22 / 07 / 2024

Çanakkale Eviş Kent son durum

Çanakkale Eviş Kent son durum

Çanakkale'de gerçekleştirdiği modern konutlar ile adından söz ettiren EVİŞ İnşaat'ın yeni projesi, bölgede yapılan konutların üst sekmentinde planlanıp, lider olmaya aday bir yapı konseptinde müşterilerine sunulacak.

Çanakkale Belediyesi öğrencilerin sağlıklı beslenmesine katkıda bulunuyor: Beslenme çantaları dağıtımda!

Çanakkale Belediyesi, eğitim gören ihtiyaç sahibi 1., 2., 3. ve 4. sınıf öğrencileri için başlattığı "Beslenme Saati" uygulamasını kent merkezinde sürdürüyor.

İş dünyasından bir destek daha! MÜSİAD deprem bölgesinde konteyner kent kuruyor

MÜSİAD Genel Başkanı Mahmut Asmalı, MÜSİAD'ın depremden etkilenen vatandaşlar için Kahramanmaraş'ta 1000 tane konteyner evi bulunan geniş kapsamlı Konteyner Kent kurulacağını açıkladı.

Çanakkale Biga Belediyesi’nde E-İmar ve Kent Rehberi dönemi!

Çanakkale’nin Biga ilçesinde vatandaşların hizmetine açılan E-İmar ile Kent Rehberi projesinin Biga Belediye Başkanı Bülent Erdoğan ve firma yetkililerince tanıtımı gerçekleşti.

Çanakkale Biga'da emlak fiyatları iki kat arttı!

Çanakkale'nin Biga yabancı yatırımcıların ilgisini çekmeye devam ediyor.  Genelde yatırımcılar arsa, arazi ve köy evi satın alıyor ve artan talepler doğrultusunda emlak fiyatları artıyor.

Schliemann’ın evi müzeye dönüşüyor!

Çanakkale'nin merkez ilçesine bağlı olan Çıplak köyünde Troya antik kentini yağmalayan Schliemann’ın 10 yıllık evi müzeye dönüştürülüyor.

Ayhan Gider: Çanakkale'de imar artışına izin vermeyeceğiz!

Çanakkale'yi sıkışmış yapıdan kurtarmak istediklerini söyleyen AK Parti Çanakkale Belediye Başkan Adayı Ayhan Gider, özellikle kent merkezine yeni konut alanları yapılmasını düşünmediklerini belirtti.

Çanakkale Öğretmen Evi hizmete açıldı!

Çanakkale Valiliği tarafından hayata geçirilen Öğretmen Evi'nin inşaatı tamamlandı. Öğretmen Evi, düzenlenen törenle açıldı.

Çanakkale Atatürk Evi Müzesi hizmete açıldı!

Çanakkale’nin Eceabat ilçesi Bigalı köyünde yeniden inşa edilen ‘Atatürk Evi Müzesi’, Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy’un katıldığı törenle hizmete açıldı. 

Çanakkale Atatürk Evi'nin restorasyonunda sona gelindi!

Çanakkale Eceabat ilçesinin Bigalı köyünde, 19-25 Nisan arasında karargah amacıyla kullanılan "Atatürk Evi"ndeki restorasyon çalışmalarında son aşamaya gelindi.

Ceylanpınar'a 3 yeni kültür evi inşa edilecek!

Ceylanpınar Belediye Başkanı Menderes Atilla kent yatırımları hakkında açıklamalar yaptı. Başkan Atilla ilçe merkezine 3 yeni kültür evi inşa edeceklerini açıkladı.

Şehitkamil Batıkent Taziye Evi tamamlanıyor!

Şehitkamil Belediyesi'nin Batıkent'te hayata geçirdiği taziye evinin inşaatı son sürat devam ediyor. Taziye evinin yakın zamanda hizmete girmesi planlanıyor.

Çanakkale Köprüsü Projesi kent ekonomisini canlandırdı!

Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası (ÇTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Bülend Engin, Çanakkale Köprüsü Projesi ile kent ekonomisinin canlandığını açıkladı.

Atatürk'ün Çanakkale Bigalı köyündeki evi restore ediliyor!

Çanakkale’de, Atatürk’ün Anafartalar Grup Komutanı iken 19. Tümen Karargahı olarak kullandığı Bigalı köyündeki evi yenileniyor.

Çanakkale Eviş Kent son durum Haberi

Çanakkale Eviş Kent son durum

Çanakkale'de gerçekleştirdiği modern konutlar ile adından söz ettiren EVİŞ İnşaat'ın yeni projesi, bölgede yapılan konutların üst sekmentinde planlanıp, lider olmaya aday bir yapı konseptinde müşterilerine sunulacak. 


İnşaat sektöründe 30 yılı aşkın süredir faaliyet gösteren EVİŞ İnşaat, sağlam temellerle geçmişin birikimini bugünün estetiğiyle birleştirerek geleceğin eserlerini oluşturmaya devam ediyor. İnşaat sektöründe yaşanan gelişmeler ile birlikte her geçen gün modern konutların talep edilip rağbet gördüğü Çanakkale'de, EVİŞ inşaat iddialı bir projeye start veriyor. 

Çanakkale'nin en modern projesi olacak 

EVİŞ Kent ismiyle hazırlanan proje en ince ayrıntısına kadar modern, lüks ve konforlu olarak tasarlandı. EVİŞ Kent 1 + 1, 2+1,3+1,5+1 dubleks, konut tipleri ile 230 dairenin satışları gerçekleştirilecek. Proje içerisinde her apartmana özel havuz, fitness, sauna, Türk hamamı, kapalı ve açık otoparklar, akıllı ev ve...