07 / 05 / 2024

çamlıcada mesa lansman

çamlıcada mesa lansman

Çamlıca 'da Mesa 'nın lansmanı 22 Kasım 2013 tarihinde MESA Yönetim Kurulu Üyesi ve Genel Müdür Can Aynagöz ve MESA Yönetim Kurulu Üyesi Aslı Tokatlı’nın ev sahipliğinde gerçekleştirilecek

A'la Çamlıca 2'de yüzde 12 indirim fırsatı! Yeni proje!

A'la Çamlıca 2 projesinden konut sahibi olmak isteyenler lansman dönemine özel olarak sunulan yüzde 12 indirimden yararlanabiliyor. Yatay mimarisi ile dikkat çeken A'la Çamlıca 2'nin teslimlerinin 2025 yılının Eylül ayında yapılması planlanıyor...

Mesa Panorama fiyat listesi 5 Nisan 2022!

Mesa Panorama fiyat listesi 5 Nisan 2022 haberimizde yer alıyor. Lansman fırsatlarının sunulduğu projede 317 adet konut yer alıyor.

Mesa Panorama lansman fırsatlarıyla satışa çıktı! Yeni proje!

Mesa Panorama projesinde 3 blokta toplam 317 konut yer alıyor. Projedeki konutlar lansman fırsatlarıyla satışa çıktı.

Çamlıca’da 8.5 dönümlük park yapılaşmaya açıldı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, Üsküdar'da “Küçük Çamlıca Mesa Evleri”nin bitişiğinde yer alan parselde plan değişikliği hazırladı ve askıya çıkardı. Buna göre emsal yani inşaat hakkı 0.20, yükseklik 2 kat oldu. 

Mesa Çubuklu 28'in lansmanı yapıldı!

MESA; Beykoz Çubuklu 28 projesinin lansmanını, kaba inşaatı tamamlanması sonrasında ve teslimine bir yıl kala gerçekleştirerek, finansal gücünü de bir kez daha gösterdi.

Mesa Çubuklu 28 basın lansmanı 17 Ekim'e alındı!

İstanbul Anadolu Yakası Beykoz ilçesinde hayata geçirilen Mesa Çubuklu 28 projesi basına lanse edilmeye hazırlanıyor. Mesa Çubuklu 28 projesinin basın lansmanı tarihi öne alındı. 

ÇamlıYaka Konakları'nın lansmanı yapıldı!

Gayrimenkul sektörünün öncü ve yenilikçi firmalarından Ege Yapı, Anadolu Yakası’nın gözde yaşam bölgesi Çekmeköy’deki yeni projesi ÇamlıYaka Konakları'nı tanıttı. Projede yer alan konutların metrekare fiyatları 12 bin TL'den başlıyor.

ÇamlıYaka Konakları basın lansmanı 27 Eylül'de!

Gayrimenkul sektörünün öncü ve yenilikçi firmalarından Ege Yapı, Anadolu Yakası’nın gözde yaşam bölgesi Çekmeköy’de, çam ormanlarının yanı başındaki yeni projesi ÇamlıYaka Konakları’nın detaylarını kamuoyu ile paylaşıyor.

MESA Çubuklu 28 basın lansmanı 18 Ekim'de!

Mesa Mesken Sanayii A.Ş. imzasıyla İstanbul Anadolu Yakası Beykoz'da hayata geçirilen MESA Çubuklu 28 projesi basına lanse ediliyor. MESA Çubuklu 28 basın lansmanı 18 Ekim'de yapılacak. 

Yeşilyaka Su projesinin lansmanı ertelendi!

Mesa & Nurol ortaklığında hayata geçirilen Yeşilyaka Su projesinin basın lansmanı 20 Eylül'de yapılacaktı ancak proje lansmanı ileri bir tarihe ertelendi. 

ÇamlıYaka Konakları'nda lansman öncesi ön satışlar başladı!

ÇamlıYaka Konakları projesinde lansman öncesine özel ön satışlar başladı.  3+1, 4+1, 5+1 müstakil bahçeli ve teraslı evlerin yer alacağı proje 2 yılda teslim edilecek...

Yeşilyaka Su projesinin lansmanı 20 Eylül'de!

Mesa & Nurol tarafından hayata geçirilen Yeşilyaka Su projesinin basın lansmanı 20 Eylül'de yapılacak. Projede şehir hayatında 4+1 daire fiyatına bahçeli bir villada yaşama imkânı sunuluyor...

Mesa Orman'ın lansmanı yapıldı!

Gayrimenkul sektöründe 50 yıla dayanan ödünsüz kalite anlayışını nitelikli yaşam alanlarıyla buluşturan Mesa, Beykoz Çubuklu'da hayata geçirdiği yeni projesinin lansmanını gerçekleştirdi.

çamlıcada mesa lansman Haberi

çamlıcada mesa lansman


Anadolu Yakası’nın eşsiz güzellikteki Çamlıca’sında yeni projemiz Çamlıca’da MESA yükseliyor. 

Farklı yapı konseptleri, ulaşım kolaylıkları, eşsiz olanakları ve yüksek standartları ile uzun zamandır beklenen Çamlıca’da MESA, eşsiz yaşam olanakları sunuyor. 


Çamlıca’da MESA 'nın lansmanı MESA Yönetim Kurulu Üyesi ve Genel Müdür Can Aynagöz ve MESA Yönetim Kurulu Üyesi Aslı Tokatlı’nın ev sahipliğinde...