06 / 05 / 2024

çağrıbey ilkokulu ek hizmet binası

çağrıbey ilkokulu ek hizmet binası

Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı’nın “Eğitim Kenti Tuzla” vizyonunda Çağrıbey Ortaokulu bahçesine ek hizmet binası yapıldı.

Bakan Mehmet Şimşek'ten kira gelirini beyan etmeyenlere pişmanlık çağrısı!

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek yaptığı açıklamada kira, ücret ve değer artışı kazancı kaynaklı gelir elde etmesine rağmen beyanname vermeyen mükelleflerin tespit edildiğini dile getirerek pişmanlık çağrısı yaptı...

İnşaat mühendislerinden çağrı! Depremin asıl sorumluları ortaya çıkarılsın

6 Şubat depreminin faturası inşaat mühendislerine kesildi. Mühendisler ise asıl suçluların kendileri olmadığını belirterek, gerçek suçluların ortaya çıkarılması çağrısında bulundu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan indirim çağrısı yapmıştı! O çağrıya bu marketler de cevap verdi! Ayçiçek yağı yüzde 15 düştü!

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın indirim çağrısına MODOKO ve KARADENİZBİRLİK de katıldı. Buna göre, MODOKO yüzde 20 indirimli satılan mobilya fiyatlarının yılsonuna kadar aynı kalacağını duyurdu. KARADENİZBİRLİK de ayçiçek yağına yüzde 12-15 indirim yaptı.

Yeni ekmek kapısı oldu! Ama ağır cezası var

Kısa süreli kiralama sistemi Türkiye'de de her geçen gün daha yaygınlaşıyor. Evini ya da evinin bir bölümünü günlük, haftalık gibi kısa süreli olarak kiraya verenler ek gelir desteği veriyor. Ancak ağır cezaları da var. İşte tüm detaylar...

Ayçiçek yağında şok indirim! Çağrı Market müjdeyi verdi! İşte 21 Eylül 2022 fiyat listesi..

Çağrı sıvı yağlarda dev indirimi müjdeledi. 19 Eylül ile 30 Eylül arasında geçerli olacak olan sıvı yağ indirimlerini sakın kaçırmayın. Ayçiçeği yağlarında, zeytinyağlarında fiyatlar resmen dibi gördü. Bu fiyatları kaçırmayın. İndirimli fiyatlarıyla Çağrı Market 21 Eylül 2022 fiyat listesi…

Çağrı Doğuş Tekstil İnşaat Metal Gıda Ayakkabıcılık Hırdavat Plastik Reklam İth.İhr.Sanayi Ve Ltd.Şti. kuruldu!

Çağrı Doğuş Tekstil İnşaat Metal Gıda Ayakkabıcılık Hırdavat Plastik Reklam İth.İhr.Sanayi Ve Ltd.Şti. Bakırköy'de Erhan Gökçek tarafından kuruldu.

Çağrı Doğuş Tekstil İnşaat Metal Gıda Ayakkabıcılık Hırdavat Plastik Reklam İth.İhr.Sanayi Ve Ltd.Şti. Kuruldu!

Çağrı Doğuş Tekstil İnşaat Metal Gıda Ayakkabıcılık Hırdavat Plastik Reklam İth.İhr.Sanayi Ve Ltd.Şti. Bakırköy'deErhan Gökçek ortaklığında kuruldu.

ABD Hazine Bakanı Yellen'den gıda krizine karşı harekete geçin çağrısı: Kehanet gerçek mi oluyor?

Rusya Ukrayna savaşıyla birlikte dünya üzerinde tahıl ve hububat başta olmak üzere pekçok gıda ürününe erişim zorlaştı. Ayçiçek yağı, buğday, bakliyat ürünlerinde sıra dışı fiyat artışları görüldü. ABD, gıda krizine karşı G20 ülkelerine harekete geçmeleri için çağrıda bulundu.

Avrupa ülkeleri İsrail'e ek konut inşaatından vazgeçmesi için çağrıda bulundu!

Birleşmiş Milletler Güvenlik Konseyinin (BMGK) üyeleri Almanya, Fransa, Belçika ve Estonya ile konseye gelecek sene katılacak Norveç ve İrlanda, İsrail'e Doğu Kudüs’teki ek  konut inşası planından vazgeçmesi için çağrıda bulundu.

BM'den İsrail'e 'Doğu Kudüs'te yasa dışı yeni konut inşası planını durdurma' çağrısı!

Birleşmiş Milletler, İsrail'den işgal altında olan Doğu Kudüs'te yer alan Givat Hamatos yasa dışı Yahudi yerleşim birimine ek konut inşası planından vazgeçmesi çağrısı yaptı.

Niğde'de depremde 17'si ağır 143 ev hasar gördü!

Niğde Valisi Yılmaz Şimşek Niğde'nin Bor ilçesinde meydana gelen 5,1 büyüklüğündeki deprem sonrasında Obruk köyünde 17'si ağır olmak üzere 143 evin hasar aldığını açıkladı.

Ağrı'da arazilerin yüzölçümleri TBMM'de!

Ağrı ilinde arazi satın alan yabancı gerçek ve tüzel kişi sayısı ve bu arazilerin yüzölçümleri TBMM gündemine taşındı. CHP'li Çelebi, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı...  

Tuzla Çağrıbey Ortaokulu’na ek hizmet binası!

Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı’nın “Eğitim Kenti Tuzla” vizyonunda Çağrıbey Ortaokulu bahçesine ek hizmet binası yapıldı.

çağrıbey ilkokulu ek hizmet binası Haberi

çağrıbey ilkokulu ek hizmet binası


Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, “Eğitim Kenti Tuzla” vizyonunda Çağrıbey Ortaokulu’na da ek hizmet binası kazandırdı. 1192 öğrencinin eğitim aldığı okulda öğrencilerin müzik eğitimi alacağı, spor malzemelerini koyacağı ve okul aile birliğinin de toplanacağı bir alana ihtiyaç duyulması üzerine projelendirilen yapı, Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı tarafından hizmete kazandırıldı. Çağrıbey Ortaokulu ek hizmet binasında okul aile birliği yönetim odası, müzik odası ve spor malzemeleri odası yer aldı. Müzik sınıfının masa, sandalyeleri de Tuzla Belediyesi tarafından karşılandı.

Çağrıbey Ortaokulu Müdür Yardımcısı Şeyma Atalay, “Okulumuzdaki yer sorununu çözerek bizlere bu imkanı sağlayan Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı’ya teşekkür ederiz” dedi. 




Tuzla...