29 / 04 / 2024

Candan Karabağlı

Candan Karabağlı

RAM Gayrimenkul Geliştirme ve Yatırım Yönetim Kurulu Üyesi Candan Karabağlı, ''Şu an gayrimenkul yatırım fonu üzerinde çalışıyoruz. Öte yandan iş geliştirme departmanımızın elinde 10-15 tane proje var. Kentsel dönüşüme devam edeceğiz. Şimdilik bu yolda devam etmeyi düşünüyoruz''dedi.

Buzz Yatırım İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Buzz Yatırım İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Candan Karabağlı tarafından 500 bin TL'lik sermaye ile 20 Şubat'ta Sarıyer, Rumeli Hisarı Mahallesi, Nafi Baba Sokak'ta kuruldu.

BES’ten maaş nasıl alınır? Toplu para mı, maaş mı daha avantajlı!

Bireysel Emeklilik Sistemi BES’e olan ilgi son yıllarda hızla artıyor. BES’ten emekliliği yaklaşanlar ise BES’ten emekli maaşı nasıl alınır, yatırılan parayı toplu mu yoksa maaş olarak almak mı daha iyi sorularının cevabını araştırıyor. O soruların cevabı BES Uzmanı Zeynep Candan Aktaş’tan geldi.

İzmir Karabağlar planları askıya çıkarıldı! 607 hektarlık alanda kritik ayrıntı!

İzmir'in Karabağlar ilçesi 4. Etap (Karabağlar-Günaltay Kesimi) 1/5000 Ölçekli Nazım İmar Planı, askıya çıkartıldı. 

Karabağlar Belediyesi 3 konut satacak! İzmir'in göbeğinde 1.5 milyon TL'ye konut fırsatı!

Karabağlar Belediye Başkanlığı, İzmir Karabağlar'da yer alan 3 adet konutu satışa çıkardı. Konutların satış fiyatları 1 milyon 500 bin TL'den başlıyor. 

İzmir Karabağlar'da 36 adet konut satılıyor! Ev almak isteyenler bu tarihi aman kaçırmayın! 

İzmir Büyükşehir Belediyesi, İzmir ili, Karabağlar ilçesi, Yaşar Kemal Mahallesi'nde yer alan 36 adet konutu satıyor. Peki İzmir Karabağlar'da yer alan konutların fiyatları kaç TL? 

İzmir Karabağlar'da 31 adet konut satılıyor! Ev sahibi olmak isteyenlere müjde! 

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanlığı, İzmir ili, Karabağlar ilçesi, Yaşar Kemal Mahallesi'nde yer alan 31 adet konutu satıyor. Peki İzmir Karabağlar'da yer alan meskenlerin fiyatları ne kadar? 

İzmir Karabağlar'da 52 adet konut satılıyor! Ev sahibi olmak isteyenlere son dakika müjdesi! 

İzmir Büyükşehir Belediyesi, İzmir ili, Karabağlar ilçesi, Yaşar Kemal Mahallesi'nde yer alan 52 adet konutu satıyor. Peki İzmir Uzundere Toplu Konutları'nda satışa sunulan dairelerin fiyatları ne kadar? 

İzmir Karabağlar'da 400 bin TL'den başlayan fiyatlarla 3 konut satılıyor!

Karbel A.Ş, İzmir ili, Karabağlar ilçesi, Üçkuyular ve Basınsitesi mahallelerinde yer alan 3 adet konutu satıyor. İşte fiyatlar ve tüm detaylar...

Candan Yüceer: Ormanlar arsa ofisi haline getirilmeye çalışılıyor!

CHP Milletvekili Candan Yüceer, kamu yararı ve zarureti kapsamında yapılaşmaya açılmaya çalışıldığını dile getirdi. 

Akıllı şehirler yeni dönemde ön plana çıkacak!

Ege Sanayicileri ve İş İnsanları Derneği (ESİAD) Başkanı Mustafa Karabağlı, yeşil dönüşümün 2030 hedefleri doğrultusunda sürdürülebilir kentlerin hayata geçirilmesi için akıllı şehirlerin ön plana çıkacağına dikkat çekti.

İzmir Karabağlar'da 26 milyon TL'ye icradan satılık arsa!

T.C. İzmir 17. İcra Dairesi, İzmir ili, Karabağlar ilçesi, Tahsin Yazıcı Mahallesi 13854 ada 1 parselde yer alan arsayı 26 milyon 47 bin 160 TL'ye satıyor...

Balat İskelesi 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı askıya çıkarıldı!

İstanbul İli, Fatih İlçesi, Karabaş Mahallesi Balat İskelesi’ne ait 1/5000 Ölçekli Koruma Amaçlı Nazım İmar Planı ve 1/1000 Ölçekli Koruma Amaçlı Uygulama İmar Planı askıya çıkarıldı.

Er2 İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Er2 İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Fatih’te 3 milyon TL sermaye bedeli ile Eren Karabağlı ve Erdem Soylu Karabağlı tarafından kuruldu.

İzmir Karabağlar'da 3 mahallenin imar planı değişti!

İzmir Karabağlar'a bağlı 3 mahallenin imar planlarında değişiklik yapılarak 2.5 emsal ve 15 kat yapılaşma koşulunu 2.4 emsal ve 7 kat olmasına karar verildi.

Candan Karabağlı Haberi

Candan Karabağlı

RAM Gayrimenkul Geliştirme ve Yatırım Yönetim Kurulu Üyesi Candan Karabağlı’nın deyim yerindeyse 10 parmağında 10 marifet var. Bir taraftan yöneticilik ve melek yatırımcılık yapıyor, bir taraftan da hobileriyle ilgileniyor. Afet riski olan binaları sağlıklı yaşam ortamlarına dönüştürmek üzere 2013 yılında RAM GMY şirketini Zekeriya Turfanda ve Murat Müftüler ile beraber kurduklarını söyleyen Karabağlı, “Biz aslında üç kafadarız. Bugüne kadar Etiler, Ulus, Nişantaşı ve Fenerbahçe-Su-adiye bandında 150 milyon dolarlık dönüşüm yaptık” diyor.


Şirket bu yıl 50 milyon TL yatırım değeri taşıyan Etiler’de MaaNaa 49’un ikinci etabının inşaatına, Anadolu Yakası’nda ise Fenerbahçe’de MaaNaa 19 ve Bağdat Caddesi’nde MaaNaa 09 projeleri üzerinde çalışıyor. MaaNaa’nın konut dışı projeleri arasında ise Anadolu Yakası’nda E5 üzerinde eski bir ofis kompleksinin yeniden inşası ve Beyoğlu’nda tarihi eser...