16 / 05 / 2024

çalışma bakanı inşaat işyeri durdurma

çalışma bakanı inşaat işyeri durdurma

Çalışma Bakanı, 11 Aralık 2014 tarihi itibarıyla 2014 yılı içerisinde İstanbul ilinde yapı işyerlerinde iş sağlığı ve güvenliği bakımından yürütülmekte olan programlı teftişler kapsamında 930 civarında inşaat işyerinin teftişinin yapıldığını söyledi..

İnşaat girdi maliyeti kontrol altına alınırsa çarklar yeniden döner!

İnşaat sektöründeki maliyet artışının Ekim'de de sürdüğünü söyleyen İnsay Yapı Yönetim Kurulu Başkanı İhsan Çulhalık, gerekli uygulamalar devreye alınır, inşaat ve gayrimenkul sektörü tekrar canlandırılırsa çarkların yeniden döneceğini söyledi.

Çalışma Bakanı Işıkhan’dan asgari ücret artışına ilişkin dikkat çekici mesajlar

TİSK tarafından düzenlenen Çalışma Hayatı İstişare Toplantısının açılışında konuşan Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, yıl başında uygulanacak asgari ücrete yönelik önemli mesajlar verdi.

Son 1 gün kaldı! Emekliye ek zam verilecek mi? Çalışma Bakanı Vedat Işıkhan açıkladı!

Milyonlarca emekliyi ilgilendiren zam düzenlemesi, TBMM gündeminde yer alacak. Emeklilere ek zam verilecek mi? sorusu merak edilirken Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan tarafından kritik bir açıklama geldi. 

Çalışma Bakanı Vedat Işıkhan'dan son dakika asgari ücret açıklaması! Yeni zam takvimini az evvel duyurdu! 

Asgari ücret zammı için heyecanlı bekleyiş sürüyor. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, asgari ücret zammıyla son dakika açıklamalarda bulundu. Işıkhan, yeni zam takvimine ilişkin bilgi verdi. İşte detaylar...

Çalışma Bakanı Işıkhan'dan emeklilere müjde: Tarih verip açıkladı

Emeklilerin sorunlarını dinleyen Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, emekli maaş zammı için Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın talimat verdiğini söyledi ve o tarihe işaret etti. O tarih gelince emekliye zam için çalışmalara başlanacak. İşte detaylar...

İnşaat ruhsatı nedir? İnşaat ruhsatı nasıl alınır?

Yeni bir yapının inşa edilebilmesi için belediye veya özel il idaresinden alınan belge inşaat ruhsatı olarak adlandırılır. Peki inşaat ruhsatı nereden ve nasıl alınır? İnşaat ruhsatı ne kadar sürede alınır? İşte inşaat ruhsatı ile ilgili kapsamlı bilgiler haberin devamında yer alıyor...

Asgari ücretlinin beklediği haber nihayet geldi! Çalışma Bakanı Bilgin asgari ücrette son noktayı koydu! 

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, katıldığı televizyon programında asgari ücretle ilgili soruları yanıtladı. İşte asgari ücretlinin beklediği haber nihayet geldi! Çalışma Bakanı Bilgin asgari ücrette son noktayı koydu! 

Çalışma Bakanı Bilgin’den Bağ-Kur’luların emeklilik şartlarına ilişkin çok tartışılacak açıklama!

Ankara Ticaret Odasının (ATO) 29. Dönem 6. Olağan Meclis Toplantısı'na katılan Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, Bağ-Kur'lu yurttaşların emeklilik koşullarına ilişkin konuştu.r Bilgin, "Mikro işletmelerde prim gününü tekrar düzenlemek gerekiyor ve bunu ilk fırsatta yapacağız” dedi.

Çalışma Bakanından müjdeli haber! 90 TL’ydi, 750 TL’ye çıktı! Bu parayı hemen alın!

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, "GSS’lere SGK tarafından ödenen tutarlar Sağlık Uygulama Tebliği kapsamında arttırılarak, kemik içi implantta her implant için 90 TL yerine 750 TL'ye çıkarıldı" dedi.

Geçici işçilere müjde! Çalışma Bakanından geçici işçilere yönelik son dakika açıklaması! Acil bakın!

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, geçici işçi sorununa yönelik yaptığı açıklamada "Geçici işçi problemini çözüyoruz, bu mesele tarihe karışacak" şeklinde konuştu.

Kamu işçilerine zam gelecek mi? Çalışma Bakanı açıkladı

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, kamu işçilerinin zamları ile ilgili açıklamalar yaptı. Türk-iş Başkanı Atalay da kapsam dışında kalan işçilerin kadro beklentisiyle ilgili konuştu.

Çalışma Bakanı Vedat Bilgin'den yeni asgari ücret açıklaması!

Asgari ücretin komisyon kararıyla belirlendiğini söyleyen Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Bilgin, "Şimdiden rakam telaffuz etmek doğru değil. Ekim, kasım, aralık ayları ile birlikte enflasyon rakamlarını takip edeceğiz ve Komisyon karar verecek" dedi.

EYT’de hiçbir formül doğru değil! Çalışma Bakanı Vedat Bilgin açıkladı! EYT’nin çözümleri ne zaman açıklanacak?

EYT, Türkiye’nin en önemli gündem konularından biri halindeyken Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, basında yer alan formüllerin doğru olmadığını dile getirerek, açıklamalarda bulundu. İşte detaylar…

çalışma bakanı inşaat işyeri durdurma Haberi

çalışma bakanı inşaat işyeri durdurma

CHP Genel Başkan Yardımcısı Sezgin Tanrıkulu'nun soru önergesini yanıtlayan Çalışma Bakanı, 11 Aralık 2014 tarihi itibarıyla 2014 yılı içerisinde İstanbul ilinde yapı işyerlerinde iş sağlığı ve güvenliği bakımından yürütülmekte olan programlı teftişler kapsamında 930 civarında inşaat işyerinin teftişinin yapıldığını, söz konusu teftişlerde yaklaşık 450 işyeri için işin durdurulması yönünde kanaat belirtilen idari tedbir raporu düzenlendiğini açıkladı. Çalışma Bakanı, bu teftişler kapsamında toplam 43 bin 129 çalışana ulaşıldığını ve işyerlerine toplam 5 milyon 543 bin 303TL idari para cezası uygulanmasının talep edildiğini...