29 / 04 / 2024

California depremi

California depremi

ABD’nin California eyaletindeki Napa kentinde meydana gelen depremde, bir çok tarihi bina hasar gördü. Napa’nın merkezinde bulunan çoğu işyerinin camlarının kırıldığı ve raflardaki şişelerin yerlere saçıldığı gözlemlendi.

2023 asgari ücrette ara zam depremi! Gören herkes buz kesti! Asgari ücrette ara zam olacak mı? Şimdi siz de bakın!

Asgari ücrete ara zam yapılıp yapılmayacağı merak ediliyor. 2023 asgari ücrette ara zam depremi! Gören herkes buz kesti! Asgari ücrette ara zam olacak mı? Şimdi siz de bakın!

Maaş promosyonlarında EYT depremi geliyor! Tam 15 bin TL... EYT'liler hemen peş peşe açıklanan bu rakamlara bakın!

EYT banka promosyon ödemeleri merakla araştırılıyor ve sık sık gündem oluyor. Maaş promosyonlarında EYT depremi geliyor! Tam 15 bin TL... EYT'liler hemen peş peşe açıklanan bu rakamlara bakın!

EYT'liler dikkat! Maaşlarda son dakika depremi! Tam bu kadar olacak! Hemen peş peşe açıklanan rakamlara bakın!

EYT ilgili yasa teklifi, Meclis Plan ve Bütçe Komisyonu’nda resmen kabul edilirken; teklifin gelecek hafta Meclis'te görüşülmesi bekleniyor. EYT'liler dikkat! Maaşlarda son dakika depremi! Tam bu kadar olacak! Hemen peş peşe açıklanan rakamlara bakın!

Akaryakıtta indirim depremi! Motorin fiyatları bu gece yarısı yine düşecek! PO, Opet, BP 3 Şubat 2023 fiyat listesi

Motorin için bir indirim müjdesi daha verildi. Akaryakıtta indirim depremi! Motorin fiyatları bu gece yarısı yine düşecek! İşte son dakika PO, Opet, Shell, Total, BP 3 Şubat 2023 fiyat listesi

Çiftçiler dikkat! Gübre fiyatlarında Şubat depremi! Peş peşe açıklanan rakamlar şaşkına çevirdi! Hemen bakın!

Çiftçiler son dakika gübre fiyatlarını merakla araştırıyor. Çiftçiler dikkat! Gübre fiyatlarında Şubat depremi! Peş peşe açıklanan rakamlar şaşkına çevirdi! Hemen bakın!

Asgari ücrete ara zam depremi! Gören herkes resmen buz kesti! Hemen bu açıklamalara bakın!

Asgari ücrete ara zam gelip gelmeyeceği merakla araştırılıyor. Asgari ücrete ara zam depremi! Gören herkes resmen buz kesti! Hemen bu açıklamalara bakın!

Motorine ikinci indirim, LPG'ye zam geldi! Akaryakıtta Şubat depremi! Total, Opet, PO, BP 3 Şubat 2023 fiyat listesi

Milyonlarca sürücü akaryakıt fiyatlarını merak ediyor. Motorine ikinci indirim, LPG'ye zam geldi! Akaryakıtta Şubat depremi! Total, Opet, PO, BP 3 Şubat 2023 fiyat listesi

Emekli ve memurlara zamlı maaş farkı depremi! Bu rakamları duyan resmen buz kesti! Peş peşe açıklanan rakamlara bakın!

Emekli memur zam farkı ödeme tarihi için dört gözle beklenen tarihler açıklanmıştı. Emekli ve memurlara zamlı maaş farkı depremi! Bu rakamları duyan resmen buz kesti! Peş peşe açıklanan rakamlara bakın!

Benzin, motorin, LPG fiyatlarında son dakika depremi! İndirim ya da zam var mı? Opet, PO, BP 29 Ocak 2023 fiyat listesi

Milyonlarca araç sahibi sık sık değişen benzin ve motorin fiyatlarını merakla araştırıyor. Benzin, motorin, LPG fiyatlarında son dakika depremi! İndirim ya da zam var mı? Total, Opet, PO, BP 29 Ocak 2023 fiyat listesi

Altın fiyatlarında bu defa da altılı masa depremi! İslam Memiş bir açıkladı pir açıkladı, duyanların yüreği ağzına geldi

Altın fiyatlarında bu defa da altılı masa depremi... İslam Memiş bir açıkladı pir açıkladı, duyanların yüreği ağzına geldi... Hemen bakın...

65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım maaşında 2023 depremi! Zam tufanı peş peşe açıklandı! Şimdi siz de bakın!

Binlerce kişinin faydalandığı 65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım maaşında 2023 depremi! Zam tufanı peş peşe açıklandı! Şimdi siz de bakın!

Benzin ve motorin fiyatlarında petrol depremi! Peş peşe açıklandı! Arabası olan hemen baksın! 

Ham petrol fiyatlarında artış yaşanırken; benzin ve motorine de peş peşe zam yapıldı. Benzin ve motorin fiyatlarında petrol depremi! Peş peşe açıklandı! Arabası olan hemen baksın! 

Çiftçiler dikkat! Ziraat Bankası mazot ve gübre desteği hesaplara yattı mı? Mazot gübre desteğinde Ocak depremi! 

Milyonlarca çiftçinin merakla beklediği Ziraat Bankası mazot ve gübre desteği hesaplara yattı mı? Mazot gübre desteğinde Ocak depremi! Şimdi bakın!

California depremi Haberi

California depremi

Napa’nın merkezinde bulunan çoğu işyerinin camlarının kırıldığı ve raflardaki şişelerin yerlere saçıldığı gözlemlendi. Can kaybının olmadığı 6 şiddetindeki depremde, yaralanan 90 kişiden 3′ünün durumunun ağır olduğu kaydedildi. Depremin ardından elektriklerin kesildiği bildirildi.


Mahalle sakinlerinden Jennie Lathum, “Eşim bana uyanırken çığlık attığımı söyledi. Kızım uyanık haldeydi ve deprem öncesi uğultu duyduğunu belirtti. Çok ürkütücü ve sarsıntılıydı” dedi.


Dina Shichkova, “Çok korktum, deprem öncesi köpeğim uluyarak beni uyandırmaya çalışıyordu” diye konuştu.


Napa’da yaşayan restoran sahibi Türk vatandaşı Rodi Yıldız, “Olay anında uyuyorduk. Uyandığımda şok içerisindeydim. Deprem olduğunun farkında değildim. Sesler oldu, elektrikler kesildi. Duvarlar çökecek diye bekliyordum o an. Şoku atlattıktan sonra hemen çocuklara baktık, iyiler mi diye ve Allah’a şükür herkes iyiydi. Daha sonra işyerine geldik. Binanın bazı yerlerinde hasar gördük. Tarihi bir...