10 / 05 / 2024

Çalkınsın İnşaat adres

Çalkınsın İnşaat adres

Çalkınsın İnşaat Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Arif Çalkınsın tarafından 10 bin TL'lik sermaye bedeli ile 16 Ekim'de Ümraniye, İstiklal Mahallesi, Talatpaşa Caddesi'nde kuruldu.

Bayraktar İnşaat Adres Ankara Evleri'nde konut sayısını artırıyor! 3 bin 376 yeni konut geliyor!

Sınırlı Sorumlu Yenişehir Ankara Konut Yapı Kooperatifi tarafından Ankara ili Yenimahalle İlçesi, Işınlar Mahallesi sınırları içerisinde, 2 bin 486 adet konut ve 84 adet işyerinden oluşan Adres Ankara Evleri'nde kapasite artışına gidiliyor.

Bayraktar İnşaat 50'nci yılını 3 bin konutluk Adres Ankara Evleri ile kutladı! 

Bayraktar İnşaat tarafından inşa edilen Adres Ankara Evleri projesinin tanıtımını gerçekleştirdi. Proje kapsamında yaklaşık 3.000 konut inşa edilecek. 

Bayraktar İnşaat Adres Ankara Evleri 50. yıla özel 50 ay vade fırsatıyla satışta!

Bayraktar İnşaat tarafından Ankara'da inşa edilen "Adres Ankara Evleri" şirketin 50. yılına özel 50 ay vade fırsatıyla satışa çıkarıldı. Proje kapsamında 2.486 adet konut inşa edilecek. İşte proje hakkında tüm merak edilenler...

Alkılıç Gayrimenkul İnşaat Otomotiv Limited Şirketi Kuruldu!

Alkılıç Gayrimenkul İnşaat Otomotiv Limited Şirketi Meltepe’de 100.000,00 TL sermaye bedeli ile Abdulkadir Alkılıç tarafından kuruldu.

Dolarını satmak isteyenler bir kez daha düşünsün! Doların geleceği bu rakamı görenler çıldıracak

28 Mayıs seçimi sonrasında gözler dolar kuruna çevrildi. Dolar ile ilgili tahminler de gelmeye başladı.Yatırımcılar dolarlarımızı bozduralım mı, bekletelim mi? sorusunu merak ediyor. Dolarını satmak isteyenler bir kez daha düşünsün! Doların geleceği bu rakamı görenler çıldıracak

Ns Aras İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ns Aras İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile Serhat Aras tarafından kuruldu.

Alk Şengün Yapı Anonim Şirketi kuruldu!

Alk Şengün Yapı Anonim Şirketi Ataşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Özkan Şengün tarafından kuruldu.

Alk Nas İnşaat Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Alk Nas İnşaat Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi Başakşehir'de Cihat Albayrak tarafından kuruldu.

Ünlü iş insanından şaşırtan çıkış: Bizden daha çok vergi alınsın en makul olanı bu

Davos Zirvesi olarak da bilinen Dünya Ekonomik Forumu (WEF), Kovid-19 salgını nedeniyle verilen 2 yıl aranın ardından İsviçre'nin Davos kasabasında başladı. Zirvede konuşan iş insanı dünyada yaşanan ekonomik kriz nedeniyle "Zenginlerden daha fazla vergi" alınsın önerisi getirdi

İnşaat sektöründe altyapı faaliyetleri de mücbir sebep kapsamına alınsın!

TMB tarafından yayınlanan "Koronavirüs Salgınından Sonrası Nasıl bir Dünya ve Türkiye?" başlıklı analizde, küresel ve ulusal ekonomi ile inşaat sektörüne ilişkin veriler detaylı bir şekilde değerlendirildi...

Öztaş Yalitim Emlak Inşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öztaş Yalıtım Emlak İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 20 bin TL sermaye bedeli ile Vedat  Taş tarafından kuruldu.

Alk Grup İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Alk Grup İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi bugün Ümraniye'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Abdulbaki Alkış tarafından kuruldu. 

Alkılıç İrme İnşaat Mimarlık Mühendislik Hizmetleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alkılıç İrme İnşaat Mimarlık Mühendislik Hizmetleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye’de 100 bin TL sermaye bedeli ile İrem Alkılıç tarafından kuruldu. 

Çalkınsın İnşaat adres Haberi

Çalkınsın İnşaat adres
Çalkınsın İnşaat Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Arif Çalkınsın tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 16 Ekim'de kuruldu. 


Çalkınsın İnşaat Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; MADDE : 3 - Şirketin amaç ve konusu başlıca şunlardır Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak, bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak Her türlü dekorasyon işleri tamirat ve boya işleri yapmak. Kum, çimento, tuğla, kiremit, asmolen, ateş tuğlacı, demir, mermer, fayans, seramik, elektrik malzemeleri, kalorifer tesisatına ait yardımcı mamülleri, hidrofor, su boruları, pissu boruları, sıhhi tesisat malzemesi ve emsali mamülleri yedek parça malzemeleri ithali ve ihracı toptan ve perakende alım satımını yapmak.. Şirket...