04 / 05 / 2024

cam balkon sektörü

cam balkon sektörü

İzmir 'de cam sektörüne 10 milyonluk yatırım yaparak adından " Cam Kraliçesi " olarak söz ettiren 24 yaşındaki Göknil Ay, dernek çalışmaları için kolları sıvadı.

Çimento sektörü depremler sebebiyle yaşanacak dönüşüme odaklandı!

​​​​​​​Çimento, Cam, Seramik ve Toprak Ürünleri İhracatçıları Birliği (ÇCSİB) Başkan Yardımcısı Abdulhamit Akçay, Kahramanmaraş merkezli oalrak yaşanan deprem felaketinin ardından sektörün ana gündeminin iç piyasa olduğunu dile getirdi.

Çimento sektörü 2020'de yüzde 27,3 büyüdü!

Çimento, Cam, Seramik ve Toprak Ürünleri İhracatçıları Birliği (ÇCSİB), 2020 yılı verilerine göre; çimento sektörü 2020'de yüzde 27,3 büyüme kaydetti. 

Çimento sektörü 800 milyar dolarlık ihracat hedefliyor! 

100'üncüsü düzenlenen INTERCEM Konfereansı mento, Cam, Seramik ve Toprak Ürünleri İhracatçıları Birliği, Çimento Endüstrisi İşverenleri Sendikası (ÇEİS) ve Türkiye Çimento Müstahsilleri Birliği (TÇMB) işbirliğiyle düzenlenen INTERCEM Konferansı 34 ülkeden 400 sektör temsilcisini bir araya getiriyor.

Çimento sektöründen yeni ekonomik programına onay!

Çimento, Cam ve Seramik İhracatçıları Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Erdem Çenesiz, yeni ekonomik programın, son 2 ayda üst üste atılan hayati adımlardan bir yenisi olarak gördüklerini ve çimento, cam, seramik sektörü olarak reform paketini memnuniyetle karşıladıklarını söyledi.

İnşaat sektörüne yeni KDV indirimi geldi!

Maliye Bakanlığı, yayımladığı tebliğ ile inşaat sektöründe yeni KDV indirimine gitti. Konut inşaatlarında kullanılan kombi, cam balkon, duş teknesi, duşakabin, küvet, mutfak dolabı, evye, batarya, duş başlığı, panel radyatör gibi ürünlerden yüzde 18 yerine yüzde 1 KDV alınacak.

Şişecam ile EBRD, geri dönüşüm sektörüne giriyor!

Şişecam Topluluğu ile Avrupa İmar ve Kalkınma Bankası (EBRD), Türkiye’de cam geri dönüşüm sektörüne sanayileşme yolunda büyük ivme kazandıracak önemli bir ortaklığa imza atıyor.

Seramik sektörünün 2023 hedefi 3,5 milyar dolar!

Çimento, Cam, Seramik ve Toprak Ürünleri İhracatçıları Birliği (ÇCSİB) Yönetim Kurulu Başkanı Bahadır Kayan, "Türk seramik sektörü olarak 2023 yılı ihracat hedefimizi 3,5 milyar dolar olarak belirledik" dedi.

Demirkaya İnşaat fayans sektörüne girdi!

Demirkaya İnşaat, granit-seramik cam fayansı sektörüne girdi. Bugüne kadar yüzlerce kişiyi konut sahibi yapan Demirkaya İnşaat, genellikle Akdeniz Bölgesı'nde bilinen cam fayansını Ege Bölgesi'ne getirdi.

Göknil Ay: Cam balkon sektörünün bir derneği olacak!

İzmir 'de cam sektörüne 10 milyonluk yatırım yaparak adından " Cam Kraliçesi " olarak söz ettiren 24 yaşındaki Göknil Ay, dernek çalışmaları için kolları sıvadı.

Cam sektörü doğayı koruyarak büyüyor!

Binalardaki ısı kontrol kaplamalı camlar, enerji tasarrufunun yanı sıra çevreyi de koruyor. Türkiye cam sektörü, enerji tasarruflu, güvenli ve estetik ürünleriyle mimariye zenginlik katıyor. Cam sektörü doğayı koruyarak büyüyor...

Cam balkon nedir?

Cam balkon, evin balkon bölümlerinin cam ile kapatıldığı bir balkon türüdür. Cam balkon sistemi kışın sona eren balkon keyfinin devam etmesi için tasarlanmış bir sistemdir...

Gürallar Grubu, gayrimenkul sektörüne Kartal'dan girdi!

Gürallar Grubu, turizm, çatı kaplama sistemleri, makine, cam imalatı alanlarından sonra gayrimenkul sektörüne de adım attı...

Bu hafta inşaat sektöründeki 6 firma eleman arıyor!

Bu hafta, Garanti Koza, TURYAP, Öz Kocaeli Cam İnşaat, Coldwell Banker Premier, Ömerler Mimarlık ve Tricrop gibi inşaat sektöründen faaliyet gösteren firmalar eleman arıyor

cam balkon sektörü Haberi

cam balkon sektörü


İzmir'de cam sektörüne 10 milyonluk yatırım yaparak adından "Cam Kraliçesi" olarak söz ettiren 24 yaşındaki Göknil Ay, dernek çalışmaları için kolları sıvadı. Türkiye'de çok çeşitli dernekler olduğunu belirten Ay, "Tehlikeli meslek gurubu sınıfına giren cam balkon sistemleri alanında çalışanları bir çatı altında toplamak için dernek kurma çalışmalarına başladık. Cam balkon alanında çalışan herkese önce derneğin faydasını anlatacağız. Amacımız, cam alanında çalışanların sorunlarını dile getirmek" diye konuştu.


En kısa zamanda kurulacak

İzmir Ekonomi Üniversitesi Lojistik Bölümü'nü bitirdikten sonra yurt dışında eğitimini aldığı cam sanayi sektörüne 10 milyon TL yatırım yapan Göknil Ay, "Cam balkon alanında yatırım yaptıktan sonra, önce çalışanların derneği olup olmadığını araştırdım. Bir çok alanda meslek gruplarının dernek kurduğunu gördüm. Cam balkon sistemleri alanında çalışanların neden bir derneği olmasın düşüncesiyle...