15 / 05 / 2024

çambaşı yaylası teleferik

çambaşı yaylası teleferik

Ordu'da kurulacak 30 kilometrelik teleferik hattıyla, sahilden 2 bin rakımlı Çambaşı Yaylası'na çıkılabilecek. Ordu'da daha önce teleferik projesi 530 rakımlı Boztepe'ye yapılmıştı.

Ordu Çambaşı Yaylası'na imar müjdesi!

Kabadüz Belediye Başkanı Yener Kaya yaptığı açıklamada uzun bir süreden sonra Turnalık İmar Planı ve Çambaşı Revizyon İmar Planı'nın Turizm Bakanlığı tarafından onaylandığını açıkladı.

Çambaşı Yaylası'ndaki 80 odalı otelin kaba inşaatı tamamlandı!

Ordu'nun 2 bin rakımlı Çambaşı Yaylası'nın, yürütülen çalışmalarla Türkiye'nin önde gelen turistik merkezlerinden biri haline gelmesi amaçlanıyor. Bölgede kaba inşaatı tamamlanan 80 odalı, 120 yataklı otelin gelecek sezon açılması hedefleniyor.

Çambaşı Yaylası'ndaki binalar yenileniyor!

Ordu'nun önemli turistik alanlarından olan 2 bin rakımlı Çambaşı Yaylası'nda, Dış Cephe İyileştirme Projesi kapsamında binalara ahşap giydirme uygulanıyor...

Ordu Çambaşı Yaylası'ndaki yapılar iyileştiriliyor!

Ordu'nun "misafir odası" olarak tanımlanan önemli turistik alanlarından Çambaşı Yaylası'ndaki yapılar iyileştiriliyor.

Ordu'da yaylaların cazibesi bungalovlarla artırılıyor!

Ordu Büyükşehir Belediyesi, Çambaşı Yaylası'nda hayata geçirilen bungalovların ilgi görmesi ve turizme katkı sağlaması üzerine diğer yaylalara da 100'ün üzerinde bungalov inşa edecek.

Ordu Çambaşı'ndaki bunglov ev sayısı artacak!

Tatilcilerin yeni gözdesi Ordu'nun Kabadüz ilçesine bağlı Çambaşı Yaylasında ki bungalovlar oldu. Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Hilmi Güler: "Mayıs ayına kadar tüm rezervasyonlarımız dolu. Yoğun talep üzerine bungalovlara yenilerini ekleyeceğiz" dedi...

Ordu Çambaşı Yaylası'ndaki otelin inşaatı tam gaz!

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler yaptığı açıklamada, “Çambaşı’nda güzel çalışmalar yaptık. Burada hayata geçireceğimiz otel 5. katına çıktı. Turizm bakanımızla 180 dönüm alan için görüşmeler sağladık" dedi.

Ordu Çambaşı'na 5 yıldızlı otel!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Ordu Büyükşehir Belediyesi, Çambaşı Yaylası'na 5 yıldızlı otel inşa ediyor.

Ordu Çambaşı Yaylası'na 5 yıldızlı otel inşa ediliyor!

Ordu Büyükşehir Belediyesi iştiraki ORBEL A.Ş. ve Ordu iş dünyasının sayılı isimlerinin ortaklığında, 2 bin rakımlı Çambaşı Yaylası’nda inşa edilmesi planlanan 5 yıldızlı otelin temeli atılıyor.

Ordu Çambaşı'nın çehresi yeni yatırımlarla değişecek!

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, Çambaşı Yaylası’nda önemli yatırımlar hayata geçireceklerini söyledi.

Ordu Çambaşı Yaylası'nda cephe iyileştirme çalışmaları başlıyor!

Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından Altınordu, Ünye ve Fatsa ilçelerinde yapılan Cephe İyileştirme çalışmaları, Çambaşı Yaylası'nda da yapılacak.

Uzungöl ile Karester Yaylası arasına teleferik geliyor!

Uzungöl ile Karester Yaylası arasında planlanan teleferik tesisinin yapımı ve sözleşme süresince işletilmesi için kiraya verilmesi ve bu süre sonunda İşletmeciye devir edilmesi ihalesi 25 Aralık'ta yapılacak...

Ayder’e teleferik hattı yapılacak!

Rize’nin Çamlıhemşin ilçesinde yerli-yabancı binlerce turisti ağırlayan Ayder Yaylası’nın da yer aldığı Kaçkar Dağları Milli Parkı’na 37 kilometrelik teleferik hattıyla kayak tesisi yapılacak. 

çambaşı yaylası teleferik Haberi

çambaşı yaylası teleferik

Ordu'da kurulacak 30 kilometrelik teleferik hattıyla, sahilden 2 bin rakımlı Çambaşı Yaylası'na çıkılabilecek. Teleferik projesinin bir benzeri 530 rakımlı Boztepe'ye yapılmıştı. 







AA




Haber Güneş Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı...


Ordu'da sahilden yapılacak 30 kilometrelik teleferik ile Çambaşı Yaylası'na yaylasına çıkılacak. 


Karadeniz'in eşsiz güzelliklerine sahip yaylalarına teleferik ile çıkılacak. Ordu'da sahilden yaylalara uzanan teleferik hattı için fizibilite çalışmalarının başlandığı açıklandı. Yaklaşık 30 kilometrelik bir hat üzerine kurulması planlanan teleferik, uygun bir vadi üzerinden Ordu'dan Çambaşı Yaylası'na ulaşacak. Ordu - Giresun Havalimanı'nı da birleştirecek olan bu proje ile bölgeye gelen yerli ve yabancı turistler, teleferik sayesinde, şehrin eşsiz manzarası eşliğinde 2 bin metre yüksekliğindeki yaylalara çıkmış...