05 / 05 / 2024

çambaşı yaylası inşaat

çambaşı yaylası inşaat

Kabadüz Belediye Başkanı Yener Kaya, Çambaşı Yaylası’nda imar dışında kalan alanlara inşaat ruhsatı verilmediğini söyledi. Kaya,” Yayla da imar geçen bölge belli. Parsellenmiş vatandaşın tapusu verilmiş." dedi.

Çambaşı Yaylası'ndaki 80 odalı otelin kaba inşaatı tamamlandı!

Ordu'nun 2 bin rakımlı Çambaşı Yaylası'nın, yürütülen çalışmalarla Türkiye'nin önde gelen turistik merkezlerinden biri haline gelmesi amaçlanıyor. Bölgede kaba inşaatı tamamlanan 80 odalı, 120 yataklı otelin gelecek sezon açılması hedefleniyor.

Samsun'da yapılacak santralde inşaat ruhsatı çelişkisi!

Samsun'un Çarşamba ilçesi Eğercili Mahallesi'nde yapılacak biyokütle enerji santralinin inşaat ruhsatının ‘iki katlı depo’ olarak düzenlendiği ortaya çıkınca, Mimarlar Odası Başkanı İshak Memişoğlu,  "Samsun 3. İdare Mahkemesi’ne dava açtık. Depo ruhsatıyla inşaat yapılmaz" dedi...

Ordu Çambaşı Yaylası'na 5 yıldızlı otel inşa ediliyor!

Ordu Büyükşehir Belediyesi iştiraki ORBEL A.Ş. ve Ordu iş dünyasının sayılı isimlerinin ortaklığında, 2 bin rakımlı Çambaşı Yaylası’nda inşa edilmesi planlanan 5 yıldızlı otelin temeli atılıyor.

Samsun Hürriyet-Kumtepe Köprüsü'nün inşaatı tamamlandı!

Samsun'un Çarşamba ilçesinde hayata geçirilen Hürriyet-Kumtepe Köprüsü'ndeki inşaat çalışmaları tamamlandı.

Çambaşı Yaylası'na 5 yıldızlı otel inşa edilecek!

Ordu'da 2 bin rakımlı Çambaşı Yaylası'na 5 yıldızlı otel yapılması için hazırlıklar başladı. 

THK, Manisa'da kat karşılığı inşaat yaptıracak!

Türk Hava Kurumu Genel Başkanlığı, Manisa Akhisar İlçesi, Hacıishak Mahallesi'nde kat karşılığı inşaat yaptıracak. İhalesi 25 Ocak 2017 Çarşamba günü gerçekleşecek.

Çanakkale Çarşamba Ticaret Odası proje ofisleri inşaatı başladı!

Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ahmet Yılmaz Doğa Restoran'da üyelerine iftar programı düzenledi. Yılmaz "Ticaret Borsamız tarafından odamıza tahsis edilen alanı proje ofisleri yapmak üzere inşaatına başladık ve bitirdik." dedi.

Çambaşı Yaylası’na tatil köyü kuruluyor!

Ordu’nun turizm merkezi Çambaşı Yaylası’na tatil köyü kuruluyor. Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından inşa edilecek tatil köyü, yılın 12 ayı yayla turizmi yapılmasına fırsat sağlayacak.

Ordu Çambaşı Yaylası'nda kaçak yapılar yıkılıyor!

Ordu Çambaşı Yaylası'nda kaçak yapılan kulübe, baraka ve evler yıkılıyor. Yıkım çalışmalarını değerlendiren Kabadüz Belediye Başkanı Yener Kaya, "Kaçak inşaatlarla ilgili ekiplerimizin çalışması devam edecektir" dedi.

Çarşamba Belediyesi'nin verdiği inşaatı durdurma kararı tepki çekti!

Çarşamba Belediye Başkanlığı İlçede inşaat yapımı için ruhsat verdiği bir bina inşaatına 2 ay sonra yapının 0.98 cm ileri yapıldığını belirterek “inşaatı durdurma kararı” veren ruhsat ve imar çalışmaları herkesi şaşırtmaya devam ettiği iddia ediliyor

Boğaziçi Üniversitesi inşaat ekonomisi zirvesi 13 Ocak'ta!

13 Ocak Çarşamba günü Boğaziçi Üniversitesi’nde gerçekleştirilecek olan İnşaat Ekonomisi Zirvesi, Türkiye’de inşaat sektörü konusunda öncü bir etkinlik olma iddiasıyla yola çıkarak büyük isimleri bir araya getirecek.

İnşaat Ekonomisi Zirvesi 13 Ocak'ta!

Boğaziçi Üniversitesi’nde 13 Ocak Çarşamba günü Albert Long Hall’de gerçekleştirilecek ve inşaat dünyasının güncel trendlerinin ve inşaatın geleceğine dair profesyonel tahminler paylaşılacak.

Samsun Çarşamba'da Hacılıçay Köprüsü inşaatı sürüyor!

Samsun Büyükşehir Belediyesi tarafından Çarşamba ilçesinde yapılan Hacılıçay Köprüsü inşaatı son hızla devam ediyor.

çambaşı yaylası inşaat Haberi

çambaşı yaylası inşaat

Kabadüz Belediye Başkanı  Yener Kaya, Çambaşı Yaylası’nda imar dışında kalan alanlara inşaat ruhsatı verilmediğini söyledi. İmar geçmiş alan ile mera alanının karıştırıldığını kaydeden Kaya,” Yayla da imar geçen bölge belli. Parsellenmiş vatandaşın tapusu verilmiş.Bu alanlara inşaat yapmakta sakınca yok.Ama mera alanlarına inşaat ruhsatı verilmemektedir”dedi.

Çambaşı Yayla Merkezinin ve yakın çevresindeki obaların bir kısmından 1998 yılında imar uygulaması geçtiğine dikkat çeken Başkan Kaya ,”İmar uygulaması geçen bölgelerde belediyeden alınan izinlerle inşaat yapılmaktadır. Vatandaşlarımız bir konuyu karıştırıyor, “Çambaşı Merkezi’nde inşaat yapılıyor neden obalarda yapılmıyor “diye. Obaların büyük bölümü mera veya ormana ait. Orman ve Tarım bu alanlara yapılaşmaya kesinlikle izin vermemektedir.Belediye olarak bizde mera ve ormana ait obalarda inşaat izni vermiyoruz”şeklinde konuştu.

Çambaşı Yaylası ve Turnalık’ta yeni imar uygulaması yapılması için çalışmalar yaptıklarını...