19 / 05 / 2024

Çanakkale Kepez Kent Meydanı tasarım yarışması detay

Çanakkale Kepez Kent Meydanı tasarım yarışması detay

Kepez Belediyesi tarafından Kepez Kent Meydanı’nda gerçekleştirilecek olan dönüşüm çalışması için düzenlenen “Kepez Meydanı ve Çevresi Kentsel Tasarım Projesi Yarışması”nın tanıtımı yapıldı.

Çanakkale Belediyesi öğrencilerin sağlıklı beslenmesine katkıda bulunuyor: Beslenme çantaları dağıtımda!

Çanakkale Belediyesi, eğitim gören ihtiyaç sahibi 1., 2., 3. ve 4. sınıf öğrencileri için başlattığı "Beslenme Saati" uygulamasını kent merkezinde sürdürüyor.

Emlak Konut GYO Çanakkale Kepez ihalesi iptal edildi!

Emlak Konut GYO Çanakkale Kepez Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi ihalesi iptal edildi.

Emlak Konut GYO Çanakkale Kepez ihalesinin ilk oturumu yapıldı!

Emlak Konut GYO Çanakkale Kepez Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi ihalesinin 1. Oturumu 15 Mart 2022 tarihinde saat 11:00'de yapıldı. 

Emlak Konut GYO, Çanakkale'deki projesi için işbirliği protokolü imzaladı!

Emlak Konut GYO, Çanakkale Merkez'de Kepez beldesinde yer alan toplam 59 bin 296 metrekarelik yüz ölçümlü arsalarda proje geliştirmek üzere işbirliği protokolü imzaladı.

Emlak Konut GYO Çanakkale Kepez ihalesinin 1. oturumu 15 Mart'ta!

Emlak Konut GYO projelerinden Çanakkale Kepez Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi ihalesinin 1. Oturumu 15 Mart 2022 tarihinde saat 11:00'de yapılacak. 

Çanakkale'de 22.4 milyon TL'ye icradan satılık 5 gayrimenkul!

T.C. Çanakkale İcra Dairesi, Çanakkale ili, Sarıcaeli ve Kepez ilçesinde yer alan 5 gayrimenkulü 22 milyon 435 bin 627 TL'ye icradan satıyor...

Çanakkale Biga Belediyesi’nde E-İmar ve Kent Rehberi dönemi!

Çanakkale’nin Biga ilçesinde vatandaşların hizmetine açılan E-İmar ile Kent Rehberi projesinin Biga Belediye Başkanı Bülent Erdoğan ve firma yetkililerince tanıtımı gerçekleşti.

Kepez Millet Kıraathanesi açıldı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın ‘Millet Kıraathanesi’ projesi Kepez’de hayata geçirildi. Kepez Kent Meydanı içerisinde yer alan Millet Kıraathanesi’nde çay ve internet bedava oldu.

Ayhan Gider: Çanakkale'de imar artışına izin vermeyeceğiz!

Çanakkale'yi sıkışmış yapıdan kurtarmak istediklerini söyleyen AK Parti Çanakkale Belediye Başkan Adayı Ayhan Gider, özellikle kent merkezine yeni konut alanları yapılmasını düşünmediklerini belirtti.

Antalya Kepez kentsel dönüşüm ihalesi 16 Ağustos'ta!

Antalya Büyükşehir Belediyesi Kent Estetiği Dairesi Başkanlığı, Antalya İli Kepez İlçesi'nde kentsel dönüşüm alanı olan arsa üzerinde kat karşılığı yapım işini ihale ediyor. İşin maliyet bedeli 115 milyon 908 bin TL olarak belirlendi.

Çanakkale Kepez'de otel yapım ve kiralama ihalesi 16 Mayıs'ta!

Çanakkale Kepez Belediyesi, otel yapılarak işletilmek üzere 29 yıllığına kiralama işi ihale ediliyor. İhale 16 Mayıs'ta yapılacak..

Çanakkale Belediyesi Kepez'de otel yaptırıyor!

Çanakkale Kepez Belediyesi, Sahil Yolu Caddesi üzerindeki gayrimenkul üzerinde 4 yıldızlı otel yapılarak işletilmek üzere 29 yıllığına kiralama ihalesi düzenliyor..

Kepez Belediyesi'nden 9.6 milyon TL'lik inşaat ihalesi!

Çanakkale Kepez Belediyesi, Hamidiye Mahallesi'nde kat karşılığı inşaat yaptırıyor. İnşaat işi için ihale 28 Mart'ta yapılacak..

Çanakkale Kepez Kent Meydanı tasarım yarışması detay Haberi

Çanakkale Kepez Kent Meydanı tasarım yarışması detay

Kepez Belediyesi tarafından Kepez Kent Meydanı’nda gerçekleştirilecek olan dönüşüm çalışması için düzenlenen “Kepez Meydanı ve Çevresi Kentsel Tasarım Projesi Yarışması”nın tanıtımı, Kepez Belediyesi Nikah Salonu’nda gerçekleştirilen toplantıyla yapıldı. 


 Kepez Belediyesi, kent meydanı ve çevresinde yapacağı dönüşüm için düzenlediği “Kepez Meydanı ve Çevresi Kentsel Tasarım Projesi Yarışması” için tanıtım toplantısı düzenledi. Kepez Belediyesi Nikah Salonu’nda gerçekleştirilen tanıtım toplantısına Kepez Belediye Dr. Ömer Faruk Mutan, Kepez Belediye Meclisi Üyeleri, Kepez Belediyesi Birim Müdürleri, yarışma seçici kurul üyeleri ve yedek üyeleri ve vatandaşlar katıldı. Kent meydanında gerçekleştirilecek olan dönüşüm için düzenlenen proje yarışması için oluşturulan seçici kurulda Prof. Dr. Ülkü Altınoluk (Mimar), Prof. Dr. Harun Batırbaygil (Mimar), Prof. Dr. Aliye Emel Göksu (Şehir Plancısı), Prof. Dr. Abdullah Kelkit (Peyzaj Mimarı) bulunurken, seçici kurulda...