05 / 05 / 2024

Çanakkale Anıtı Keçi ören kiralık

Çanakkale Anıtı Keçi ören kiralık

Keçiören Belediye Başkanlığı tarafından Ovacık Mahallesi Başkent Şehir Orman Alanı içerisinde yer alan piknik ve mesire alanı kiraya verilecek. Açık teklif usulüyle gerçekleştirilecek olan ihale 13 Haziran 2019 tarihinde saat 14:40'da yapılacak.

Keçi kılından yüksek performanslı ses ve ısı yalıtım malzemesi üretildi! İşte faydaları...

Marterm, Kahramanmaraş'ta son bir senedir akademisyenlerden oluşan bir kadroyla AR-Ge faaliyetleri yürüterek, 'Keçi kılı içerikli ses ve ısı yalıtım' ürününün üretimine başladı. Keçi kılından yüksek performanslı ses ve ısı yalıtım malzemesi resmen üretildi. Peki nerelerde kullanılır, faydaları neler

Cumhurbaşkanı Erdoğan talimatı verdi! İşte asgari ücrette tüm seçenekler...

Milyonlarca çalışanın beklediği asgari ücrete zam konusunda heyecan dorukta. Asgari Ücret Tespit Komisyonu çarşamba günü toplanacak. İşte asgarü ücretteki tüm seçenekler…

Keçiören Yükseltepe'deki Mehmet Doğan Kütüphanesi açıldı!

Keçiören Yükseltepe'ye Mehmet Doğan Kütüphanesi yapıldı. Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok, konuya ilişkin açıklamalarda bulundu.

Muğla Gümüşkesen Anıtı'nın yanındaki betonarme için yıkım kararı!

Muğla'da Gökova Körfezi'nde bulunan Gümüşkesen Anıtı'nın yanına inşa edilen betonarme için yıkım kararı alındı.

Tandoğan-Keçiören Metrosu Bağlantı Yolu İnşaatı ihalesi TBMM'de!

Tandoğan-Keçiören Metrosu Bağlantı Yolu İnşaatı ihalesine dair bazı veriler meclis gündemine taşındı. CHP'li Baltacı, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Keçiören Çoban Mektebi müzeye dönüştürülecek!

Keçiören Belediye Başkan Altınok, Atatürk’ün Milli Mücadele yıllarında karargâh olarak hizmete açılan Çoban Mektebi binasını ‘İstiklal Mücadelesi Müzesi’ haline dönüştüreceklerini müjdeledi.

Keçiören Türk Dünyası Su ve Gül Meydanı projesi hızlandı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Keçiören Belediyesi'nin, üstünde müzikli fıskiye sistemi ve süs havuzunun bulunacağı 400 araçlık otopark projesiyle beraber "Türk Dünyası Su ve Gül Meydanı" projesinin de inşaat çalışmalarına hız verdi.

Keçiören Belediyesi e-imar sistemini açtı!

Keçiören Belediyesi tarafından, belediyeye gitmeden imar durum, yapı kullanım, yol kotu tutanağı belgeleri ve yapı ruhsatına ilişkin işlemlerin yapılabileceği e-imar sitesini açtı...

Çanakkale Çan'da acele kamulaştırma kararı!

Çanakkale Çan'da yer alan bazı taşınmazlar için Türkiye Elektrik İletim Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Acele kamulaştırma kararı bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

Birikimevim Ankara Keçiören'de şube açtı!

Birikimevim, faizsiz finansman yönetimi ile kişileri en uygun maliyetlerle ev sahibi yapmaya devam ediyor. Türkiye'nin her noktasında olma hedefiyle çalışmalarını sürdüren Birikimevim, yeni şubesini Ankara Keçiören'de açtı...

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Keçiören'de 451 kişi ev sahibi oldu!

Ankara Keçiören'de toplu açılış töreninde konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, ''Yükseltepe kentsel dönüşüm projesiyle 451 vatandaşımız evlerine kavuştular'' diye konuştu.

Keşan Enez karayolu için ayrılan ödenek mecliste!

Keşan Enez karayolu için ayrılan ödenek miktarı ve projenin tamamlanma tarihi meclis gündemine taşındı. CHP Edirne Milletvekili Erdin Bircan, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı..

Ankara Keçiören'e dev eğitim yatırımı!

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından Ankara'nın Keçiören ilçesine yapılacak Şehit Tümgeneral Aydoğan Aydın Eğitim Kampüsü’nün temeli atıldı. Temel atma törenine Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz ve İçişleri Bakanı Süleyman Soylu da katıldı.

Çanakkale Anıtı Keçi ören kiralık Haberi

Çanakkale Anıtı Keçi ören kiralık

Keçiören Belediye Başkanlığı tarafından Ovacık Mahallesi Başkent Şehir Orman Alanı içerisinde yer alan piknik ve mesire alanı ile Çanakkale Anıtı kiraya verilecek.

İhale, 2886 sayılı Devlet İhale Kanununun 45'inci maddesine göre açık teklif usulüyle 13 Haziran 2019 tarihinde saat 14:40'da Belediye Encümen Salonunda yapılacak.

İhale ilanı:
1-İlçemiz Ovacık Mahallesinde İmarın 91883 ada 14 nolu Parselindeki Başkent Şehir Orman Alanı içerisinde ve koordinatları belli yaklaşık 80.000,00 m² ‘ lik alanlı Piknik ve Mesire alanı ile, 27.000,00 m² lik kullanım alanlı Çanakkale Anıtı alanı olmak üzere toplam 107.000,00 m² lik kullanım alanlı Piknik - Mesire ve Anıt Alanının; 2886 sayılı Devlet İhale Kanununun 45. maddesine göre Açık Teklif Usulü ile yapılacak ihale neticesinde 3 yıllığına kiraya verilecektir.

2-İhale 13 / 06 / 2019 Perşembe...