06 / 05 / 2024

Çanakkale Çanda son durum

Çanakkale Çanda son durum

Çanakkale Çan Belediye Başkanı Abdurrahman Kuzu, Çan'ı a'dan z'ye Vitamin'e anlattı. Genç Başkan vaat edilen 41 projenin 41 'ini de yaptık, haklı gurur içerisindeyiz dedi.

'Şu anda dolarda boğa trendiyle uğraşması çok zor' diyen uzmanlar açıkladı! Dolar son bir yılın rekorunu kırmaya geliyor

Dolar/TL kuru ABD faiz oranlarının daha uzun süre yüksek kalacağına dair beklentilerin yükselmesi ile son bir yılın en iyi çıkışına hazırlanıyor.

Son dakika! Çanakkale'de 4.9 şiddetinde deprem meydana geldi! Deprem İstanbul'da da hissedildi!

Çanakkale'nin Yenice İlçesinde saat 21.38'de 4,9 büyüklüğünde bir deprem oldu. Deprem İstanbul'dan da hissedildi ve vatandaşlar arasında da korkuya neden oldu.

Teras Kale'de son 7 konut! Peşin ödemelerde indirim fırsatı!

Çanakkale'de inşa edilen Teras Kale projesindeki peşin ödemelerde indirim imkanı sunuluyor. Son 7 konutun satışının devam ettiği projenin teslimlerinin Haziran'da yapılması planlanıyor. 

Gayrimenkul piyasasında son durum: Alanın kazandığı satanın kaybettiği dönem!

İstanbul, Tekirdağ, Çanakkale bölgelerinde hizmet veren Simge Emlak Değerleme sahibi Mustafa Altınkök gayrimenkul piyasasında son durumu değerlendirdi. 

Kastamonu, Çanakkale ve Balıkesir'de arazi toplulaştırması kararı! Resmi Gazete'de yayımlandı!

Son dakika, Cumhurbaşkanlığı kararı ile Çanakkale, Balıkesir ve Kastamonu’daki 4 köy için arazi toplulaştırma kararı verildi.

Son dakika! Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı duyurdu! Çanakkale Boğazı'nda gemi geçişleri askıya alındı!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı, hava şartları nedeniyle Çanakkale Boğazı'ndaki gemi geçişlerinin geçici olarak askıya alındığını açıkladı. Son dakika gelişmesi...

Altında rüzgar tersine döndü! Fiyatlar bir anda fırladı! Hemen bakın! 15 Eylül Cuma altın fiyatları

Altın fiyatları yatırımcılar tarafından merak konusu. Son günlerde aşağı yönlü hareket eden altında rüzgar tersine döndü, fiyatlar bir anda yükseldi. Peki bugün altın fiyatları ne kadar oldu? 15 Eylül Cuma altın fiyatları kaç lira? Güncel canlı altın fiyatları.

SON DAKİKA! Akdeniz’de ve Çanakkale’de peş peşe 3 deprem!

6 Şubat’ta meydana gelen iki büyük deprem felaketinin ardından bölgede artçı sarsıntılar yaşanmaya devam ederken, ülkenin farklı yerlerinde de küçük ve büyük çaplı depremler meydana geliyor. Kandilli Rasathanesi’nden alınan bilgilere göre, Akdeniz’de ve Çanakkale’de peş peşe deprem oldu.

Çanakkale cayır cayır yanıyor! Son dakika: 7 ev hasar gördü, 9 köy boşaltındı, Çanakkale Boğazı kapatıldı!

Çanakkale'de merkeze bağlı Kayadere köyü yakınındaki ormanlık alanda yangın çıktı. Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, orman yangınına sabah saatleri itibarıyla 7 yangın söndürme uçağı ve 22 helikopterle havadan müdahalenin sürdüğünü bildirdi.

SON DAKİKA! 10 dakika içinde tam 3 deprem birden oldu!

Son dakika deprem haberi Malatya, Kahramanmaraş ve Çanakkale’den geldi. AFAD tarafından paylaşılan verilere göre, 17.19 ile 17.27 saatleri arasında bu üç ilde birden deprem meydana geldi. İşte detaylar...

Altın fiyatları ters takla attı! Bugün 1 gram altın ne kadar? 21 Haziran 2023 güncel altın fiyatları son durum!

Son dakika haberlerine göre, altın fiyatları yakından izleniyor. Önceki haftalarda rekor seviyelere ulaşan altın fiyatları, şu anda düşüş eğiliminde. Peki, altın fiyatları ne kadar? Gram altın ne kadar, çeyrek altın kaç TL? İşte, 21 Haziran 2023 itibarıyla güncel altın fiyatları...

Benzin fiyatında son dakika! Akaryakıt fiyatları şu anda ne kadar? 23 Mayıs 2023 benzin ve motorin güncel fiyatlar!

Benzin ve motorine yeni zam mı geldi? Akaryakıt fiyatlarındaki son durum ne? İşte 23 Mayıs 2023 benzin ve motorin güncel fiyatlar!

Kiralık yazlık konut stoku resmen eriyor! Çanakkale ve Silivri'de yazlık ev sayısı azaldı: Fiyatlar da yükselecek! 

Koronavirüs salgını ile başlayan yazlık konut talebi Kahramanmaraş depremleri sonrasında hızlanarak arttı. Taleple beraber son bir senede İstanbul’a yakın olan Çanakkale ve Silivri’deki kiralık yazlık konut sayısı hızla azaldı. Peki fiyatlar yükselecek mi?

Çanakkale Çanda son durum Haberi

Çanakkale Çanda son durum

Çan'da Başkan ikinci dönemini de başarıyla sürdüren Genç Başkan Kuzu, iddialı konuştu. Kuzu, Çan'ın önümüzdeki 50 yıl altyapı sorunu yaşamayacağını söyledi. Başkan Kuzu, "Çan ile ilgili bizim hayallerimiz vardı ve bu hayalleri gerçekleştirmek için verdiğimiz sözler vardı ve 41 proje için söz vermiştik ve birinci dönem sonunda 41 projeyi bitirdik" dedi. Çan'ın AK Partili Belediye Başkanı Abdurrahman Kuzu, gazeteniz Vitamin'e konuştu. 2014 yılında gerçekleşen yerel seçimlerin ardından ikinci kez Belediye Başkanı olarak göreve gelen Kuzu, vaat edilenleri ve hayata geçen projeleri anlattı. Kuzu, "Çan önümüzdeki 50 yılda altyapı konuşmayacak" dedi ve ekledi; "Çan ile ilgili bizim hayallerimiz vardı ve bu hayalleri gerçekleştirmek için verdiğimiz sözler vardı ve 41 proje için söz vermiştik ve birinci dönem sonunda 41 projeyi bitirdik."...