05 / 05 / 2024

Çamlıca konutları satışları

Çamlıca konutları satışları

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, bir yıl önce temeli atılan Çamlıca Konutlannın birinci etabının tamamlandığını belirterek, "şuanda çevre düzenlemesi yapılıyor. 8 Ocakta satışa ihale yolu ile satışa sunacağız..

Peker GYO Çamlıca'daki 11 bin metrekarelik arsayı satıyor! 

Peker Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, şirket portföyünde bulunan Küçük Çamlıca Mahallesi'ndeki 11 bin 91,81 metrekarelik arsanın satışına ilişkin son durumu paylaştı. İşte ayrıntılar...

Üsküdar Belediyesi Küçük Çamlıca'da arsa satıyor! Yatırımcılar dikkat!

İstanbul İli, Üsküdar Belediye Başkanlığı, İstanbul Üsküdar Küçük Çamlıca'daki arsayı satışa çıkardı. Arsanın satış bedeli 29 milyon 456 bin 250 TL olarak belirlendi.

Ala Çamlıca Konakları 11 Ocak'ta satışta! Yeni Proje!

Doğu Yapı tarafından Çamlıca'da hayata geçirilen Ala Çamlıca'da satış süreci başlıyor. Projede daire fiyatları 2 milyon 852 bin TL’den  başlıyor.

Başkent Emlak Konutları satışları ne zaman 2016?

Emlak Konut GYO imzasıyla hayata geçirilen Başkent Emlak Konutları 1.901 adet daire ve 30 dükkandan meydana geliyor. Peki Başkent Emlak Konutları satışları ne zaman 2016?

Gaziantep Çamlıca Konutları'ndaki dükkanlar taksitli satılacak!

Şahinbey Belediyesi tarafından yapılan Çamlıca Konutlarındaki dükkanlar, Belediye meclisinde alınan kararla artık taksitli satılacak.

Metin Öztürk: Kaliteli ve nitelikli konutlar satışları artırır!

Eskişehir Ticaret Odası 1. Meslek Komitesi ve Meclis üyesi Metin Öztürk, Eskişehir Ticaret Odası Dergisi’ne konuştu. Öztürk, “Türkiye’deki ekonominin iyi olmamasına rağmen inşaat sektöründe kaliteli ve nitelikli konutlar yapıldığı sürece satışların olabileceğini düşünüyorum” dedi.

Türk Eğitim Vakfı'ndan Çamlıca'da satılık köşk!

Türk Eğitim Vakfı, Üsküdar Küçük Çamlıca'da bulunan bahçeli ahşap köşkü satışa çıkardı. Söz konusu köşkün satış bedeli 16 milyon TL olarak belirlendi. İhalesi 3 Mayıs 2016 tarihinde gerçekleşecek.

Çamlıca Konutları 2´nci etap satışta!

Şahinbey Belediyesi tarafından Nuripazarbaşı, Çamlıca ve Sakarya Mahallelerinde yapılan kentsel dönüşümün ardından yapımı tamamlanan Çamlıca Konutları’nın 2’inci etabı satışa sunuldu.

Çamlıca Konutları 2. Etap açık artırma ihalesi!

Çamlıca Konutları 2. Etap açık artırma ihalesi 27 Ocak 2016 tarihinde gerçekleşecek. Daire fiyatları 120 bin TL'den başlangıç gösteren proje Şahinbey Belediyesi tarafından inşa ediliyor.

Çamlıca Sitesi ve Agena Park Konutları'nda 7.3 milyon TL'ye satılık 6 villa!

Büyükçekmece 2.İcra Dairesi, Büyükçekmece Çamlıca Sitesi ve Esenyurt'ta yer alan Agena Park Konutları'ndaki 6 villayı satışa çıkardı. Söz konusu gayrimenkullerin satış bedeli 7 milyon 390 bin TL olarak belirlendi.

Şahinbey Çamlıca Konutları satılık!

Şahinbey Çamlıca Konutları satılık daire fiyatları 120 bin TL'den başlıyor. Gaziantep Nuripazarbaşı Mahallesi'nde inşa edilen projede konut ve dükkanlar açık artırma ile satışa sunuluyor.

Çamlıca Konutları 2. Etap fiyat listesi!

Çamlıca Konutları 2. Etap'ta daireler 1+1, 2+1 ve 3+1 olarak tasarlandı. Projede 75 adet daire ve 12 adet işyeri açık artırma usulüyle satılıyor. İşte Çamlıca Konutları 2. Etap fiyat listesi...

Kiptaş Çatalca Konutları'nın satışları iptal olmadı!

KİPTAS'ın Çatalca Konutları satışlarının iptal olduğu ile ilgili tüm söylemler palavradan ibaret çıktı. Palavra derken CHP Çatalca İlçe Başkanı Halil Gök'ün sosyal paylaşım sitesi üzerindeki paylaşımı havada kaldı.

Çamlıca konutları satışları Haberi

Çamlıca konutları satışları

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, bir yıl önce temeli atılan Çamlıca Konutlannın birinci etabının tamamlandığını belirterek, "şuanda çevre düzenlemesi yapılıyor. 8 Ocakta satışa ihale yolu ile satışa sunacağız. İsteyen vatandaşlarımız burada ev alabilir."dedi. 


Nuripazarbaşı'nda Başarılı Bir Kentsel Dönüşüm Uygulanıyor Şahinbey Belediyesi tarafından Nuripazarbaşı, Çamlıca ve Sakarya Mahallelerinde yapılan kentsel dönüşüm ardından yapımı tamamlanan Çamlıca konutları birinci etapta çalışmalan gezen Başkan Tahmazoğlu, yapım aşamasında olan 2 ve 3'üncü etaplarında bu yıl içerisinde tamamlayarak satışa sunmak olduğunu söyledi. Başkan Tahmazoğlu açıklamasında: "bir yıl önce Aralık ayında temelini attığımız Çamlıca Konutlarımızın birinci etabını tamamladık. 


Şuanda çevre düzenlemesi yapılıyor. 8 Ocak'ta ise bu konutlarımızın ihale yolu ile satışını gerçekleştireceğiz. İsteyen tüm vatandaşlanmız burada ev sahibi olabilir. Bu çalışmamıza ek olarak Çamlıca'da 2 ve 3'üncü etaplann...