28 / 04 / 2024

ÇamlıYaka Konakları teslimat

ÇamlıYaka Konakları teslimat

ÇamlıYaka Konakları projesi Ege Yapı tarafından İstanbul Çekmeköy'de hayata geçiriliyor. Peki ÇamlıYaka Konakları ne zaman teslim?

Cer İstanbul ve Çamlıyaka Konakları'nda teslimler başladı!

Ege Yapı, tarafından hayata geçirilen Cer İstanbul ve ÇamlıYaka Konakları'nda teslimler başladı.

Lale Kısıklı Konakları Çamlıca Alman Hastanesi'nin yerinde yükselecek!

İstanbul Kısıklı'daki Çamlıca Alman Hastanesi'nin yerine "Karma yaşam merkezi" inşa edilecek.

Ala Çamlıca Konakları nerede? 

Ala Çamlıca Konakları nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. Projede yer alan daireler satışa çıkarıldı. 

Ala Çamlıca Konakları fiyat!

Ala Çamlıca Konakları fiyat bilgisi haberimizde yer alıyor. Projede satışlar 11 Ocak'ta başlıyor.

Ala Çamlıca Konakları 11 Ocak'ta satışta! Yeni Proje!

Doğu Yapı tarafından Çamlıca'da hayata geçirilen Ala Çamlıca'da satış süreci başlıyor. Projede daire fiyatları 2 milyon 852 bin TL’den  başlıyor.

Çamlıyaka Konakları fiyat listesi 2020!

Çamlıyaka Konakları fiyat listesi 2020 haberimizde yer alıyor. Proje İstanbul Çekmeköy'de yer alıyor.

Ege Yapı'nın 3 projesinde 3 fırsat!

Ege Yapı; Cer İstanbul, ÇamlıYaka Konakları ve Kordon İstanbul projelerinde yeni fırsatlarla ev sahibi yapıyor. Kampanya kapsamında 0,99 oran ve 120 ay vade avantajı sunuluyor...

Ege Yapı'dan yarısını teslimde öde kampanyası!

Ege Yapı, Cer İstanbul ve ÇamlıYaka Konakları ile Kordon İstanbul projelerinden ev sahibi olmak isteyenler için yeni kampanya başlattı...

Ege Yapı'dan ev sahibi yapan kampanya!

Ege Yapı, Cer İstanbul ve ÇamlıYaka Konakları projelerinde yüzde 50'lik ödemenin teslimde yapılacağı, Kordon İstanbul'da da peşinat ödemeden ev sahibi olma fırsatı sunuyor.

Ege Yapı’dan 0 faiz, 50 ay vade kampanyası!

Ege Yapı, Yedikule’deki Cer İstanbul, Çekmeköy’deki ÇamlıYaka Konakları ve Kâğıthane’deki Kordon İstanbul projelerinde “0 Faiz, 50 Ay Vade” kampanyası ile satışa sunuyor. 

ÇamlıYaka Konakları'na ulaşım dopingi!

ÇamlıYaka Konakları projesi, tüm etapları tamamlanarak hizmete açılan Üsküdar – Ümraniye – Çekmeköy Metro Hattı ile birlikte kolay ulaşım ve erişilebilirlik sunan alternatiflerine bir yenisini daha ekledi.

Ege Yapı katı çıkacak parayı sonra alacak!

Ege Yapı, Kağıthane Kordon İstanbul ve Çekmeköy ÇamlıYaka Konakları projelerinde farklı bir kampanyaya başladı. Projelerden ev alanlar inşaat aşama aşama tamamlandıkça ödeme yapacaklar. 

Ege Yapı yeni ödeme kampanyası!

Ege Yapı yeni ödeme kampanyası detayları haberimizde yer alıyor. ÇamlıYaka Konakları ve Kordon İstanbul projelerinde ödemeler adım adım yapılıyor. 

ÇamlıYaka Konakları teslimat Haberi

ÇamlıYaka Konakları teslimat

Müstakil bahçeli ve teraslı lüks evlerden meydana gelecek ÇamlıYaka Konakları projesi çam ormanlarının yanı başında bulunuyor. Ön talep toplanan proje 11 blokta 66 bağımsız birimden oluşuyor. 

İnşaat alanı 19 bin 46 metrekare olan ÇamlıYaka Konakları “kuşlar hayallerine konacak, masallar gerçek olacak” sloganıyla tanıtılıyor. Projede 3+1 ile 5+1 arasında daire alternatifleri bulunuyor. 

ÇamlıYaka Konakları ne zaman teslim?

Teslimlerin 2 yılda yapılması öngörülen ÇamlıYaka Konakları'nda birimler az katlı olarak yükseliyor. ÇamlıYaka Konakları'nda ödeme planına göre şirket bünyesinde 24 ve 36  ay vade imkanı sağlanıyor. 

Yeni hayata geçecek metro hattına yakın mesafesiyle ÇamlıYaka Konakları, şehrin içinde karmaşıklığın dışında lüks bir yaşam sunacak. 

Tel: 444 5 343 
http://www.egeyapi.com/proje-detay/gayrimenkul-projeleri/on-talepteki-projeler/camliyaka-konaklari.html
Ezgi Delibeyoğlu/Emlakkulisi.com