02 / 05 / 2024

Can Gürkan ne durumda

Can Gürkan ne durumda

Can Gürkan’ın kaza sonrası rapor hazırlayan bilirkişilerden şikayetçi olduğu ve zararının tazminini istediği ortaya çıktı. Ancak savcılık madende 5 yıldır yangının bilindiğini ortaya koyan raporu hazırlayan bilirkişilerle ilgili takipsizlik verdi.

Sinpaş’tan Babalar Günü’ne özel 15 bin TL indirim fırsatı!

Sinpaş Yapı, Babalar Günü’ne özel 15.000 TL indirim fırsatı sunuyor. Kampanya, Sinpaş Yapı’nın İstanbul Anadolu yakasındaki Liva Turkuaz ve Köyceğiz projelerinde, 1+1’den 4+1’e kadar tüm konut tiplerinde geçerli olacak.

EVvel İstanbul’dan Babalar Günü'ne özel yüzde 12 indirim!

12 – 22 Haziran tarihleri arasında Babalar Günü’ne özel tüm babaları yüzde 12 indirim fırsatı bekliyor. Babaların yükü hafifliyor. EVvel İstanbul, çocukların ilk kahramanı olan babalarına kaçırılmayacak bir fırsat sunuyor.

EVvel İstanbul'da Babalar Günü'ne özel yüzde 12 indirim!

Emlak Konut GYO ile İntaya, EYG, İntes hasılat paylaşımı ortaklığıyla İstanbul Başakşehir'de hayata geçirilen EVVel İstanbul projesinde 2-22 Haziran tarihleri arasında Babalar Günü'ne özel babalara yüzde 12 indirim imkanı sunuluyor.

Pırlanta Göztepe ne zaman teslim edilecek?

Pırlanta Göztepe Evleri İstanbul Anadolu Yakası Kadıköy'de inşa ediliyor. Projede dairelerin alanları 62 metrekareden başlıyor. Peki Pırlanta Göztepe ne zaman teslim edilecek?

Kadıköy Pırlanta Göztepe ne zaman teslim?

Pırlanta Göztepe Konutları Bağdat Caddesi'nde 5 dakika uzaklıkta inşa ediliyor. Satışları devam eden projede 446 daire ve 34 mağaza bulunuyor. Peki Kadıköy Pırlanta Göztepe ne zaman teslim edilecek?

Pırlanta Göztepe ne zaman teslim?

Pırlanta Göztepe Konutları İstanbul Kadıköy'de inşa ediliyor. Erkan İnşaat imzası taşıyan proje 8 bin 774 metrekare arsa alanı üzerinde yükseliyor. Peki Pırlanta Göztepe ne zaman teslim edilecek?

Gürkan Kula kimdir?

Mimar Gürkan Kula kimdir? Mimar Gürkan Kula bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Gürkan Kula, bugün hangi mimarlık firmasında çalışmalarına devam ediyor? İşte Mimar Gürkan Kula...

Emlak vergisi son günü ne zaman?

Emlak vergisi, Türkiye sınırları içinde bulunan bina, arsa ve araziler için ödeniyor. Vergi her sene iki eşit taksit halinde ödeniyor. Peki, 2015 yılı ilk taksitleri için emlak vergisi son günü ne zaman?

Gürkan Çark kimdir?

Mimar Gürkan Çark kimdir? Gürkan Çark, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Gürkan Çark, bugün hangi mimarlık firmasında çalışmalarına devam ediyor? İşte Mimar Gürkan Çark...

İncek Loft Gölbaşı ne zaman teslim?

Toplam 1.199 adet daireden meydana gelen projede daire tipleri 1+1' den 6.5+1'e kadar farklı seçenekte tasarlandı. Peki İncek Loft Gölbaşı ne zaman teslim?

Emlak vergisi son ödeme günü ne zaman 2015?

Bina veya arazinin maliki, intifa hakkı sahibi, her ikisi de yoksa bina veya arazide malik gibi tasarruf edenler emlak vergisi ödemek ile mükellef oluyor. Peki, emlak vergisi son ödeme günü ne zaman 2015?

Emlak vergisi beyannamesi son günü ne zaman?

Emlak vergisi kanunu gereğince tüm gayrimenkuller için vergi ödenmesi gerekiyor. Vergide taşınmazlar için beyanname veriliyor. Peki, emlak vergisi beyannamesi ne zaman verilir? Emlak vergisi beyannamesi son günü ne zaman?

Göktürk Gökvadi ne zaman teslim?

135 bin metrekare arsa alanı üzerinde yükselen Göktürk Gökvadi Konutların ‘nda 450 adet villa yer alıyor. Proje villalardan meydana geliyor. Peki Göktürk Gökvadi ne zaman teslim edilecek?

Can Gürkan ne durumda Haberi

Can Gürkan ne durumda

Soma’da 301 işçinin öldüğü madenin sahibi Can Gürkan’ın kaza sonrası rapor hazırlayan bilirkişilerden şikayetçi olduğu ve zararının tazminini istediği ortaya çıktı. Ancak savcılık madende 5 yıldır yangının bilindiğini ortaya koyan raporu hazırlayan bilirkişilerle ilgili takipsizlik verdi.


301 madencinin hayatını kaybettiği Soma faciasının raporunu hazırlayan dört  bilirkişi hakkında Soma A.Ş.’nin şikayetiyle soruşturma yürütüldüğü ortaya çıktı. Savcılıkça başlatılan soruşturmanın takipsizlikle sonuçlanmasına rağmen Soma A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı  ve halen cezaevinde bulunan Can Gürkan’ın avukatlarının itiraz edecekleri öğrenildi.


Can Gürkan’ın avukatı Kadir Çekin’in hazırladığı 14 sayfalık dilekçede; bilirkişiler Prof. Dr. Ercüment Yalçın, Prof. Dr. Eyüp Akpınar, Prof. Dr. Ahmet Hakan Onur ve İş Güvenliği Uzmanı Alpaslan Ertürk’ün 126 sayfalık  raporunun;  bilime ve gerçeklere aykırı, taraflı düzenlendiği iddia edildi. Bilirkişiler hakkında görevi kötüye kullanma, gerçeğe...