05 / 05 / 2024

Çamsan Ordu tesis yatırımları

Çamsan Ordu tesis yatırımları

MDF üreticisi Çamsan Ordu, 70 milyon yatırım yaparak yeni tesis inşa edecek. Tesis, 2021'de hizmete girecek.

Ordu'da 8.1 milyon TL'ye turistik tesis yapım işi ihalesi!

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Ordu Altınordu'da turistik tesis yapım işi ihale ediyor. İhale 20 Ocak 2021 tarihinde yapılacak.

Ordu'da 70 milyon TL'lik yeni tesis yatırımı!

MDF üreticisi Çamsan Ordu, 70 milyon yatırım yaparak yeni tesis inşa edecek. Tesis, 2021'de hizmete girecek.

Ordu'da 9.5 milyon TL'ye 18 yıllığına kiralık tesis!

ORBEL İnş. Güv. Taah. Hiz. Nak. Turz. San. ve Tic. Anonim Şirketi tarafından Ordu Büyükşehir Belediyesine ait tesisler ve binalar 18 yıllığına kiralanacak. İşin bedeli ise 9 milyon 504 bin TL olarak belirlendi. 

Ordu sahiline Deniz Yıldızı projesi geliyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Ordu Büyükşehir Belediyesi kent meydanı, tören alanı, Atatürk meydanı ve Atatürk yolu, açık ve kapalı etkinlik alanları, Ordu maketi sergisi, satış büfeleri, restoran, kafeler ve yamaç paraşütü iniş alanının bulunduğu bir tesis inşa edecek.

Ordu'da acele kamulaştırma yapılacak!

Ordu İlinde Tesis Edilecek Balamir Hidroelektrik Santralinin Yapımı kapsamında bazı taşınmazlarda acele kamulaştırma yapılacak. Karar bugünkü Resmi Gazete'de yer aldı...

Ordu Gölköy'de acele kamulaştırma kararı!

Ordu'da tesis edilecek Kardelen Hidroelektrik Santrali'nin yapımı amacıyla Gölköy İlçesi'nde yer alan 14 gayrimenkul acele kamulaştırılacak..

Ordu Perşembe'ye modern tesis!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Ordu Büyükşehir Belediyesi Perşembe'de hayata geçireceği modern tesis için hazırlıklarını tamamladı.

Ordu Belediyesi'nden Ulubey'e sosyal tesis!

Ordu Büyükşehir Belediyesi, Ulubey İlçesi'ne sosyal tesis inşa etti. Belediye Başkanı Enver Yılmaz, yapımı tamamlanan tesiste incelemelerde bulundu.

Ordu'ya 5 milyon 543 bin TL'lik tesis!

Ordu Büyükşehir Belediyesi'nin Altınordu'ya bağlı Karşıyaka Mahallesi’nde hayata geçirdiği “Tenis Kortları ve Sosyal Tesisler”in ardından şimdi de tribünlerin ihalesi yapıldı.

Ordu Güzelyurt Sosyal Tesisleri Temmuz'da açılıyor!

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, Ulubey ilçesi Güzelyurt (Şuayip) Mahallesi’ne yapılan sosyal tesis alanını ziyaret etti. Başkan Yılmaz, çevre köylerin toplanma merkezi de olacak Güzelyurt Mahallesi sosyal tesis alanının, Temmuz ayında hizmete hazır hâle geleceğini söyledi.

Ordu Tenis Kortu Aralık'ta açılıyor!

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz Altınordu Karşıyaka Mahallesi’nde inşa edilen tenis kortları ve sosyal tesis projesinde incelemede bulundu. Başkan Yılmaz yaklaşık 4 milyon liraya mal olan projenin aralık ayında hizmete açılacağı müjdesini verdi.

Ordu Tenis Kortu için sayılı günler kaldı!

Ordu Büyükşehir Belediyesi, Ordu ilinin cazibesini artıracak bir projeyi daha hizmete açmaya hazırlanıyor. Ordu’da yeni bir sosyal yaşam alanı olacağı gibi, tenis sporcularının da sayısını artıracak tenis kort ve sosyal tesis projesinin bitimine sayılı günler kaldı.

Ordu Ulubey'e sosyal tesis inşa edilecek!

İlçelerde spor yatırımları noktasında çalışmalarına devam ederek, halkı yeni sosyal donatı alanlarıyla buluşturan Ordu Büyükşehir Belediyesi, Ulubey ilçesi Güzelyurt mahallesine yapılacak sosyal tesis için kolları sıvadı.

Çamsan Ordu tesis yatırımları Haberi

Çamsan Ordu tesis yatırımları

MDF üreticisi Çamsan Ordu, yeni tesis inşa edecek. 70 milyon yatırımla hayata geçirilecek tesis 100 kişiye istihdam sağlayacak. Milliyet'te yer alan habere göre; Çamsan Ordu Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Poyraz, yeni tesisin 2021’in ilk çeyreğinde hizmete gireceğini belirterek, şu bilgileri aktardı: 

“Doğayla dost bir şekilde üretim yapacak olan MDF3 tesisi, Çamsan Ordu’nun üretim kapasitesini iki buçuk kat, ihracat kapasitesini ise üç kat artıracak. Ülkemizdeki refah seviyesinin ve ekonomik büyümenin üretim ve ihracat ile gerçekleşebileceğine inanıyoruz. 2018’in ikinci yarısına baktığımızda neredeyse tüm sektörlerde ciddi bir dalgalanma gördük. Bu dalgalanmalar sonucu şirketler yatırımlarını ya ertelendi ya da iptal etti. Çamsan Ordu olarak biz de ciddi değerlendirmeler yaptık ve ülkemize olan inancımız ile son iki yılda planladığımız yatırımımıza devam etme kararı aldık. Alman...