23 / 07 / 2024

Çanakkale Öğrenci Konukevi inşaatı

Çanakkale Öğrenci Konukevi inşaatı

Çanakkale Milletvekili Muharrem Erkek, Çanakkale Eceabat'ta inşaatı devam eden bir öğrenci konukevine ilişkin soru önergesi hazırladı. Erkek sorularını İçişleri Bakanı Efkan Ala'ya iletti..

Gökçeada'da 280 yataklı kız öğrenci yurdu açıldı!

AK Parti Grup Başkanvekili Çanakkale Milletvekili Bülent Turan, Çanakkale'nin Gökçeada ilçesinde Kredi ve Yurtlar Kurumuna (KYK) ait 280 yataklı kız öğrenci yurdunun açılış programına katıldı.

Çanakkale'deki öğrenci yurtları depreme dayanıklı mı?

Yaşanan doğal afetlerin ardından Çanakkale'deki birçok öğrenci yurdu, tadilatla eksiklerini gidermeye çalışırken velilerin yurtlara kayıt sırasında sordukları ilk soru depreme dayanıklılık oluyor.

Çanakkale Eceabat'a 720 kişilik öğrenci konuk evi!

Çanakkale İl Özel İdaresi Yatırım ve İnşaat Müdürlüğü tarafından Eceabat İlçesine 720 kişilik öğrenci konuk evi yapılıyor. Tamamlandığında mimarisi, fiziki şartları ile 5 yıldızlı bir otel konforunda olacak.

Çanakkale Eceabat'ta inşa edilen Öğrenci Konukevi ne zaman tamamlanacak?

Çanakkale Milletvekili Muharrem Erkek, Çanakkale Eceabat'ta inşaatı devam eden bir öğrenci konukevine ilişkin soru önergesi hazırladı. Erkek sorularını İçişleri Bakanı Efkan Ala'ya iletti..

CM Mimarlık, Vinero Şaraphane ve Konukevi ile tasarıma yeni yorum getirdi!

Çanakkale’nin Eceabat ilçesinde yer alan ve iç mimari projesi CM Mimarlık imzasını taşıyan Vinero Şaraphane ve Konukevi, tasarım anlayışı ile endüstriyel mekanlara alışılmışın dışında bir yorum getiriyor.

Çanakkale Kepez İHL inşaatında son durum!

AK Parti Çanakkale Milletvekili Bülent Turan, Kepez’de yapımı süren İmam Hatip Lisesi ve öğrenci yurdu inşaatında incelemelerde bulundu. AK Parti Çanakkale Milletvekili Bülent Turan, inşaatı gezerek yetkililerden bilgi aldı.

Çanakkale Gökçeada'ya Eğitim Kampüsü kurulacak!

Çanakkale’nin Gökçeada ilçesine, 2 lise, orta okullar ve spor salonları bulunan eğitim kampüsü kurulacak. İlçedeki fakülte ve yüksek okulun öğrenci sayıları artırılacak.

Terzioğlu Vakfı'ndan Çanakkale'de yurt ihalesi!

Hüseyin Akif Terzioğlu Şevkat Yuvası Vakfı, Çanakkale Merkez ilçesinde öğrenci yurdu yaptırmak için ihaleye çıkıyor. Yurt inşaatı ve 30 yıl süreyle kiraya verilmesi kapsamında yapılacak olan ihale 13 Nisan'da gerçekleştirilecek.

Ataşehir Belediyesi öğrenci konukevi ücretleri belli oldu!

Ataşehir Belediyesi öğrenci konukevi nerede? Ataşehir öğrenci konuk evi nerede? Ataşehir kız öğrenci konuk evi ücretleri kaç TL? Ataşehir öğrenci konuk evi adresi, telefonu var mı? Ataşehir kız öğrenci konuk evi servisleri var mı?

TOKİ, çanakkale'ye de Biga'ya da konut yapıyor!

Bakan Ergün, 'Toplu Konut İdaremiz sadece Ankara 'ya değil, aynı zamanda çanakkale 'ye de Biga 'ya da konutlar yapıyor. Hükümet olarak bu ülkedeyaşayan herkesin bu ülkenin vatandaşı olmaktan gurur duyacağı bir ortamı oluşturmanın derdini taşıyoruz' dedi

çanakkale Ayvacık Limanı'yla turist sayısı 2 kat artacak!

çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası (çTSO) Başkanı Bülend Engin, Ayvacık ilçesinde yapılması planlanan limanla turist sayısının iki kat artacağını, bu nedenle projeyi desteklediklerini kaydetti

Afyonkarahisar İl Özel İdaresi 'nden Ankara'da satılık konukevi!

Afyonkarahisar İl Özel İdaresi, Ankara çankaya 'daki Afyonlular Konukevi 'ni satmak üzere ihale düzenledi. Ankara çankaya 'daki arat otel niteliğindeki konuk evi için 3 milyon 83 bin 246 lira tahmini fiyat istendi

Zafer çağlayan'dan Mersin'e yeni öğrenci yurtları müjdesi!

Ekonomi Bakanı Zafer çağlayan, Mersin 'in Mut ve Erdemli ilçelerine öğrenci yurtları açılacağını açıkladı. çağlayan, ilan sonrasında binaların belirlenmesinin ardından yurtların 2011-2012 eğitim ve öğretim yılına yetiştirilmesinin hedeflendiğini vurguladı

Çanakkale Öğrenci Konukevi inşaatı Haberi

Çanakkale Öğrenci Konukevi inşaatı


Çanakkale Milletvekili Muharrem Erkek, Çanakkale Eceabat'ta inşaatı devam eden bir öğrenci konukevine ilişkin soru önergesi hazırladı. Erkek sorularını İçişleri Bakanı Efkan Ala'ya iletti. 


Çanakkale Eceabat ilçesi sınırları içerisinde İl Özel İdaresi Yatırım ve İnşaat Müdürlüğü’nün kontrolörlük hizmetleriyle bir ‘Öğrenci Konukevi’ yapıldığını söyleyen Erkek, "İnşaatı devam eden 730 kişilik Öğrenci Konukevi, son dönemlerde moda olan bir işlemle anılmaktadır. Türkiye Gençlik ve Eğitime Hizmet Vakfı’na (TÜRGEV), Türkiye’nin dört bir yanında, araziler ve öğrenci yurduna uygun yerler çeşitli kamu kurum, kuruluş ve yerel yönetim organlarınca üstelik çoğu kamu yararına aykırı biçimde ya ücretsiz ya da çok düşük bedellerle verildiği basın yayın organlarında haber olarak yer almaktadır." dedi.


Eceabat'ta yapılacak bu 730 kişilik yurdun da TÜRGEV’e tahsisi konusunda işlemler yapıldığı iddialarını da dile getiren...