30 / 04 / 2024

Çamlık 18 projesi

Çamlık 18 projesi

18 katlı tek bloktan oluşan Çekmeköy 18 Mika İnşaat tarafından hayata geçiriliyor. Mimarisi DNA Mimarlık-Mimar Tümay Türkmen ve Y. Mimar Bora Şahbazoğlu'na ait olan proje Çekmeköy Çamlık 18 Evleri nerede?

Çamlık 18 satış ofisi nerede?

2 oda 1 salon, dubleks daireler ve mağazalardan oluşan Çamlık 18 Çekmeköy'de daire fiyatları 250 bin TL'den başlıyor. Peki Çamlık 18 satış ofisi nerede?

Çamlık 18 Evleri 2015 yılında teslim edilecek!

Ürettiği butik projelerle tanınan Mika İnşaat, son projesi için Çekmeköy'ü seçti. İstanbul Anadolu yakasının parlayan yıldızı olarak nitelendirilen bölgede yükselen projenin adına ise 'Çamlık 18' verildi.

Çamlık 18 Çekmeköy Projesi!

İstanbul Anadolu Yakası Çekmeköy'de inşa edilen Çamlık 18 Çekmeköy Projesi Mika İnşaat tarafından hayata geçiriliyor. Proje 18 katlı tek bloktan oluşan projede daire fiyatları 250 bin TL'den başlıyor.

Mika İnşaat Çamlık 18 iletişim!

İstanbul Anadolu Yakası Çekmeköy'de inşa edilen Çamlık 18 Konutları FSM Köprüsü’ne 13, Boğaziçi Köprüsü’ne 16 dakikalık mesafede yükseliyor. Mika İnşaat Çamlık 18 iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor.

Kayapa Çamlık 18 aya varan vade fırsatıyla satışa çıktı!

Kayapa Çamlık projesi, Karnur İnşaat tarafından Bursa'nın Nilüfer ilçesi Çamlık Bulvarı'nda yükseliyor. Kayapa Çamlık 18 aya varan vade fırsatıyla satışa çıktı! Peki Kayapa Çamlık daire fiyatları ne kadar? Kayapa Çamlık projesinde hangi konut tipleri bulunuyor? İşte detaylar...

Bodrum Çamlık Meydanı hizmete açıldı!

Bodrum Belediyesi'nin hayata geçirdiği Çamlık Mahallesi Meydan Projesi Bodrumlu vatandaşların hizmetine açıldı.

Ordu Ünye Çamlık Projesi'nde son durum ne?

Ordu Ünye Belediye Başkanı Ahmet Çamyar, bölgdeki projelerden bahsetti. Çamyar, Ünye Çamlık Projesi ile ilgili bilgiler verdi.

Ordu Çamlık Projesi 15 milyon TL'ye mal olacak!

Ünye’nin simgelerinden biri olan Çamlık bölgesi, Ordu Büyükşehir Belediyesinin dokunuşlarıyla yeniden hayat bulacak.

Çamlık Toplu Konut Projesi'nin temeli atıldı!

Gemlik Belediyesi Çamlık Toplu Konut Projesi'nin temeli atıldı. İşte detaylar...

Ordu Çamlık Projesi'nin ihalesi yapıldı!

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, Ünye’nin simgelerinden olan Çamlık bölgesinde 40 bin metrekare alan üzerine yap işlet devret modeliyle yapılacak tesisin ihalesini gerçekleştirdiklerini söyledi.

Ünye Çamlık projesinin ihalesi ay sonunda!

Çamlık Projesi’nde Haziran ayı sonunda ihaleye çıkılacağının müjdesini verenOrdu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, “İnşallah Çamlık, bütün Ünyeli hemşehrilerimizin dinlenme mekânı olacak. Ünye’nin sembol yerlerinden biri olacak” diye konuştu.

Çamlık Koru Park projesi Erbaa'nın ana yapılarından biri olacak!

Hüseyin Yıldırım, “Çamlık mesire alanına inşa edilecek olan Erbaa Koru Park Projesi, yapımına Gazi Bulvarımızdan başladığımız meydan ve çarşı merkezi sağlıklaştırması ile birlikte 2016 yılında hayata geçireceğimiz önemli bir proje." dedi.

Çamlık Projesi Tokat Erbaa'yı değiştirecek!

Tokat’ın Erbaa ilçesinde çamlık koruluğu için belediye tarafından düzenlenen mimari yarışmalarla başlatılan proje çalışmaları tamamlandı. Proje alanında restoran, otel, kış bahçesi ve havuz yapılması planlanıyor.

Çamlık Tüneli’nde kazı çalışmalarının yüzde 71'i tamamlandı!

3. Boğaz Köprüsü ve Kuzey Marmara Projesi’ndeki 2 tünelden biri olan Çamlık Tüneli’nde ışık göründü. Tüneldeki kazı çalışmalarının yüzde 71 ‘i de tamamlandı.

Çamlık Tüneli'nde ışık göründü!

3. Boğaz Köprüsü ve Kuzey Marmara Projesi'ndeki 2 tünelden biri olan Çamlık Tüneli'nde ışık göründü. Tüneldeki kazı çalışmalarının yüzde 71 'i de tamamlandı.

Kurtköy Çamlık 360 Evleri teslim tarihi!

360 Kurtköy projesi, Hanesel Yapı ve Demirbaş Yapı tarafından, İstanbul Kurtköy'de Çamlık Mahallesi'nde hayata geçiriliyor. Kurtköy Çamlık 360 Evleri projesi 540 adet daireden meydana geliyor.

Çamlık Tüneli'nde çalışmalar başladı!

3. Boğaz Köprüsü ve Kuzey Marmara Projesi'ndeki 2 tünelden biri olan T3 Çamlık Tüneli'nde beton kaplama işlemlerine geçildi.

Çamlık 18 projesi Haberi

Çamlık 18 projesi

Daire fiyatları 250 bin TL'den başlayan Çekmeköy Çamlık 18, 2 oda 1 salon, dubleks ve mağazalardan oluşuyor.Peki Çekmeköy Çamlık 18 Evleri nerede?


Mimarisi DNA Mimarlık-Mimar Tümay Türkmen ve Y. Mimar Bora Şahbazoğlu'na ait olan proje Mika İnşaat tarafından hayata geçiriliyor.


Çamlık 18, Mayıs ayında faaliyete geçecek Üsküdar-Çekmeköy metrosunun yanında, Şile otoyoluna çok yakın ve Boğaziçi Köprüsü'ne 16 dakika, FSM Köprüsü'ne 13 dakika mesafede bulunuyor.


Kasım 2015'te teslim edilmesi beklenen projede, ankastre ürünler, cephe ve pencereler, uydu sistemi, diafon, Artema marka armatürler, kombi sistemi, ısı izolasyonu ve ses yalıtımı bulunuyor.


Çekmeköy Çamlık 18 Evleri nerede?

Çamlık 18 adres:

Bahar Sokak No: 10 Çamlık Mah. Çekmeköy İstanbul

Telefon: 0 (212) 352 90 87

Web Sitesi: http://www.camlik18.com/


Satış Ofisi Adresi Mika İnşaat

Nispetiye Cad. Belediye Sitesi Mine Blok No:2...