Otomotiv İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Rüyam Mimarlık Otomotiv İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de Yunus Emre Çolgan tarafından kuruldu.

Enes Yıldırım Mimarlık İnşaat Proje Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Enes Yıldırım Mimarlık İnşaat Proje Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi Bahçelievler'de Seyyid Enes Yıldırım tarafından kuruldu.

Muharrem Yıldırım Mimarlık Limited Şirketi kuruldu!

Muharrem Yıldırım Mimarlık Limited Şirketi Maltepe'de Muharrem Yıldırım tarafından kuruldu.

Muharrem Yıldırım Mimarlık Limited Şirketi kuruldu!

Muharrem Yıldırım Mimarlık Limited Şirketi bugün Maltepe'de Muharrem Yıldırım tarafından kuruldu.

Zeynep Yıldırım Mimarlık Ve İnşaat Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Zeynep Yıldırım Mimarlık Ve İnşaat Turizm Limited Şirketi Kartal'da Zeynep Yıldırım tarafından kuruldu.

Sanem Mimarlık Mühendislik İnşaat Dekorasyon Ve Ticaret Anonim Şirketi Yakacık Şubesi açıldı!

Sanem Mimarlık Mühendislik İnşaat Dekorasyon Ve Ticaret Anonim Şirketi Yakacık Şubesi Kartal'da 4 milyon TL sermaye bedeli ile Nurselin Çayır tarafından açıldı. 

Çağrı Uygulama Mimarlık Ve İnşaat iletişim Haberi

Çağrı Uygulama Mimarlık Ve İnşaat iletişim

Çağrı Uygulama Mimarlık Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Çağrı Çelikten tarafından kuruldu.

Çağrı Uygulama Mimarlık Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi konusu:
1- Özel ve Kamu kurum ve kuruluşlarına iç mimarlık Tasarım ve iç dizayn, iç dekorasyon, konusunda hizmetler vermek ve üretimini yapmak. İç ve Dış Dekorasyona ait her türlü çizim, proje üretimlerini yapmak. 2- Şirket her türlü mimari plan proje çizimini ve taahhüdünü yapmak. Bunları uygulamaya koymak, fenni mesullük almak proje yöneticiliği ve ilgili resmi kurumlardan her türlü inşaat ve iskan ruhsat işlemleri yapmak. Çizmiş olduğu projeler üzerinde tadilat yapmak ve uygulamak. Üç boyutlu modelleme çizimi yapmak, peyzaj projesi ve uygulaması yapmak, dekorasyon yapmak, tadilat, röleve restorasyon ve onarım yapmak....