04 / 05 / 2024

Cahit Özkan izmir depremi açıklaması

Cahit Özkan izmir depremi açıklaması

AK Parti Grup Başkanvekili Cahit Özkan, "Bir taraftan kentsel dönüşümü, sağlıklı, güvenli ve dayanıklı konutların inşa edilme sürecini engellemeye çalışırken diğer taraftan bugün acılarımızın kaynağı olarak AK Parti hükümetlerini göstermeleri asla kabul edilebilir bir durum değil." diye konuştu. 

Asgari ücrete zam gelecek mi? Erdoğan son noktayı koydu!

Son günlerde asgari ücrete Temmuz ayında ikinci bir zam yapılacağına dair söylentiler, gündemi bir hayli meşgul etti. İlk etapta AK Partili Cahit Özkan, asgari ücret tartışmalarının fitilini ortaya attı. Bakan Bilgin, tartışmaları anlamlı bulmasa da Erdoğan’ın yaptığı açıklama umutlandırmıştı.

Asgari ücrete yeni zam gelecek mi? Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan ‘müjde’ gibi açıklama! 

‘’Asgari ücrete yeni zam gelecek mi?’’ tartışmaları, AK Parti Grup Başkanvekili Cahit Özkan’ın yaptığı açıklamaların ardından alevlenmişti. Sonrasında ise Bakan Bilgin, bu konuya noktayı koymuştu. Ancak Erdoğan’dan ‘müjde’ nitelinde bir asgari ücret açıklaması geldi.

Dikkat! Temmuz'da Asgari ücrete 850 lira zam gelebilir!

Cahit Özkan'ın "Asgari ücrete yılda iki zam konusu aklımızda var." söylemi üzerine Temmuz ayında asgari ücrete 850 lira zam yapılacak iddiası ortaya atıldı! İşte tüm detaylar...

Asgari ücrete zam talebi Cumhurbaşkanlığı'ndan!

AK Parti Grup Başkanvekili Cahit Özkan'ın dikkat çeken asgari ücrete zam açıklamasının ardından, Cumhurbaşkanlığı Ekonomi Politikaları Üyesi ve eski Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci de bir açıklama yaptı. Peki asgari ücrete yeniden zam yapılacak mı? İşte ayrıntılar...

Asgari ücrete ikinci zam mı geliyor? Milyonları heyecanlandıran açıklama!

AK Parti Grup Başkanvekili Cahit Özkan, katıldığı bir televizyon programında asgari ücretle ilgili milyonları heyecanlandıran açıklamalar yaptı. Özkan, asgari ücrete 6 ayda bir zam yapılabileceğinin sinyallerini verdi. İşte tüm detaylar..

Haydar Özkan'dan İzmir'deki emsal artışına tepki!

İZDEDA Başkanı Haydar Özkan, İzmir'deki emsal artışa tepki gösterdi. Haydar Özkan, TMMOB’un emsal artışı olan imar planı plan notunun yürütmesinin iptali için yargıya başvurulmasını değerlendirdi.

Haydar Özkan'dan İzmir'deki emsal artışının reddedilmesine tepki!

İzmir'de Bornova ve Karşıyaka belediyelerinin emsal artışı önerisi oy çokluğu ile reddedildi. Emsal kararın reddedilmesinin ardından İzmir Depremzedeleri Derneği Başkanı Haydar  Özkan durum değerlendirmesi yaptı. 

TBMM'de gündem İzmir depremi!

AK Parti Grup Başkanvekili Cahit Özkan, "Deprem, üzerimize düşen görevi yerine getirme zorunluluğu kılıyor. Bu anlamda hamdolsun, 18 yıllık süre zarfında yaklaşık 1 milyon konutu vatandaşın hizmetine sunduk" diye konuştu.

Cahit Özkan: Güvenli, sağlam, dayanıklı binalar inşa etme mücadelemizi sürdüreceğiz!

AK Parti Grup Başkanvekili Cahit Özkan, "Bir taraftan kentsel dönüşümü, sağlıklı, güvenli ve dayanıklı konutların inşa edilme sürecini engellemeye çalışırken diğer taraftan bugün acılarımızın kaynağı olarak AK Parti hükümetlerini göstermeleri asla kabul edilebilir bir durum değil." diye konuştu. 

TBMM'de 'Ahlat'a Saray' tartışması!

Bitlis Ahlat’ta, Van Gölü kıyısında Cumhurbaşkanlığı Sarayı inşa edilmesine ilişkin eleştirilere AKP Grup Başkanvekili Cahit Özkan yanıt verdi.

Denizli'deki TOKİ evleri afetzedelere dağıtılacak!

AK Parti Grup Başkanvekili Cahit Özkan, Elazığ depreminde devletin afete karşı hazırlıklı olduğunu kaydetti. Özkan, Acıpayam, Bozkurt ve Çardak'ta depremzedeler için yapılan konutların tamamlanarak afetzedelere dağıtılacağını söyledi.

Cahit Özkan: Elazığ'daki yeni konutların yüzde 90'ı tamamlandı!

AK Parti Grup Başkanvekili Cahit Özkan, Denizli'de basın toplantısı düzenledi. Basın toplantısında Elazığ'daki deprem sonrası yenilenme çalışmaları kapsamındaki konutlara değinen Özkan; "TOKİ inşaatlarını depremzedelerimize tahsis ettik" dedi...

CHP'liler Kanal İstanbul güzergahında arazi mi kapattı?

AK Parti Grup Başkanvekili Cahit Özkan, CHP'nin Kanal İstanbul projesine karşı çıkar gibi görünse de aslında desteklediğini dile getirerek; "CHP'lilerin çok ciddi arsalar aldıklarını ve araziler kapattıklarını biliyoruz" dedi...

Cahit Özkan izmir depremi açıklaması Haberi

Cahit Özkan izmir depremi açıklaması

AK Parti Grup Başkanvekili Cahit Özkan, Meclis'te düzenlediği basın toplantısında İzmir'de meydana gelen deprem felaketine ilişkin açıklamalarda bulundu.  

Özkan, Meclis'te düzenlediği basın toplantısında, İzmir'de yaşanan ve çevre illerde de hissedilen depremden etkilenen vatandaşlara "geçmiş olsun" dileklerini iletti. Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre; devletin, tüm birimleriyle afetin yaşandığı ilk günden bugüne yoğun çaba göstererek çalışmalarına devam ettiğini dile getiren Özkan, gece gündüz demeden hassasiyetle görev yapan tüm ekiplere teşekkürlerini iletti. 

Vefat eden vatandaşlara Allah'tan rahmet, yaralılara acil şifa dileyen Özkan, "Rabbim devletimizi ve milletimizi her türlü afetlerden korusun" diye konuştu.

Özkan, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın, "Uzun yıllar boyunca bu ülkeye hakim olan vesayetçi zihniyetin en çok ihmal ettiği alanlardan biride afete dayanıklı yapı inşasıdır" sözü hatırlatılarak, değerlendirmesinin sorulması üzerine, AK Parti hükümetlerinin,...