15 / 05 / 2024

Canatürk Gayrimenkul ve Yatırım Dış Ticaret Limited Şirketi

Canatürk Gayrimenkul ve Yatırım Dış Ticaret Limited Şirketi

Canatürk Gayrimenkul ve Yatırım Dış Ticaret Limited Şirketi, Abdulwakel Alkosayer, Osama Alkosayer tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 23 Mart'ta Fatih, Akşemsettin Mahallesi'nde kuruldu.

Murmur Saray Gayrimenkul Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Murmur Saray Gayrimenkul Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 200 bin TL sermaye bedeli ile T.A. Farghalı Mohamed tarafından kuruldu.

Virtue Gayrimenkul Ve Sanayi Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Virtue Gayrimenkul Ve Sanayi Yatırımları Anonim Şirketi Bakırköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Neslihan Onur tarafından kuruldu.

Bodrum Petrium Gayrimenkul Ve Turizm Anonim Şirketi kuruldu!

Bodrum Petrium Gayrimenkul Ve Turizm Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 51 bin TL sermaye bedeli ile Serdar Bilgili, Şerife Ercantürk ve Sevil Bilgili ortaklığında kuruldu.

Bodrum Mediterra Gayrimenkul Ve Turizm Anonim Şirketi kuruldu!

Bodrum Mediterra Gayrimenkul Ve Turizm Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 51 bin TL sermaye bedeli ile Serdar Bilgili, Şerife Ercantürk ve Sevil Bilgili ortaklığında kuruldu.

Nutellaty Gayrimenkul Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nutellaty Gayrimenkul Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 1 milyon TL sermaye bedeli ile Omar Habashtürk tarafından kuruldu.

Konut satışları en çok Beyoğlu, Beylikdüzü, Bakırköy ve Fatih'te azaldı! Beklenen deprem İstanbul'da satışları etkiledi

EVA Gayrimenkul Değerleme Uzmanı Eylül Helin Gül, İstanbul'daki konut satışlarını mercek altına aldı ve satışların en çok azaldığı ilçelerin Beyoğlu, Beylikdüzü, Bakırköy ve Fatih olduğunu belirtti. İşte ayrıntılar...

Atazey Gayrimenkul Ve Otomotiv Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Atazey Gayrimenkul Ve Otomotiv Ticaret Limited Şirketi Bakırköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Murat Demir tarafından kuruldu.

Atazey Gayrimenkul Ve Otomotiv Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Atazey Gayrimenkul Ve Otomotiv Ticaret Limited Şirketi Bakırköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Murat Demir tarafından kuruldu.

Güntürk Gayrimenkul Geliştirme Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Güntürk Gayrimenkul Geliştirme Ticaret Limited Şirketi Maltepe'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Serkan Günar ve Yiğit Türkkan ortaklığında kuruldu.

First Pixel Gayrimenkul Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

First Pixel Gayrimenkul Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Bakırköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mohammad Bitar tarafından kuruldu.

Cherif Fouzia Gayrimenkul Ve Gıda İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Cherif Fouzia Gayrimenkul Ve Gıda İthalat İhracat Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Anouar Boujemaa tarafından kuruldu.

Mesfen Gayrimenkul Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mesfen Gayrimenkul Ve Ticaret Limited Şirketi Bakırköy'de 20 milyon TL sermaye bedeli ile Mehmet Arslan, Ömer Faruk Arslan, Sevgi Arslan, Sümeyra Masarifoğlu ve Şüheda Nur Arslan ortaklığında kuruldu.

Söztürk Gayrimenkul İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Söztürk Gayrimenkul İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Eyüpsultan'da Gonca Öztürk tarafından kuruldu.

Canatürk Gayrimenkul ve Yatırım Dış Ticaret Limited Şirketi Haberi

Canatürk Gayrimenkul ve Yatırım Dış Ticaret Limited Şirketi

Canatürk Gayrimenkul ve Yatırım Dış Ticaret Limited Şirketi, Abdulwakel Alkosayer, Osama Alkosayer tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 23 Mart'ta kuruldu. 


Canatürk Gayrimenkul ve Yatırım Dış Ticaret Limited Şirketi iş konusu; A-   İNŞAAT 1-     Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel kurum ve   kuruluşları tarafından kapalı zarf, açık arttırma, eksiltme, teklif alma ve pazarlık usulü ile ihaleye çıkarılacak her türlü küçük ve büyük    yapılar, her türlü mekanik, elektrik, tesisat ve inşaat işlerini bunlarla    ilgili bütün ekipman ve malzeme alımı, satımı ve anahtar teslimi taahhüt etmek. Her türlü banka, Banka Genel Müdürlüğü, Toplu konut ve siteler, okul, hastane, hava meydanları, limanlar, sulama kanalları, köprü, yol, yol çizgi işleri, yol kenarlarındaki bariyerlerin düzenlemesi işlerini,...