02 / 05 / 2024

çanakkale yazlık satışları

çanakkale yazlık satışları

TÜİK verilerine göre en fazla yazlık ev satışının yapıldığı Çanakkale nitelikli gelişimin merkezi halini aldı. Arsa ve arazilerin hızla el değiştirdiği kentte özellikle Kepez Kalabaklı ile Barbaros ve İsmetpaşa'da yapılaşma yoğunlaştı

Çanakkale'de arazi satışları zirve yaptı! Fiyatlar bir senede iki katına çıktı! 

Çanakkale'de arazi satışları, Malkara-Çanakkale Otoyolu ve 1915 Çanakkale Köprüsü’yle Çanakkale’ye erişimin kolaylaşmasını sağlayarak zirve yaptı.

Sur Yapı Antalya’da 4.500 TL kiradan daha ucuza taksitle yazlık! 

Sur Yapı Antalya'daki projesinde satışlar devam ediyor. Bu kapsamda Sur Yapı Antalya’da 4.500 lira kiradan daha ucuza taksitle yazlık satılıyor. 

Çanakkale Ayvacık'ta 14 bin metrekarelik turizm tesis alanlı arsa satılıyor! Yatırımcılar dikkat! 

Çanakkale İl Özel İdaresi, Çanakkale ili, Ayvacık ilçesi, Bektaş Köyünde yer alan 14 bin metrekarelik turizm tesis alanlı arsayı satıyor. Peki Çanakkale Ayvacık'ta yer alan arsanın fiyatı ne kadar? 

Konut satışlarında tüm zamanların Mart rekoru resmen kırıldı!

Türkiye'de gerçekleşen konut satışlarında geçen ay 134 bin 170 adetle tüm zamanların mart ayı rekoru kırılmış oldu. İşte sektörün uzman isimlerinin konuyla ilgili görüşleri...

ABD'de ikinci el konut satışlarında 6 ayın en düşük seviyesi!

Açıklanan resmi rakamlara göre, ABD'de ikinci el konut satışları Şubat 2022'de 6 ayın en düşük seviyesini gördü ve yüzde 7.2 geriledi. 

Bruce Willis Karayipler'deki yazlık konutunu satıyor!

Bruce Willis Karayipler'deki Turks and Caicos'taki özel bir adada yer alan yazlık konutunu satışa çıkardı.

Yazlık bölgelerde satılık ev fiyatları en çok hangi ilçelerde arttı?

Gayrimenkul sektörünün nabzını tutan hepsiemlak, son 1 senede yazlık yerlere olan talebi rakamsal bilgilerle gözler önüne serdi. Açıklanan bilgilere göre, yazlık alanlardaki satılık ev fiyatlarının son 1 senede yüzde 100’den fazla yükseldiği ortaya çıktı.

Satışlar Aralık 2021'de patladı! İşte o rakamlar...

2021 genelindeki konut satışları değerlendirildiğinde, ipotekli satışların 2020'nin aynı dönemine göre yüzde 48,6 azaldığı ortaya çıkıyor. Ancak ipotekli konut satışlarının Aralık 2021'de tavan yaptığı görülüyor. İşte o rakamlar...

Arsa, tarla ve iş yeri satışları 2021'de rekor kırdı!

Türkiye genelinde arsa, tarla ve iş yeri gibi konut dışı gayrimenkul satışları 2021'de önceki yıla göre yüzde 29,6 artarak 1 milyon 528 bin adede ulaştı ve tüm zamanların rekorunu kırdı.

Konut satışlarında rekor üstüne rekor kırılıyor!

Güvenli yatırım arayışı ve ‘fiyatlar daha da yükselir’ endişesi konut satışlarını hızlandırdı. 2021’in son ayında 226 bin 503 konut satışıyla yılın zirvesine ulaşıldı. Bu seviye aynı zamanda, hem tarihin en yüksek ikinci aylık satışı, hem de tüm zamanların en iyi aralık ayı satış rakamı oldu.

Konut satışlarının Aralık 2021 karnesi!

EVA Gayrimenkul Değerleme Genel Müdürü Cansel Turgut Yazıcı, 2021 Aralık konut satış verilerine ilişkin açıklamalarda bulundu. İpotekli satışların yüzde 209,34 arttığını belirten Yazıcı, konut satışlarına ilişkin detayları paylaştı.

Çip kıtlığı Alman VW Grubu'nun Çin'deki satışlarını düşürdü!

Alman otomobil üreticisi Volkswagen (VW) Gurubu'nun en büyük pazarlarından biri olan Çin'deki araç satışları, 2020 yılına göre yüzde 14 azalarak geçen yıl 3,3 milyon adede geriledi.

Konut satışları rekor kırdı! İşte nedeni!

Kamu bankalarının faiz indiriminden sonra Kasım 2021'de 179 bin adetle senenin en yüksek konut satış rakamı elde edildi. Sektör temsilcileri konut satışlarındaki rekorun nedenlerini açıkladı. Konut satışları neden rekor kırdı?

çanakkale yazlık satışları Haberi

çanakkale yazlık satışları


TÜİK verilerine göre en fazla yazlık ev satışının yapıldığı Çanakkale nitelikli gelişimin merkezi halini aldı. Arsa ve arazilerin hızla el değiştirdiği kentte özellikle Kepez Kalabaklı ile Barbaros ve İsmetpaşa'da yapılaşma yoğunlaştı Altyapıyla değer artıyor Arsa ve arazilerin hızla el değiştirdiği Çanakkale'ye, göçle hızla artan nüfusun ihtiyacına yönelik altyapı yatırımları da geliyor. Altın Emlak Temsilcisi Umut Çetinkaya hareketin Şekerpınar ve Kalabaklı'da arttığını belirterek. 


Türkiye'nin en büyük ilahiyat fakültesinin ve adalet sarayının Şekerpınar'a yapılmasından dolayı bölgenin gözde bir lokasyon haline geldiğini söyledi. 


Çetinkaya,Çanakkale Devlet Hastanesi'nin de taşınacağı Kalabaklı'da Umut arsaların değer Çetinkaya kazandıemı vurguladı. 


En gözde yerler neresi? 

Özellikle merkeze yakın ve yeni gelişen bölgelerde yoğun talep görüldüğünü vurgulayan Çetinkaya. Şekerpınar'da 50 metrekarelik 1+1 dairelerin 70 bin liradan. 2+1 dairelerin ise 95 bin liradan satıldığını...