15 / 05 / 2024

Çakırlı Konutları talep

Çakırlı Konutları talep

Ankara temaslarına devam eden Orhangazi Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, AK Parti Bursa Milletvekili İsmail Aydın ile birlikte TOKI'de görüşmelerde bulundu. Çakırlı Konutları için toplanan talepler TOKİ'ye sunuldu

Akıllı evlere talep arttı! Bu evler depremi saniyeler öncesinde haber veriyor!

Akıllı evler özellikle deprem sonrasında çok fazla talep görmeye başladı. Uzmanlara göre vatandaşlar artık akıllı evleri tercih etmeye başladı.

Deprem bölgesindeki inşaat işlerine yoğun ilgi: İş makinesi operatörlüğüne talep 5 kat arttı!

Kahramanmaraş merkezli depremlerden sonra başlayan yeniden inşa çalışmaları, inşaatta gerekli olan ekip ve ekipman kullanımına yönelik talebi de artırdı. 

Country tarzı konutlar talep patlaması yaşıyor!

Binbay Yapı İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Bedrettin Binbay son zamanlarda artan konut fiyatlarına ilişkin açıklama yaptı.

Kayaşehir Avrasya Konutları ön talep topluyor! Yeni proje!

Başakşehir'deki 11. projesi için düğmeye basan Fuzul Yapı, Kayaşehir Avrasya Konutları için ön talep sürecini başlattı.

Kırşehir Bağbaşı TOKİ 3. etap projesindeki hak sahiplerinden tepki!

Kırşehir'in Bağbaşı ilçesindeki TOKİ 3. etap projesi kapsamında, seneler geçmesine rağmen bir türlü konutları teslim edilmeyen hak sahipleri duruma tepki gösterdi.

Kamu konutları tahsis talep beyannamesi 2021!

Devlete bağlı bir kurum müdürlüğüne bağlı kamu çalışanları, devletin kamu konutları için kurumlara bir dilekçe ile başvuru yapılabiliyor. İşte kamu konutları tahsis talep beyannamesi 2021...

Air Başakşehir ön talep topluyor!

Kazancın Zirvesi sloganı ile tanıtılan Air Başakşehir ön talep topluyor. Projede farklı tip ve büyüklüklerde daire seçenekleri bulunuyor.

Konutta online satış trendi!

Konut sektöründe, dış pazarın hareketlenmesiyle birlikte satışlar da arttı. Türkiye'ye konut satışlarında son dönemlerde Rusya ve Ortadoğu'dan ağırlıklı talep geliyor. Ev almak isteyenler Türkiye'ye gelemese de 'online'dan satış işlemlerini gerçekleştiriyor...

Akıllı konutlar için 'yapı yönetimi' kurulacak!

Akıllı Şehirler Eylem Planı kapsamında yapı güvenliğinden acil duruma, enerji ve atık yönetiminden havalandırma sistemine kadar birçok uygulamanın yer alacağı akıllı konutlar için 'yapı yönetimi' kurulacak...

Orhangazi'de 3.2 milyon TL'ye satılık 9 gayrimenkul!

Orhangazi Belediye Başkanlığı, Muradiye, Gemiç, Çakırlı, Arapzade, Sölöz, Çeltikçi ve Dutlıca'da yer alan 9 gayrimenkulü 3 milyon 155 bin TL bedelle satışa çıkardı.

Sultan Palace Turizm Ve Taşımacılık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sultan Palace Turizm Ve Taşımacılık Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 700 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Çakırlı tarafından  kuruldu. 

Çakırlı Grup Makina İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Çakırlı Grup Makina İnşaat Anonim Şirketi bugün Ümraniye'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Yaser Demir ve Mustafa Çakır ortaklığında kuruldu. 

Başakşehir Deprem Konutları'na 2 firma talip!

Başakşehir Deprem Konutları olarak bilinen yeni ismiyle Bayındırlık Sitesi'ne 2 dev inşaat firması talip oldu. Peki Başakşehir Deprem Konutları ne zaman yıkılacak? İşte yanıtı...

Çakırlı Konutları talep Haberi

Çakırlı Konutları talep


Ankara temaslarına devam eden Orhangazi Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, AK Parti Bursa Milletvekili İsmail Aydın ile birlikte TOKİ'de görüşmelerde bulundu. Milletvekili İsmail Avdın ve Belediye Başkanı Neşet Çağlayan. Başbakanlık Toplu Konut İdaresi'nde önce TOKİ Başkan yardımcısı Orhan Yüce ile bir araya geldi. Çağlayan, Orhangazi'nin Çakırlı Mahallesi'ne yapılması planlanan TOKİ konutları ile ilgili Çakırlı halkından alınan 3()0'ün üzerindeki talep formunu Yüce'ye teslim etti. 

Çakırlı'da yapılması düşünülen konutların mahiyetlerinin belirlenmesi için çalışma başlatılacağı kaydedildi. Çağlayan ve Aydın daha sonra TOKİ Finansman Daire Başkanı Ayhan Karaca ile bir araya geldi. Ziyaretlerde hem Çakırlı, hem de Orhangazi'e yapılması düşünülen TOKİ projeleri masaya yatırıldı 



Bursa...