04 / 05 / 2024

Can Taşkent özgeçmiş

Can Taşkent özgeçmiş

Mimar Can Taşkent kimdir? Mimar Can Taşkent, bugüne kadar hangi projelere imza attı? Mimar Can Taşkent, bugün hangi mimarlık firmasında çalışmalarına devam ediyor? İşte biyografisi...

Bayram tatilinde toplu taşıma ücretsiz mi? İstanbul, Ankara ve İzmir'de toplu taşımalar ne zaman ücretsiz?

Bayram tatili yaklaşırken, milyonlarca kişi  ''Bayramda toplu taşıma ücretsiz mi? Toplu taşıma hangi günler ücretsiz? İstanbul'da Arefe günü toplu taşıma ücretsiz mi?'2 sorularının yanıtlarını araştırıyor. İşte İstanbul, Ankara ve İzmir ücretsiz toplu taşıma tarihleri... 

Bakanlıktan şok toplu taşıma kararı: 65 yaş üstü ücretsiz toplu taşıma bitti mi? 

Son ayların en çok merak edilen 65 yaş üstü ücretsiz toplu taşıma konusuna bakanlık son noktayı koydu. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş ücretsiz yolcu taşımama tartışmaları hakkında açıklama yaptı.

Bugün Marmaray, metro, otobüs, metrobüs bedava mı? 30 Ağustos toplu taşıma ücretli mi, ücretsiz mi? Son dakika!

30 Ağustos Zafer Bayramı’nda toplu taşıma araçlarının ücretsiz olup olmayacağı merak ediliyor. Peki bugün marmaray, metro, otobüs, metrobüs bedava mı? Hangi toplu taşımalar ücretsiz? 

30 Ağustos 2023 toplu taşıma ücretsiz mi? 30 Ağustos Zafer Bayramı'nda otobüs, metro, metrobüs ve Marmaray bedava mı?

Kurtuluş Savaşı'nın dönüm noktalarından biri olan 30 Ağustos Zafer Bayramı'nın yıldönümünden önce toplu taşımanın ücretsiz olup olmayacağı merak ediliyor. Peki 30 Ağustos Zafer Bayramı'nda otobüs, metro, metrobüs ve Marmaray bedava mı?

Taç Kent Gayrimenkul Geliştirme Ve Ticareti Limited Şirketi Kuruldu!

Taç Kent Gayrimenkul Geliştirme Ve Ticareti Limited Şirketi Pendik’te 750.000.00 TL sermaye bedeliyle Adem Kuru, Ömer Keleş ve Yavuz Bayraktar ortaklığıyla kuruldu.

Ankara'da 15 Temmuz etkinlikleri nedeniyle bazı yollar trafiğe kapatılacak! 15 Temmuz'da toplu taşıma ücretsiz mi?

Kızılay Meydanı'nda yapılacak etkinlikler güvenlik tedbirleri gereği yarın araç trafiğine kapatılacak. Peki, 15 Temmuz'da toplu taşıma ücretsiz mi? İşte ayrıntılar..

Benzin, motorin, LPG alacaklar dikkat! Yeni fiyatlar tek tek açıklandı! Zam geldi mi? 

Son günlerde sık sık değişen akaryakıt fiyatları sürücülerin araştırdığı konular arasında yer alıyor. Peki akaryakıta yeni zgeldi mi?

Kurban Bayramı'nda toplu taşıma ücretsiz mi? Bugün otobüsler bedava mı? Köprü ve otoyollar ücretsiz mi?

Kurban Bayramı bugün itibarıyla başladı. Bu kapsamda vatandaşlar toplu taşımaların ücretsiz olup olmadığını sorguluyor. İşte konuya ilişkin merak merak edilen tüm detaylar...

Bayramda toplu taşıma ücretsiz mi? Marmaray bayramda ücretli mi? Bayramda otobüsler (İETT) ücretsiz mi? İşte ayrıntılar!

Bayramda İETT, Marmaray, metro bedava mı, bayramda otobüsler ücretsiz mi 2023? Peki, 27 Haziran 2023 Arefe günü ve Kurban Bayramı'nda metro, metrobüs, otobüs, İETT, Marmaray ücretsiz mi, bedava mı? İşte, detaylar…

Seçimin ertesi günü okul var mı, yok mu? 29 Mayıs 2023 okullar tatil mi? Öğretmenler idari izinli sayılacak mı?

Seçimin ertesi günü yani 29 Mayıs 2023 pazartesi günü okulların açık olup olmayacağı merak ediliyor. Çocuklar 29 Mayıs'ta okula gidecek mi, öğretmenler idari izinli sayılacak mı? İşte detaylar...

1 Mayıs ve 19 Mayıs'ta toplu taşıma ücretsiz mi? 1 Mayıs ve 19 Mayıs'ta hangi toplu taşımalar ücretsiz?

1 Mayıs ve 19 Mayıs'ta toplu taşıma ücretsiz mi sorusunun yanıtı pek çok kişi tarafından merak ediliyor. Peki 1 Mayıs ve 19 Mayıs'ta toplu taşıma ücretsiz mi? 1 Mayıs ve 19 Mayıs'ta hangi toplu taşımalar ücretsiz?

Ramazan Bayramı'nda toplu taşımalar ücretsiz mi olacak?

Ramazan ayının sonuna gelinmesiyle birlikte Ramazan Bayramı için hazırlıklar hız kazandı. Bayram tatili boyunca toplu taşımanın ücretsiz olup olmayacağı ise merak konusu oldu.

Benzin, motorin ve LPG fiyatlarında son dakika! Akaryakıta indirim geldi mi? BP, Opet, PO 12 Mart 2023 fiyat listesi

Araç sahipleri 'Benzin, motorin ve LPG fiyatları düşer mi?' sorusunun yanıtını ve indirim haberini merakla sık sık araştırıyor. Benzin, motorin ve LPG fiyatlarında son dakika! Akaryakıta indirim geldi mi? BP, Opet, PO 12 Mart 2023 fiyat listesi

Can Taşkent özgeçmiş Haberi

Can Taşkent özgeçmiş

Can Taşkent kimdir?

Can Taşkent, 1975 Yılında İstanbul’da doğdu. Lise eğitimini Kadıköy Anadolu Lisesi’nde, lisans eğitimini Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi’nde, yüksek lisans eğitimini Viyana Güzel Sanatlar Akademisi’nde tamamladı. 

İstanbul ve Viyana’da çeşitli ofislerde çalıştı. Halen 2005 yılında Bodrum Bakraz Evleri projesi için katıldığı Koleksiyon Mobilya Sanayi AŞ’de mimari projelerin tasarım ve uygulama aşamalarında görev yapmaktadır.


Eğitim ve Meslek Hayatı

Önceki Ofisleri Emre Arolat Architects (Çalışan) (2004 / 2005)


SGLW+S Architekten (Çalışan) (2001 / 2004)


Yapı Merkezi (Çalışan) (1999 / 2000)


Lisans Üstü Viyana Devlet Güzel Sanatlar Akademisi, , (2003)

Lisans Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi, Mimarlık Fakültesi, Mimarlık Bölümü (1999)

Lisans Öncesi Eğitimi Kadıköy Anadolu Lisesi (1993)


Mimar Can Taşkent projeleri..

Koleksiyon Contract &Office Binası İç Mekan Yenileme İşi (2010)

Koleksiyon Executive Ofis Mağazası (2008)

Koleksiyon Satış...