14 / 05 / 2024

çalık ve limak kosova elektrik şirketi

çalık ve limak kosova elektrik şirketi

Türkiye'nin enerji devleri Çalık ve Limak Kosova Elektrik Dağıtım Şirketi'ni devraldı

Konut sektörü mercek altına alındı! Satılık ve kiralık konut fiyatları düşüyor! 

Sahibinden.com, Bahçeşehir Üniversitesi Ekonomik ve Toplumsal Araştırmalar Merkezi (BETAM) tarafından hazırlanan “sahibindex Kiralık ve Satılık Konut Piyasası Görünümü” Şubat raporunda kiralık ve satılık konut piyasası mercek altına alındı.

Öz Gümüş Hafriyat İnşaat Nakliyat Tarım Hayvancılık Hurda Alım Ve Satımı Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öz Gümüş Hafriyat İnşaat Nakliyat Tarım Hayvancılık Hurda Alım Ve Satımı Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Hüseyin Gümüş tarafından kuruldu.

Ahmet Çalık kimdir? Kaç yılında ve nerede doğdu? Hangi şirkette görev alıyor?

Ahmet Çalık, kaç yılında ve nerede dünyaya geldi? Hangi alanlarda çalıştı? Hangi ülkelerden madalya aldı? İşte Ahmet Çalık, ile ilgili merak edilen tüm ayrıntılar...

Alışan Gayrimenkul İnşaat Danışmanlık Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Alışan Gayrimenkul İnşaat Danışmanlık Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Ataşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Ertuğrul Alışan tarafından kuruldu.

İstanbul Sağlık ve Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Öğretim Görevlisi alım şartları belli oldu!

İstanbul Sağlık ve Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Öğretim Görevlisi alım şartları belli oldu. Ameliyathane Hizmetleri, Anestezi, Moda Tasarımı, Optisyenlik, Tıbbi Görüntüleme Teknikleri ve Tıbbi Laboratuvar Teknikleri birimlerine alım olacak.

Kocaeli Sağlık ve Teknoloji Üniversitesi öğretim elemanı alıyor! Son başvuru tarihi 23 Ocak 2023!

Kocaeli Sağlık ve Teknoloji Üniversitesi öğretim elemanı alıyor. İlana son başvuru tarihi ise 23 Ocak 2023! İşte detaylar…

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı’ndan yüz binlerce gence iş kapısı açıldı! Aylık 8 bin 294 lira verilecek

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı kapsamıyla binlerce gence iş kapısı aralandı. Bu proje ile birlikte aylık 8. 294 liraya kadar destek verilecek. İşte detaylar…

Çalışkanlar İç Mimarlık Ve Gayrimenkul Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çalışkanlar İç Mimarlık Ve Gayrimenkul Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Bayrampaşa'da Adnan Balota ve Nevzat Özdemir ortaklığında kuruldu.

Al Kala Turizm Emlak Gıda Sağlık Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Al Kala Turizm Emlak Gıda Sağlık Ve Ticaret Limited Şirketi Fatih’te  100  bin TL sermaye bedeli  ile Adnan Alı M.R. Matabchı tarafından kuruldu.

Bilbay Gayrimenkul Alım Satım Kiralama Danışmanlık Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bilbay Gayrimenkul Alım Satım Kiralama Danışmanlık Ve Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Abdullah Bilbay tarafından kuruldu.

Mart ayına ait kısa çalışma ve işsizlik ödemeleri 5 Nisan'da hesaplara yatıyor!

Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk, mart ayına ilişkin kısa çalışma ve işsizlik ödemelerinin 5 Nisan'da gerçekleştirileceğini açıkladı.

Şubat ayı kısa çalışma ve işsizlik ödemeleri ne zaman yatırılacak?

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk, şubat ayına ilişkin kısa çalışma ve işsizlik ödeneği ödemelerinin, 5 Mart'ta hesaplara yatırılacağını bildirdi.

Plus Commercıal Gayrimenkul Ve Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Plus Commercıal Gayrimenkul Ve Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 20 bin TL sermaye bedeli ile Abdurrahman Aksu tarafından kuruldu.

çalık ve limak kosova elektrik şirketi Haberi

çalık ve limak kosova elektrik şirketi

Çalık ve Limak kurdukları konsorsiyum ile ihalesini kazandıkları Kosova Elektirk Dağıtım Şirketi'nin devraldılar. İhalesi Haziran 2012'de yapılan ve 26 bin 300 Euro değer biçilen şirketin yüzde 100 hissesi Çalık ve Limak'a...