05 / 05 / 2024

çamlıca cami yüzde 20si tamam

çamlıca cami yüzde 20si tamam

Cumhuriyet tarihini de yapılan en büyük cami olma özelliği taşıyacak Çamlıca'daki caminin inşaatının yüzde 20'si tamamlandı. Türk İslam Eserleri Müzesi, sanat galerisi ve konferans salonları da bulunacak...

A'la Çamlıca 2'de yüzde 12 indirim fırsatı! Yeni proje!

A'la Çamlıca 2 projesinden konut sahibi olmak isteyenler lansman dönemine özel olarak sunulan yüzde 12 indirimden yararlanabiliyor. Yatay mimarisi ile dikkat çeken A'la Çamlıca 2'nin teslimlerinin 2025 yılının Eylül ayında yapılması planlanıyor...

Yüksekdağ Çamlıca'da yüzde 50 peşin 6 ay vade fırsatı!

Yüksekdağ Çamlıca projesinde yüzde 50 peşin 6 ay vade fırsatıyla konut sahibi olma imkanı sunuluyor. Peki Yüksekdağ Çamlıca'da konut fiyatları ne kadar? 

Pırlanta tasarım yüzüklerde yüzde 50'ye varan indirim! İşte Koçak pırlanta tasarım yüzük 22 Eylül 2022 fiyat listesi

Pırlanta tasarım yüzüklerde yüzde 50'ye varan indirim başladı. Koçak pırlanta tasarım yüzük alanlarda ayrıca sepette yüzde 10 indirim fısatı daha sunuyor. Peki Koçak pırlanta tasarım yüzükler ne kadar? Koçak pırlanta taarım yüzük fiyatları kaç TL? İşte Koçak tasarım yüzük 22 Eylül 2022 fiyat listesi

Çamlıca Cami Çevresi Kentsel Dönüşüm Projesi'nin 2. Etap yıkım töreni yarın!

Üsküdar’da “Büyük Dönüşüm” sloganıyla sürdürülen ve depreme dayanıklı olmayan binaların yıkımıyla hayata geçirilen kentsel dönüşüm faaliyetleri tam gaz devam ediyor. Çamlıca Camii Çevresi Kentsel Dönüşüm Projesi'nin 2. Etabı için 32 binanın yıkımı yarın gerçekleştirilecek.

Büyük Çamlıca Camii’nin yakınındaki mahallede kentsel dönüşüm sürüyor!

Büyük Çamlıca Cami yakınlarındaki mahallelerde kentsel dönüşüm çalışmaları devam ediyor. Mahallelilerden kentsel dönüşüme karşı çıkan mal sahiplerine tebligat gönderildi...

Çamlıca Cami İslam Medeniyetleri Müzesi'nde son durum ne?

İstanbul Cami ve Kültür Hizmet Birimleri Yaptırma ve Yaşatma Derneği Başkanı Ergin Külünk, Büyük Çamlıca Camisi altında yer alan İslam Medeniyetleri Müzesi de Topkapı Sarayı'na doğal olarak Cumhurbaşkanlığı'na bağlı bir müze olacağını kaydetti.

Çamlıca Kulesi yıl sonunda açılacak!

Çamlıca'da görüntü kirliliği oluşturan antenler ve kulelerinin tek bir noktada toplanması için inşaatına başlanan Küçük Çamlıca TV-Radyo Kulesi inşaatında dış kaplama katlarının yüzde 70'i tamam...

Çamlıca TV Kulesi'nin yüzde 85'i tamamlandı! 

Küçük Çamlıca TV-Radyo Kulesi'nin yüzde 85'i tamamlandı. Ulaştırma Bakanı Cahit Turhan, "Hedefimiz ise bu yıl sonunda Çamlıca TV Kulesi'nde test çalışmalarına başlamak" dedi. 

Çamlıca Cami bugün açılıyor!

İstanbul’un yeni sembolleri arasında yer alan  Çamlıca Camii, bugün Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın katılacağı törenle resmi olarak açılacak.

Çamlıca Camii'nin yüzde 99'u tamamlandı!

2013'te temelleri atılan Çamlıca Camii'nde sona yaklaşıldı. Yüzde 99'u tamamlanan camide 100 dönümlük alanda peyzaj çalışmaları devam ediyor. 

Mimar Sinan Camii Çamlıca’da yükselecek!

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş yaptığı açıklamada Çamlıca Mahallesi’nde temeli atılan Mimar Sinan Camii’nin, tamamlandığında bölgeye değer katan bir eser olacağını belirtti.

Çamlıca Camii'nin yüzde 98'i tamamlandı!

Temeli 6 Ağustos 2013 yılında atılan  Çamlıca Camii'nde sona yaklaşıldı. Yüzde 98'i tamamlanan camide ilk sela okundu.

Çamlıca Kulesi'nin yüzde 75'i tamamlandı!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, Küçük Çamlıca TV-Radyo Kulesi'nin inşaat anlamında fiziki ilerlemesinin şu anda yüzde 75 seviyelerinde olduğunu belirtti. 

çamlıca cami yüzde 20si tamam Haberi

çamlıca cami yüzde 20si tamam


Cumhuriyet tarihini de yapılan en büyük cami olma özelliği taşıyacak Çamlıca'daki caminin inşaatının yüzde 20'si tamamlandı. 300'e yakın işçinin çalıştığı cami inşaatında minarelerin 1,5 ayda yükselmesi bekleniyor. 15 bin metrekare alana kurulacak camide Türk İslam Eserleri Müzesi, sanat galerisi ve konferans salonları da bulunacak. 


Cami inşaasıyla ilgili bilgiler veren İstanbul Cami ve Eğitim Kültür Hizmetleri Yaptırma ve Yaşatma Derneği Başkanı Ergin Külünk, 29 Mart 2013'te ilk hafriyatı almaya başladıklarını söyledi. Külünk, "6 minaleri caminin kubbe yüksekliği 70 metre, kubbe çapı 34 metre olacak. Cami, A, B, C ve D olmak üzere 4 ana bloktan oluşuyor." dedi. Camide kültür sanat alanında da gelişmelerin olacağını dile getiren Ergin Külünk, şu bilgileri verdi: "Camimiz yaklaşık olarak 15 bin metrekare alanda oturacak. Ancak burada...