30 / 04 / 2024

çal 2015 yatırımları

çal 2015 yatırımları

Çal ilçesinde Süller-Hançalar yolu, Akkent Gölbaşı Parkı ve Ortaköy kilit taşı yatırımlarının açılışını yapan Başkan Zolan, Süller mahallesinde 2 bin tonluk su deposunun temelini attı...

Enerji yatırımları 2023 yılında yüzde 453 artışla gaza geldi!

Bu yıl teşvik belgesi alınan yatırımlar toplamda geçen yıla göre yüzde 58,4 artarken, enerji yatırımlarındaki yükseliş yüzde 453,7’ye ulaştı. 605,2 milyar liralık yatırımın 114 milyar lira ile yaklaşık beşte biri enerji sektöründe gerçekleşecek.

Konutta bekleyen yatırımlar devreye alınıyor: Markalı konut hareketlendi! 

KONUTDER Başkanı Ramadan Kumova, konut sektörüne ilişkin açıklamasında, bekleyen yatırımların devreye alındığını belirterek "Yılın ilk yarısında arzda istenen seviyeye ulaşılamasa da bundan sonraki süreçte arz hızlanacak" açıklamasında bulundu.

Nev Alışveriş Merkezi Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Nev Alışveriş Merkezi Yatırımları Anonim Şirketi bugün Beykoz'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Nevin Kalyoncu ve Reyhan Kalyoncu kuruldu. 

Amir Al Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Amir Al Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi Sami Al-Bazz tarafından 100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu. 

Gayrimenkul sektörü yeni yatırımlar için gaza bastı!

Ekonomiye harçla katkı veren müteahhitler, yatırımları öne çekti. Birbiri ardına yapılan kampanyalarla konut alımı kolaylaştırıldı. Bu yılın ilk 5 ayında konut satışlarında artış yaşandı. Sektör temsilcileri yeni rekorlar kırmak için de gaza bastı.

Çalık Gayrimenkul Yatırımları Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çalık Gayrimenkul Yatırımları Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Gaziosmanpaşa’da 20 bin TL sermaye bedeli ile Hızır Reis Çalık ve Yusuf Sinan Çalık ortaklığında kuruldu.

Türkiye'ye Arap ve Körfez yatırımlarından büyük pay!

QT Holding Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü Al Meer, "Arap ve Körfez yatırımcıları Türkiye'ye yatırım yapmayı seviyor. Türkiye, Arap ve Körfez yatırımları pastasından büyük pay alıyor" dedi.

Yatırımlar hız kesmiyor!

İzmir’de inşaat sektörü temsilcileri, referandum nedeniyle ötelenen yeni proje ve yatırımların mayıs ayı itibariyle yeniden gündeme geleceği ve konut alımının hızlanacağı öngörüsünde bulundu.

2017'de katma değer katacak yatırımlar hedefleniyor!

Başbakanlık Yatırım Destek ve Tanıtım Ajansı Başkanı Arda Ermut, Türkiye Varlık Fonu’nun kurulmasının avantajlarını anlattı. Ermut, ''Biz her yatırımcıyı değil katma değer katacak yatırımları çekmeye çalışıyoruz” diye konuştu.

Kahta Belediyesi'nin kent yatırımları sürüyor!

Kahta Belediyesi ilçede bozulan yol ve kaldırım onarım çalışmaları yapıyor.Kahta Belediyesi'nin kent yatırımları sürüyor.

İstanbul AVM yatırımlarında öne çıkıyor!

Zorlu yılı geride bırakan perakende sektörü 2017'den umutlu.Tüketiciler yeniden mağazalara çekilmeye çalışıyor. İstanbul AVM yatırımlarında gözde merkez haline geldi.

9. AVM Yatırımları Konferansı'nda sektörün sorunları masaya yatırıldı!

Alışveriş Merkezleri ve Yatırımcıları Derneği (AYD) tarafından SOYSAL işbirliği ile düzenlenen IX. AVM Yatırımları Konferansı başladı.

IX. AVM Yatırımları Konferansı 9 Mart'ta!

Alışveriş Merkezleri ve Yatırımcıları Derneği'nin düzenlediği IX. AVM Yatırımları Konferansı 9 Mart’ta düzenlenecek. Program TC. Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci’nin katılımları ile Wyndham Grand Levent İstanbul’da gerçekleşecek.

çal 2015 yatırımları Haberi

çal 2015 yatırımları


Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Çal'ı ziyaretinde çeşitli açılış ve temel atma törenlerine katıldı. Çal ilçesinde Süller-Hançalar yolu, Akkent Gölbaşı Parkı ve Ortaköy kilit taşı yatırımlarının açılışını yapan Başkan Zolan, Süller mahallesinde 2 bin tonluk su deposunun temelini attı. Denizli Büyükşehir'in Çal'a yatırımlarının devam edeceğini belirten Başkan Zolan, "Bizler önce Allah'a sonra sizlere güvenerek bu yola çıktık. El ele, kol kola, birlik ve beraberlik içinde her zorluğun üstesinden geleceğiz" dedi. Vatandaşlarla birlikte hem Denizli'de hem Çal'da hizmet destanları yazmaya devam edeceklerini vurgulayan Başkan Zolan, şunları söyledi: "Seçimlerden önce 'Denizli'de ne varsa ilçelerde de o olacak' demiştik. Şimdi Denizli'de ne varsa tek tek getirmeye başladık. İnşallah bundan sonra da 'durmak yok Akkent'e hizmet etmeye devam' diyorum. Türkiye'nin bir numaralı...