10 / 05 / 2024

Çalışkanlar Vinç Nakliyat Makina ve İnşaat adres

Çalışkanlar Vinç Nakliyat Makina ve İnşaat adres

Çalışkanlar Vinç Nakliyat Makina ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Emre Yalçınkaya, Ali Çoban tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 10 Kasım 2014 tarihinde kuruldu.

Kompelas Yapı Malzemeleri Hafriyat Nakliyat Oto Yedek Parça Madeni Yağ Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kompelas Yapı Malzemeleri Hafriyat Nakliyat Oto Yedek Parça Madeni Yağ Ticaret Limited Şirketi Tuzla'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Fatih Akçalı tarafından kuruldu.

Mastel İnşaat Malzemeleri Hafriyat Nakliyat Oto Yedek Parça Madeni Yağ Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mastel İnşaat Malzemeleri Hafriyat Nakliyat Oto Yedek Parça Madeni Yağ Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Fatih Akçalı tarafından kuruldu.

İnşaat sektöründe büyük kriz! Ayda 100 bin TL’ye çalışacak işçi bulunamıyor!

İnşaat sektörünün en önemli işlerinden biri olan vinç operatörlüğünün aylık maaşı 100 bin TL’nin üzerine çıktı. Hazır Beton Birliği Başkanı Yavuz Işık, 500 bin işçi açığı olduğunu ve 100 bin TL maaşla çalışacak işçi bulamadıklarını dile getirdi. Peki, vinç operatörü nasıl olunur? İşte detaylar...

Öz Fibek Hafriyat Nakliyat İnşaat Hurda Alım Ve Satımı Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öz Fibek Hafriyat Nakliyat İnşaat Hurda Alım Ve Satımı Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Abdullah Gümüş tarafından kuruldu.

Öz Gümüş Hafriyat İnşaat Nakliyat Tarım Hayvancılık Hurda Alım Ve Satımı Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öz Gümüş Hafriyat İnşaat Nakliyat Tarım Hayvancılık Hurda Alım Ve Satımı Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Hüseyin Gümüş tarafından kuruldu.

Şahanlar Makine Vinç Kiralama Ve Nakliyat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Şahanlar Makine Vinç Kiralama Ve Nakliyat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Şahin tarafından kuruldu.

Kentsel dönüşüme karşı çıkanlar dikkat: Eviniz başkasına satılabilir! 

Kentsel dönüşüm kapsamında en çok zorluk çekilen nokta ise tüm maliklerin onayının alınması oluyor. Uzman isimler kentsel dönüşüme karşı çıkanları uyardı. İşte ayrıntılar...

Mtç Vinç Nakliyat İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Mtç Vinç Nakliyat İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Arnavutköy'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Tekin Güleç tarafından kuruldu.

Dadaşlar Vinç Nakliyat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dadaşlar Vinç Nakliyat Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 5 milyon TL sermaye bedeli ile Hasan Akyüzkal tarafından kuruldu.

Nurluova İnşaat Otomotiv Tekstil Maden Nakliyat Alüminyum Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nurluova İnşaat Otomotiv Tekstil Maden Nakliyat Alüminyum Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Sazak tarafından kuruldu.

Ekonomik Turizm Reklam İnşaat Nakliyat Vinç Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Ekonomik Turizm Reklam İnşaat Nakliyat Vinç Hizmetleri Limited Şirketi Beyoğlu'nda 1 milyon TL sermaye bedeli ile Dursun Ali Tüylü tarafından kuruldu.

Demir Ağır Nakliyat Ve Vinç Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Demir Ağır Nakliyat Ve Vinç Hizmetleri Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de Ömer Salih Özdemir tarafından kuruldu.

Asgari ücretten bıkanlar dikkat, 12.554 TL'ye personel aranıyor! Gelin bakın

Asgari ücretle çalışmaktan bıkanlar için dikkat çeken bir gelişme yaşandı. Cumhurbaşkanlığı personel alımıyla ilgili ilan ilangov.tr'de yayınlandı. Maaş olarak ise 12 bin 554 TL verilecek.

Çalışkanlar Vinç Nakliyat Makina ve İnşaat adres Haberi

Çalışkanlar Vinç Nakliyat Makina ve İnşaat adres

Çalışkanlar Vinç Nakliyat Makina ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Emre Yalçınkaya, Ali Çoban tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 10 Kasım'da kuruldu. 


Çalışkanlar Vinç Nakliyat Makina ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi iş konusu; A  VİNÇ İŞLERİ Her türlü vinç işleri ve bu işler ile ilgili vinç makinelerinin alımı satımı ithalatı ve ihracatı ve kiralanması ve kiraya verilmesi işleri; her türlü vinç imalatını, tamirini ve montajını yapmak ve ithalatını ihracatını yapmak; her türlü malzemeyi vinç ile kaldırma, taşıma ve nakliyesi; Yurt içi ve yurt dışı nakliye, vinçli nakliye ve toplu taşımacılık yapmak, Nakliye, vinçli nakliye ve toplu taşımacılık yapmak için yurt içinde ve yurt dışında tesis kurmak, mevcut tesisleri satın almak satmak, kiralamak, kiraya vermek, mevcut ve kurulacak...