28 / 04 / 2024

çamlıbel sitesi fiyatları

çamlıbel sitesi fiyatları

Çamlıbel Sitesi, İstanbul Tuzla'da hayata geçiriliyor. Projede başlangıç fiyatı 130 bin TL olarak belirlendi...

Çamlıbel Tuzla Konutları'nda maksimum 162 bin 500 TL!

Fiyatların 130 bin TL'den başlangıç gösterdiği Çamlıbel Sitesi İstanbul Tuzla'da yükseliyor...

Çamlıbel Tuzla Evleri'nde 110 bin liraya 84 metrekare 2+1!

Çamlıbel Sitesi kapsamında yer alan konutların tamamı 2+1 şeklinde tasarlandı. Projede fiyatlar 110 bin liradan başlangıç gösteriyor

KİPTAŞ Kaper Sitesi fiyatları ne kadar? Yüzde 15 peşinatla 36 ay vade farksız taksit!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraki KİPTAŞ'ın kentsel dönüşüm projesi olarak hayata geçirdiği Kaper Sitesi'nde satışlar geçtiğimiz günlerde başlamıştı. Peki yüzde 15 peşinat ve 36 ay vade farksız taksit imkanı sunulan KİPTAŞ Kaper Sitesi fiyatları ne kadar?

Kayapa Çamlık 18 aya varan vade fırsatıyla satışa çıktı!

Kayapa Çamlık projesi, Karnur İnşaat tarafından Bursa'nın Nilüfer ilçesi Çamlık Bulvarı'nda yükseliyor. Kayapa Çamlık 18 aya varan vade fırsatıyla satışa çıktı! Peki Kayapa Çamlık daire fiyatları ne kadar? Kayapa Çamlık projesinde hangi konut tipleri bulunuyor? İşte detaylar...

Mehmet Emre Çamlıbel hangi şirketlerin yönetim kurullarında yer aldı? Hangi üniversitelerde ders veriyor?

Mehmet Emre Çamlıbel kimdir? Hangi şirkette CEO olarak çalıştı? Hangi görevleri yürüttü? Şu an ne iş yapıyor? İşte Mehmet Emre Çamlıbel’in hayatı...

Emre Çamlıbel kimdir? Kaç yaşında ? Nereli?

Torunlar Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi Emre Çamlıbel kimdir? Kaç yaşında? Emre Çamlıbel daha önce hangi görevlerde  bulunmuştur?  Emre Çamlıbel'in eğitim hayatı nasıldı?

Yüksekdağ Çamlıca'da 45 milyon TL'ye 4,5+1! Ekim'de teslim!

İstanbul’un en eski semtlerinden boğaza komşu Çamlıca’da hayata geçirilen  Yüksekdağ Çamlıca'da fiyatlar 45 milyon TL'den başlıyor. Projenin teslimlerinin bu yılın Ekim ayında yapılması planlanıyor. 

Egeşehir Yapı Egeşehir Sitesi fiyatları!

Egeşehir Yapı Egeşehir Sitesi fiyatları haberimizde yer alıyor. İşte Egeşehir Yapı Egeşehir Sitesi fiyatları ve proje detayları...

TOKİ Kemalpaşa Çamlıbel kura sonuçları 21 Ekim 2021 isim listesi!

TOKİ Kemalpaşa Çamlıbel kura sonuçları 21 Ekim 2021 isim listesi haberimizde yer alıyor. İşte TOKİ Kemalpaşa Çamlıbel kura sonuçları 21 Ekim 2021 isim listesi ve projeyle ilgili merak edilen detaylar...

Mersin, Çamlıbel Millet Bahçesi ile canlanacak!

Mersin'de bir zamanlar sahip olduğu hareketliliğiyle kent ekonomisinin kalbi niteliğindeki Çamlıbel mahallesi, Marina Projesi ve Millet Bahçesi ile eski günlerine kavuşacak.

Mersin'deki Çamlıbel Balıkçı Barınağı yenilenecek!

Mersin'in Akdeniz ilçesindeki Çamlıbel Balıkçı Barınağı'nın yenilenmesi için proje çalışmalarına başladıklarını söyleyen Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, ''Mersin'e yakışır bir marina, park, yaşam alanı olması için elimizden gelen çabayı sarf edeceğiz" dedi.

Çamlıbel Plastik Geri Dönüşüm Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çamlıbel Plastik Geri Dönüşüm Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Arnavutköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Hüseyin Çizgici ve Osman Çizgici ortaklığında kuruldu.

Çamlıbel Plastik Geri Dönüşüm Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çamlıbel Plastik Geri Dönüşüm Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Arnavutköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Hüseyin Çizgici ve Osman Çizgici ortaklığında kuruldu.

Tuzla Çamlıkent Sitesi'nin tapu sorunu çözüldü!

Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, 18 senedir ruhsat ve tapu sorunu bulunan Çamlıkent Sitesi sakinlerinin de tapu sorununu çözdü. 

Kavaklıdere Çamlıbel gölet projesinin akıbeti mecliste!

Kavaklıdere Çamlıbel gölet projesinin tamamlanma tarihi meclis gündemine taşındı. CHP Muğla Milletvekili Süleyman Girgin, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı...

çamlıbel sitesi fiyatları Haberi

çamlıbel sitesi fiyatları

Dairelerin tamamının 2 oda 1 salon olarak tasarlandığı Çamlıbel Sitesi'nde yüzde 50 peşinatla banka kredisi kullanmak mümkün.


Dairelerin alanlarının 85 metrekare ile 102 metrekare arasında değiştiği Çamlıbel Evleri'nde satışlar devam ediyor.


Çocuk oyun alanları, açık ve kapalı otopark, depo, sığınak ve bin 192 metrekare sosyal alanın yer aldığı Çamlıbel Sitesi Tuzla, 1,745 metrekare arsa alanı üzerinde yükseliyor.


Toplam 32 adet konutun yer aldığı Çamlıbel Konutları, İstanbul Anadolu yakası Tuzla'da yaşama geçiriliyor.


Çamlıbel Sitesi M.Yılmaz'da satışı devam eden dairelerin fiyatları 130 bin TL ile 162 bin 500 TL arasında değişiyor. Projede,  2 adet bloktan meydana geliyor.


M.Yılmaz İnşaat imzasıyla yükselen Tuzla Çamlıbel Sitesi'nin inşaat alanı 4 bin 280 metrekare olarak belirlendi.


Telefon: 0216 378 48 28

Web Adresi: http://www.myilmazinsaat.com

Merve...